manicure krant afdrukken

De kunst van manicure is al zo lang geleden bij ons bekend, dat, waarschijnlijk, en onthoudt de oorsprong ervan niet. Zelfs de Egyptische koningin Cleopatra, die voor velen het model van schoonheid was en blijft, hechtte groot belang aan de verzorging van haar en nagels. Tegenwoordig zijn mooie nagels een must voor elke fashionista. Bovendien kunnen degenen die niet kunnen bogen op hun gezonde en sterke nagels uit de natuur, zichzelf artificieel maken, wat qua uiterlijk niet anders zal zijn dan natuurlijke. Door de ontwikkeling van de kunst van manicure ontwikkelen zich modetrends op dit gebied. Bij elk nieuw seizoen bieden de stylisten ons nieuwe vormen en vormen van nagels. Dit seizoen was de trend een manicure met een krantendruk.

Als u naar een schoonheidssalon, een manicure en een pedicure-meester gaat, moet u na het voltooien van de nagelverzorging en naar het decoratieve gedeelte eerst een trendy krantenontwerp aanbieden. Vandaag kunnen professionals ervoor zorgen dat je een krantenlettertype op je nagels afdrukt, elke kleur gebruikt, je nagels elke vorm geeft, evenals taal en zelfs cursief. U kunt ook een Franse manicure maken met een krantendruk, waarbij de letters worden versierd met alleen de randstrook of het achtergrondgedeelte van de nagel. Het is niet nodig om perfecte nagels of lange nagels te hebben. Je kunt ook pailletten, strass-steentjes of andere decoraties toevoegen aan je smaak.

Hoe krant manicure doen?

Het voordeel van krant manicure is dat het gemakkelijk thuis kan worden gedaan. Dit bespaart u aanzienlijk geld en tijd, en uw nagels zullen in een trend zijn. Om te weten hoe de krant manicure te doen, is het genoeg om gewoon naar internet te gaan. Elke zoekmachine geeft je ongelooflijk veel links naar de instructies voor de krant manicure. Maar eigenlijk moet je maar een paar stappen doen en je nagels hebben al een stijlvol ontwerp:

  • Maak twee vernissen voor nagels - kleurloze en decoratieve, alcohol, kranten rechthoekige stekken langs de lengte van de spijker en het pincet;
  • bedek de nagels met een decoratieve vernis en laat deze drogen;
  • Verlaag de krantenknipsels gedurende 10-15 seconden in alcohol, maar zorg ervoor dat de letters niet sterk vervagen;
  • Bevestig de rechthoeken aan de spijkers en houd ze 15-20 seconden vast;
  • bevestig de top met een kleurloze lak.
manicure krantendruk 1 manicure krantendruk 2 manicure krantendruk 3
manicure krantendruk 4 manicure krantendruk 5 manicure krantendruk 6
manicure krant print 7 manicure krantendruk 8 manicure krantendruk 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 49 =