lente kleding voor vrouwen

Demisezon is altijd de moeilijkste en onbepaalde tijd voor afbeeldingen van vrouwen. Het weer wisselt meerdere keren per dag, je moet alle opties berekenen - en op koele avonden en op warme dagen. Om te navigeren en zonder problemen kits te maken, is het voldoende om de basiselementen van de lente dameskleding te kennen.

Wat te reinigen in de kast?

Van winterkleding, met het begin van de lente, kunt u warme wollen truien veilig verbergen. Het is onwaarschijnlijk dat een broek van donkere kleuren ook naar de plaats komt. De uitzondering is de klassieke zwarte en donkerblauwe jeans - deze zijn voor altijd. Wollen jassen en vesten moeten worden vervangen door modellen van lichtgewicht materialen - er kan 15 tot 50% wol of acryl in zitten, meer zullen er raar uitzien.

Wat te kopen?

U kunt een kleine lijst met dingen selecteren die zeker in uw voorjaarskledingkast op de plaats zullen komen:

 1. Katoenen trui. Een van de ideale dingen in het buitenseizoen. Draag hem met de basis erboven, als je een spijkerbroek draagt ​​of een lichte jurk draagt. En mooi, en interessant en warm. Vooral goed en oprecht uitziende truien met grote paring en volumineuze stijl - wees niet bang dat het je groter zal maken. Integendeel, de vrouw in de modellen a la boyfriend ziet er erg fragiel en elegant uit.
 2. lente kleding voor vrouwen1 lente kleding voor vrouwen2 lente kleding voor vrouwen3
 3. park. Van de lente bovenkleding voor vrouwen, ze is een van de ideale opties. Kies modellen met afneembare pels op de kraag en met een dunne sintepon als verwarming. Kleur, de meest voorkomende voor dergelijke moderne jassen, olijf, uitstekende pasvorm in het bereik van het ontwaken na de winter van de aarde.
 4. lente kleding voor vrouwen4 lente kleding voor vrouwen5 lente kleding voor vrouwen6
 5. Leren jas. Het tweede onmisbare element van de dameskleding met spring-top. Het kan worden gecombineerd met een katoenen trui. De huid beschermt perfect bij winderig weer, wat in april zo vaak gebeurt. Draag met motorlaarzen, als het een zeis is, of met cowboylaarzen, als het een klassiek model is.
 6. lente kleding voor vrouwen7 lente kleding voor vrouwen8 lente kleding voor vrouwen9
 7. Lederen mantel. Intelligentere en elegantere broer van het vorige. Het kan veilig worden gedragen met een klassieke broek, een kokerrok, een shirt en boten. Als u een regenjas koopt voor dagelijks gebruik, kunt u een helder model kiezen dat uw dagelijkse kantoorafbeeldingen zal verkleinen. In de lente van dit jaar is dit bovenkledingstuk onmisbaar voor de vrouwelijke helft van de mensheid.
 8. lente kleding voor vrouwen10 lente kleding voor vrouwen11 lente kleding voor vrouwen12
 9. Cowboylaarzen. Meestal worden de schoenen van deze stijl gemaakt demi-seizoen, zonder een kachel. Ze zijn goed vanwege verschillende omstandigheden:
  • dankzij een brede bootleg kan je gemakkelijk een broek erin stoppen;
  • perfect gecombineerd met romantische jurken gemaakt van lichtgewicht stoffen;
  • kan met een spijkerrok worden gedragen;
  • laarzen neutrale beige kleur zal een wand-zaschalochkoy zijn, die bij elke casual-kit komt.
 10. lente kleding voor vrouwen13 lente kleding voor vrouwen14 lente kleding voor vrouwen15
 11. Gebreide truien. De lente is de tijd voor viscose. De basis voor elke set kan een jas zijn met een lange mouw gemaakt van het of katoen. Laat zo'n plan van modellen je veel hebben - ze zijn, net als T-shirts, nooit overbodig. Verschillende kleuren, met verschillende uitsparingen en prints, met truien kun je soms niet te lang nadenken over de vraag "wat te dragen?".
 12. lente kleding voor vrouwen16 lente kleding voor vrouwen17 lente kleding voor vrouwen18
 13. Blaastuig. Een andere favoriet onder de voorjaarskleding voor de lente. Het beste is om pluis, tinsulite of holofaybere aan te nemen - je kunt het altijd verwijderen, maar als het kouder wordt, helpen fillers de hitte te behouden. Deze vesten zijn sportief of casual, dus het enige nadeel is dat je ze niet kunt combineren met een strikte kantoorstijl.
 14. lente kleding voor vrouwen19 lente kleding voor vrouwen20 lente kleding voor vrouwen21
 15. gehinnik. Modieuze sneakers op de wig verschijnen altijd in elke voorjaarscollectie dameskleding. Gezien het feit dat iedereen met de opwarming zo veel mogelijk in de frisse lucht wil zijn, worden comfortabele, comfortabele schoenen bijzonder waardevol. En dan is er de look, alsof je op hoge hakken stapt. Absoluut ja!
 16. lente kleding voor vrouwen22 lente kleding voor vrouwen23 lente kleding voor vrouwen24
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 29