Jurk met chiffon mouwen | actualidadypolitica.com

Jurk met chiffon mouwen

Jurk met chiffon mouwen

Jurken van chiffon zijn altijd vol van vrouwelijkheid en tederheid geweest. De luchtstructuur van de stof werd met gemak meegegeven en benadrukte de schoonheid van de vrouw. Op dit moment zijn er jurken, volledig bestaande uit chiffon of met inzetstukken van deze stof. Een opvallend voorbeeld is een gebreide jurk met chiffon mouwen. Dikke jersey zorgt voor een helder silhouet en benadrukt het figuur, en luchtige chiffon voegt een luxe jurk toe en maakt het interessanter.

Als we een chiffonjurk met een lange mouw beschouwen, zal het silhouet vager worden omdat een lichte stof de vorm niet goed houdt. Het is een goede optie voor een zomer sarafan of een jurk met een maxi lengte.

Modellen van jurken met chiffon mouwen

Chiffon stof heeft de eigenschap van prachtig gedrapeerd, dus de mouwen ermee zijn erg mooi en elegant. Hier zijn de typische mouwen voor chiffon:

  1. Jurken met chiffon vtachnym mouw. Dit type mouw is klassiek en heel gebruikelijk en wordt niet alleen gebruikt in jurken, maar ook in shirts. De slang van luchtige stof ziet er romantisch uit en de aanwezigheid van een trekje maakt het silhouet interessanter.
  2. Jurken met mouwen zaklampen. Van chiffon krijg je prachtige mouwen in de vorm van zaklampen, die de aandacht vestigen op de schouderlijnen. Zo'n outfit past bij dames met smalle schouders, omdat ze deze visueel kunnen vergroten.
  3. Outfit met wijde mouwen. Uiteenlopende donshulzen die uitermate geschikt zijn voor romantische aard, die elegantie en vrouwelijkheid prefereren.

Op dit moment, in het assortiment van vele ontwerpers zijn jurken gemaakt van chiffon met een lange mouw, die van verschillende lengtes, kleuren en met verschillende ornamenten kunnen zijn. Voor plechtige gebeurtenissen komen gebreide of gehaakte modellen met een mouw uit een doorschijnende lichte stof na, en voor een warme zomeravond is het mogelijk om het model volledig van chiffon op te halen.

Jurk met chiffon mouwen 1 Jurk met chiffon mouwen 2 Jurk met chiffon mouwen 3
Jurk met chiffon mouwen 4 Jurk met chiffon mouwen 5 Jurk met chiffon mouwen 6
Jurk met chiffon mouwen 7 Jurk met chiffon mouwen 8 Jurk met chiffon mouwen 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 32

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: