kleed je aan een riem halter

Jurk aan de riemlus – modieuze kledingstijl voor het komende zomerseizoen. Open schouders, geaccentueerde neklijn zien er vrouwelijk en sexy uit, en op een warme dag is zo’n model ook handig.

Jurken met een strap-loop – geschiedenis van de schepping

Het idee van deze jurk is niet nieuw, voor het eerst werd deze stijl gepubliceerd in het begin van de 20e eeuw. Hij was vertegenwoordigd in zijn collectie door de beroemde modeontwerper Madeleine Vionne, ze droeg hem naar avondjurken, omdat volgens de regels van die tijd een jurk met een naakte rug en schouders, gedragen op de dag en zonder reden, als een vrijetijdskleding werd beschouwd.

Bij de uitvoering van Madeleine was de jurk aan de riemlus luxueus, hij benadrukte alle charmes van een mooie figuur, op de hals had hij een kleine gesp. Iets later werd het idee opgepikt door Coco Chanel. Ze gebruikte een strap-loop als onderdeel van het ontwerp van badpakken en jurken voor elke dag.

Waanzinnig populair dit model van de jurk is gemaakt door Merlin Monroe, toen het op de schermen verscheen.

Jurk aan een riem-loop – met wat te dragen?

Momenteel zijn er veel variaties op deze jurk. Het kan lang, kort, midi zijn. Zijn zoom heeft vaak de vorm van een flare, vergelijkbaar met die van een beroemde foto met Marilyn Monroe. Ook verbluffend ziet het er recht of passend uit op de riemlus. De loop-loop maakt de verbeeldingskracht van ontwerpers niet af en bij het maken van de snit kan deze rond en V-vormig zijn. Ja, en de riem zelf is gemaakt als een stuk en een dubbel, waarvan de uiteinden aan de zijkant of achterkant zijn vastgemaakt.

Deze jurk vereist aandacht bij het kiezen van kleding, accessoires en schoenen:

  1. Het breken van beha-bandjes is onaanvaardbaar voor een zichzelf respecterende vrouw, dus voor een jurk aan de riemlus, pak de kleding met een lus door de nek of met kruisriemen op de borst. Bra strapless of gelijmde cups kunnen je ook helpen er perfect uit te zien.
  2. Ontwerpers raden aan om geen cervicale ornamenten te dragen bij deze outfit. In dit geval is het mogelijk om jezelf te beperken tot oorbellen en een armband.
  3. Schoenen voor avondjurken op de strap-loop zijn beter om te kiezen op een hoge hak, voor alledaagse pasvorm klompen, sandalen, sandalen.

Vergeet niet de dresscode. Wanneer u deze jurk op een baan of een zakelijke bijeenkomst gaat zetten, bedenk dan hoe u uw schouders kunt bedekken. Misschien trouwens een lichte jas of blouse.

jurk met kralen lus1 jurk met kralen loop2 jurk met kralenlus3
jurk met beaded loop4 jurk met kralenlus5 jurk met beaded loop6
jurk met kralen loop7 jurk met beaded loop8 jurk met kralen lus9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =