Jurk in Griekse stijl - moderne interpretatie van antieke jurken

De jurk in de Griekse stijl heeft een lange geschiedenis. Door de jaren heen en een soort van transformatie, heeft het nog steeds zijn essentie behouden en blijft het allemaal even aristocratisch en sierlijk. Deze snit benadrukt perfect de schoonheid van de vormen van vrouwen dankzij de laconieke stijl, de vloeiende stof en de aantrekkelijke decollete-zone.

Jurken in Griekse stijl 2017

In het nieuwe seizoen creëerden ontwerpers verschillende outfits, waaronder de Griekse jurken 2017 een belangrijke plaats innemen. In de collecties werden modellen gepresenteerd in de klassieke versie, evenals nieuwe interpretaties waarbij rekening werd gehouden met de nieuwste trends. Er zijn verschillende belangrijke punten die het uiterlijk van dit garderobe-element hebben beïnvloed:

 1. Asymmetrie werd meer beïnvloed door het bovenste gedeelte. Een moderne jurk, gemaakt in de Griekse stijl, kan een schouder blootleggen.
 2. Gelaagdheid is duidelijk zichtbaar op de rok. Een complexe structuur weegt het beeld niet zwaar, maar benadrukt de schoonheid van de lijnen en de originaliteit van de uitvoering.
 3. Zomerse jurken in de Griekse stijl met geplooid of gegolfd uiterlijk, bijzonder gemakkelijk en ongebruikelijk.
 4. Kleur speelde ook een rol. In voorgaande seizoenen hebben ontwerpers zich aan een terughoudend palet gehouden bij het maken van dergelijke modellen. De jurk in de Griekse stijl uit de nieuwste collecties onderscheidt zich door felle kleuren. Deze techniek helpt om het contrast te benadrukken tussen het minimalisme dat inherent is aan deze stijl en sappige, en soms zelfs agressieve tinten.

Meerlaagse jurken in Griekse stijl 2017

Jurken in Griekse stijl 2017

Jurken in de Griekse stijl met felle kleuren

Fashions of Greek dresses

De verscheidenheid aan stijlen en niet-traditionele kleurenoplossingen maakt het gebruik van deze outfit niet alleen mogelijk als decoratie voor plechtige evenementen, maar ook voor romantische ontmoetingen. Een chiffonjurk in Griekse stijl met een overdreven taille, uitlopende rok en maxi-lengte ziet er bijzonder gemakkelijk uit. Het vormt het perfecte silhouet met alle gratie die inherent is aan een vrouw.

Om het beeld zacht en fragiel te maken, worden damesjurken in Griekse stijl altijd van lichte, luchtige, doorschijnende stoffen genaaid:

 • chiffon;
 • katoen;
 • satijn;
 • zijde;
 • atlas.

Fashions of Greek dresses

Korte jurken in Griekse stijl

Als je van de antieke stijl houdt, wacht dan niet op vieringen om je favoriete outfit aan te trekken. Een korte Griekse jurk is degene die perfect is voor vergaderingen en wandelingen. Dit effect wordt niet alleen bereikt door de lengte, maar ook, bijvoorbeeld, door middel van een lange mouw. Dit is op de een of andere manier een ongebruikelijke oplossing, maar dit model ziet er erg harmonisch uit. Hoe eenvoudiger het algemene ontwerp van de casual outfit, hoe beter. Je kunt elke keer experimenteren en het combineren met verschillende accessoires, met als resultaat steeds meer nieuwe afbeeldingen.

Korte Griekse jurken

Lange jurken in Griekse stijl

De Griekse jurk in de vloer is een onmiskenbare klassieker, een echte vondst voor vrouwen met een ander uiterlijk. Meisjes van lage groei wordt visueel trekken silhouet vol met dames zal helpen verbergen van de extra centimeters in de buik en dijen, de eigenaar van een kleine borst draperen op het lijfje het creëren van een spectaculaire decollete zone. Op elk feest of feest in zo'n jurk zul je het middelpunt van de aandacht worden.

Lange Griekse jurken

Een jurk in Griekse stijl op één schouder

Buitengewone seksualiteit en vrouwelijkheid zijn verbonden aan de Griekse jurk op één schouder. Dit model is zo zelfvoorzienend dat het helemaal geen versiering nodig heeft. Deze functie wordt uitgevoerd door de riem. Het kan heel divers zijn:

 • kant;
 • verdraaid;
 • met borduurwerk;
 • met steentjes, bloemen of strik;
 • met een gouden Grieks ornament.

Griekse jurk op één schouder

Jurk in Griekse stijl met mouwen

Met nieuwe trendideeën komen ontwerpers met ongewone details, een mix van stijlen en andere trucs. Een van die oplossingen was een combinatie van klassiek gesneden met een lange mouw. Om de lichtheid van het beeld niet te verstoren, is het net zo luchtig als de hele outfit. De Griekse witte jurk ziet er bijzonder zacht uit. Dit betekent niet dat de kleur zuiver wit moet zijn. Er zijn veel tinten:

 • melk;
 • kleur van ivoor;
 • parel;
 • vanille;
 • de kleur van de eischaal.

Griekse jurk met lange mouwen

Avondjurken in Griekse stijl

De outfit met een vleugje oudheid past goed in de sfeer van de officiële avond. Jurk in de vloer in de Griekse stijl van ingetogen kleuren is het meest geschikt voor dit soort evenementen. Geef de modellen niet op met de aanwezigheid van een prachtig decor. De versie met een hoge incisie op de dij is een van de meest chique van de moderne interpretaties van de klassieke snit. Voor jonge meisjes is het decor in de vorm van een nette satijnen strik geschikt. Hij zal de charme van leeftijd benadrukken. Zal het beeld zoet en charmant maken.

Avondjurken in Griekse stijl

Lacy Griekse jurken

De combinatie van kant en elegante snit geeft een echt gevoel. Het is moeilijk om je iets nog malser en bohemischer voor te stellen. Griekse avondjurken kunnen gecombineerd worden: de top is delicaat en de onderkant is van satijn of zijde. Ze zijn perfect voor feesten, afstudeerfeesten en huwelijksceremonies. Van de sieraden in de kit kun je een nette oorbellen en een armband pakken. De ketting zal overbodig zijn. Het zal het beeld overbelast en pompeus maken.

Lacy Griekse jurken

Lange Griekse jurk met trein

Om indruk te maken op de rode loper, selecteren de beroemdheden zorgvuldig hun outfit. De Griekse jurk werd vele malen de keuze van beroemdheden. Een verscheidenheid aan variaties, kleuren en decor, maar het basisidee blijft ongewijzigd. Luxueus en charmant uitziende modellen met een trein. Ze geven de vrouw een koninklijke chic en grootheid.

Lange Griekse jurk met trein

Jurk in volledige Griekse stijl

Elk meisje kan er verbluffend uitzien. Het belangrijkste is om de juiste kleding te kiezen. Jurken voor volledige vrouwen in de Griekse stijl - dit is een echte toverstok-zashchalochka. Ze zijn een ideale variant voor het creëren van een harmonieus beeld, zo'n stijl zonder moeite zal alle tekortkomingen van een figuur verbergen en voordelen onderstrepen:

 1. Volle heupen zijn gemakkelijk te verbergen achter de vloeiende zoom van een losse snit.
 2. Overtoeren taille zal de maag verbergen. Dit kan ook bijdragen aan draperen op dit gebied.
 3. De lengte in de vloer verlengt het silhouet visueel en maakt je slanker en verfijnder. Maxi-jurken in Griekse stijl verbergen de volle benen.
 4. Als u niet tevreden bent met de stand van uw handen, kies dan een jurk in Griekse stijl met mouwen. Ze kunnen lang zijn of tot aan de elleboog. De lichtheid van de snit maakt de outfit niet moeilijker en heeft geen invloed op de algehele harmonie van het beeld.
 5. V-nek en decoratieve elementen in het bovenste deel verschuiven de nadruk naar de luxe decollete-zone.

Jurk in volledige Griekse stijl

Schoenen onder de Griekse jurk

Om de integriteit van de kleding te behouden, moeten schoenen met de grootste omzichtigheid worden gekozen. Het moet zo gewichtloos en luchtig zijn als de kleding. Sandalen - gladiatoren op een lage slag met veel interliniëring en bevestiging - een van de meest geschikte opties. Voor avondactiviteiten, kunt u sandalen of schoenen dragen aan een Griekse jurk op een dunne, niet te hoge hak. Sterk past niet bij de wig en het platform. De kleur hangt af van het totale ensemble. Universeel blijft zilver, goud en naakt.

Schoenen voor een Griekse jurk

Accessoires voor een jurk in Griekse stijl

Het is moeilijk om een ​​vrouw voor te stellen die helemaal geen sieraden draagt ​​en geen accessoires gebruikt. Deze ogenschijnlijk onbeduidende details kunnen het beeld bederven, met niet-geslaagde selectie, en het harmonieus voltooien, met een speciale glans en manieren. De schoonheid van de antieke kleding zal je helpen om te benadrukken:

 1. Vaak heeft de bovenkant van de jurk decoratieve elementen in de vorm van broches, stenen verstrooiing, borduurwerk van kralen, steentjes. In dit geval zijn de ketting en ketting overbodig, anders bestaat het gevaar dat u te pompeus kijkt. Een metalen armband zal een win-win optie zijn. Het kan enorm zijn. Kijk mooie druppelvormige oorbellen, maar je kunt ze missen. Laconië is alleen welkom.
 2. Ornamenten voor de Griekse jurk

 3. Kies bij voorkeur voor kleine handtassen bij het kiezen van een handtas. Voor seculiere feesten kun je een mooie clutch nemen met draperie of bezaaid met pailletten, strass steentjes.
 4. Handtas om in Griekse stijl te kleden

 5. Voor een dergelijke jurk raden stylisten aan om haar te verzamelen in een nette haarstijl. Om de boheemse stijl te benadrukken, gebruik je verschillende ornamenten in de vorm van velgen, spelden met stenen of bloemen.
 6. Kapsel om in Griekse stijl te kleden

 7. Zomer Griekse jurken impliceren niet het gebruik van meer dan kleding. Maar als je nog steeds een koele avond verwacht, dan kun je een brede sjaal dragen, verzameld met een broche of een lichte mantel.
 8. Een jurk in Griekse stijl met een mantel

 9. Als we het hebben over make-up, is het het beste om de voorkeur te geven aan natuurlijke kleuren. Gladde teint, expressieve ogen en zachte lippen - dit is de meest geschikte optie. Een meer intense make-up is alleen relevant in combinatie met een lichte decoratie.
 10. Make-up voor een jurk in Griekse stijl

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 57