Mantelrok

Kijk koket, licht en vrouwelijk naar de schone rokken voor seks helpen. Er zijn veel modellen van deze kledingkast, maar de meest sexy en ondeugende is de uitlopende rok.

Zo'n andere uitlopende rok

Deze stijl was geliefd bij onze grootmoeders, en vandaag helpt het om een ​​trendy outfit te creëren. Wat is de naam van de uitlopende rok, hangt van zijn soort af: de flakkering van de riem is "de zon", van de heup tot het "jaar", de rimpel - "geplooid", enz.

De meest populaire in het komende seizoen is een uitlopende rok met een opgeblazen taille. Deze rok helpt om het figuur proportioneel, slank te maken. Ze kan zich aanpassen en een te dun figuur. Een wespentaille trekt altijd de aandacht.

Hoe kies je een uitlopende rok en waar moet je deze mee dragen?

Een shabby rok, in het algemeen, zoals andere kleding, wordt aanbevolen om te kiezen, afhankelijk van het type figuur:

  • smalle jongensachtige heupen worden een beetje mooier, gaan zitten om een ​​gebreide uitlopende rok aan te trekken;
  • slanke meisjes passen uitlopende rok in een kooi, maar het is niet aan te raden om mollige en lage vrouwen;
  • uitlopende minirok - dit is de keuze van meisjes met een perfect figuur en mooie benen;
  • als een kort rokje een jongere kan veroorloven, dan zullen vrouwen van middelbare leeftijd langwerpig wijd uitlopend zijn.

Ook kan de keuze afhangen van de reden:

  1. Naar een club of feest gaan - veilig op een leren of denim uitlopende rok. Top pick-up pritalenny en glanzend of geborduurd. Korte leren en spijkerjacks vormen een uitstekend paar voor de "stijlvolle coquette".
  2. Zwarte wijd uitlopende rok is perfect, zelfs voor op kantoor, als je het combineert met een jas of blouse. Vergeet niet dat de lengte niet boven het midden van de dij mag liggen, en ook niet voor de hiel, die zelfs kantoorkleren kan versieren.
  3. Tijdens een wandeling of tijdens het winkelen, is dit model met felle kleuren of met prints ook welkom. Je kunt het dragen met korte blouses, T-shirts, T-shirts.

Dit model wordt gecombineerd met schoenen op een hiel of een wig en met balletschoenen en met sandalen en zelfs met laarzen. In de winter kun je onder de rok kiezen voor een strakke panty, in de zomer kun je hem dragen zonder dit accessoire, als je natuurlijk niet gaat werken.

En als u uw afbeelding uniek wilt maken en uw vrienden en familie wilt verrassen, voer dan met uw eigen handen een wijd uitlopende gebreide rok uit. Je zult niet alleen je tijd besteden aan winst, maar ook de kledingkast opvullen met een uniek ding.

Vastzittende rok 1 Verbrijzelde rok 2 Vastzittende rok 3
De glijdende rok 4 De glijdende rok 5 De glijdende rok 6
De glijdende rok 7 Vastzittende rok 8 Gesloten rok 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3