Jeans varenki - wat betekent het, wat te dragen en hoe maak je modieuze beelden?

De varenka jeans vertegenwoordigen een moderne stijlvolle trend die is teruggekeerd van de modekarakteristiek van de jaren 80. Ze kiezen liever voor meisjes die heldere en gedenkwaardige strikken willen maken, omdat zulke broeken kunnen fungeren als het hoofdaccent van het beeld.

In welk jaar verscheen gekookte jeans?

Veel vrouwen in de mode die besloten hebben om voor de eerste keer een soortgelijk ding te kopen, zijn geïnteresseerd in: wat betekent gekookte spijkerbroek? Mode voor dergelijke modellen kwam uit de jaren 80, toen ze genoten van grote populariteit. Gedurende deze periode werd de vertering van de broek onafhankelijk gedaan, terwijl de mate en de grootte van de patronen naar eigen inzicht konden worden gevarieerd. In moderne stijlen hebben ontwerpers de neiging om de trends van die tijd maximaal te reproduceren.

in welk jaar leek gekookte jeans

Jeans Varenki 2018 - modetrends

Veel eminente couturiers gebruiken in hun collecties jeans varenki 2018. Ze worden vertegenwoordigd door een verscheidenheid aan modellenvarianten, die worden gekenmerkt door dergelijke modetrends:

 • De grootte van de patronen kan variëren van kleine punten tot brede witte scheidingen;
 • De gekookte elementen kunnen zich op het gehele oppervlak van het product bevinden of alleen in bepaalde delen, bijvoorbeeld van bovenaf, in het zakgebied of van onderaf;
 • Patronen kunnen worden gecombineerd met andere decoratieve elementen, bijvoorbeeld borduurwerk of appliques;
 • veel voorkomende combinatie van spijsvertering en verscheurde delen, ongelooflijk organisch deze combinatie ziet er geweldig uit witte echtscheiding;
 • Wat het kleurengamma betreft, kan de varenka jeans in verschillende tinten worden gemaakt, de hoofdkleur kan klassiek blauw of donkerblauw, grijs of zwart zijn. Voor dit model zijn kleuropties niet inherent, de voorkeur gaat uit naar klassiekers.

jeans varenki 2018 modetrends

Modieuze jeans varenki

Vertegenwoordigers van eerlijke seks die jeansgotki voor dames willen kopen, kunnen voor hen een geschikte keuze uit verschillende modellen kiezen. De meest voorkomende hiervan zijn de volgende:

 • gemaakt in de stijl van de jaren 80, komt dit tot uitdrukking in het gebruik van de stijl van "bananen", enigszins vergroot in het bovenste gedeelte en naar beneden toe smaller wordend. Patronen op de productontwerpers proberen zoveel mogelijk te reproduceren in de geest van die tijd;
 • afhankelijk van de kenmerken van de figuur, kunt u een optie kiezen met een overdreven of ingetogen taille of met een klassieke riemindeling;
 • een echte hit van het seizoen is de varenka jeans, waarin de gesp niet op de traditionele manier is, vooraan, maar in de billen;
 • Maak een beeld zo pakkend en gedenkwaardig mogelijk als je een combinatie toepast met gescheurde elementen;
 • Het kleurenschema van de broek wordt voorgesteld door zowel lichte als donkere tinten;
 • bij het kiezen van dergelijke dingen, wordt het aanbevolen rekening te houden met de kenmerken van uw figuur. Dit komt omdat ze in staat zijn om meer nadruk te leggen op de bodem, dus de eigenaars van weelderige vormen moeten producten kiezen met gemakkelijke scheiding, die niet te klein zijn.

modieuze varenki jeans

Jeans varenki in de stijl van de jaren 80

De echo van het verleden, die in moderne mode is veranderd, zijn de jaren 80 varenka-jeans. Van andere stijlen worden ze gekenmerkt door dergelijke karakteristieke kenmerken:

 • qua uiterlijk lijken ze op de "bananen" populair in de jaren tachtig, die een uitgebreider bovengedeelte en tapse poten bevatten;
 • scheiding en gekookte secties zijn gemaakt op een manier die lijkt op de stijl van de jaren 80 toen deze processen onafhankelijk werden uitgevoerd;
 • met hun hulp kun je een onovertroffen boog maken in retrostijl, die wordt aangevuld door een geschikte top met de mouwen van een "vleermuis" of andere populaire snit gemaakt in de stijl van die tijd.

jeans varenki in de stijl van de jaren 80

Jeans met een hoge taille

Tussen de eerlijke seks, met weelderige vormen, zijn gekookte jeans voor vrouwen met een overdreven taillelijn erg populair. Ze worden gekenmerkt door de volgende kenmerken:

 • kan in verschillende stijlen worden gemaakt: recht gesneden, dun, vriendjes, fakkels;
 • kan een elastische band bevatten die een extra fixatie geeft;
 • stijlvolle jeans varenki kan zowel in lichte als in donkere kleuren worden gemaakt, kleine of grote patronen bevatten.

jeans varenki met hoge taille

Jeans varenki met een ritssluiting op de priester

Mode-vrouwen die de afbeelding een originaliteit willen geven, kunnen kiezen voor blauwe, grijze, zwarte, blauwe jeans van varenki met een rits aan de paus. Onder hun onderscheidende kenmerken zijn de volgende:

 • Bliksem wordt vaak gebruikt op het "skinnie" -model, daarmee ziet het er extreem organisch uit;
 • De omvang van de bliksem kan variëren van een lichte tot een volledige bil;
 • Bliksem fungeert als een stijlvol accent, het wordt uitgevoerd in een metallic of gouden tint.

jeans varenki met een ritssluiting op de priester

Ragged jeans varenki

Creëer een extreem heldere en gedenkwaardige strik voor een stijlvolle gekookte jeans met gescheurde details. Er zijn dergelijke variaties op hun ontwerp:

 • met gaten van aanzienlijke omvang, die het kniegebied volledig kunnen openen;
 • met gescheurde stroken gelijkmatig aangebracht langs het gehele vooroppervlak van het product;
 • met kleine rafelige patches, gelegen in een bepaald deel van het ding.

geripte denim varenki

Zwarte jeans varenki

Voor de herfst- en winterperiodes is zwarte gekookte jeans een uitstekende oplossing, die perfect te combineren is met veel kledingstukken vanwege de universele schaduw. Het wordt echter aanbevolen om rekening te houden met de algemene regel over de keuze van dingen en een monofonische top te gebruiken zonder een overvloed aan prints en decoratieve details. Zwarte jeans varenki kunnen verschillende stijlen hebben:

 • met hoge of lage taille;
 • magere magere, rechte modellen, klesh, vriendjes.

zwarte jeans varenki

Met wat te dragen gekookte jeans?

Meisjes die besloten om een ​​stijlvolle nieuwigheid te kopen, vraag me af: met wat jeans varenki te dragen? Voor hen kun je veel items uit de kast ophalen, maar om het beeld er harmonieus uit te laten zien, wordt aanbevolen om rekening te houden met bepaalde momenten, die als volgt zijn:

 1. Top moet monofonisch zijn. Dit komt door het feit dat de onderkant erg opvallend is, het fungeert als het belangrijkste accent van het beeld. De enige uitzondering zijn shirts met geruite prints;
 2. Het beeld in de stijl van Kedzhal complementeert T-shirts, tops, truien en vesten. Als u elegantie wilt brengen, kunt u uw eigen jassen kiezen.
 3. Jeans stijlvolle varenki ziet er onovertroffen uit met een leren jack-leren jas.
 4. Striktheid en elegantie helpen bepaalde accessoires, zoals een bril en een klassieke riem, te verspreiden.
 5. Eigenaren van volumineuze heupen kunnen de aandacht van de bodem afleiden als ze een van bovenaf gedragen topdetail gebruiken. Het kan een massieve ketting of een halsdoek zijn, gemaakt in felle kleuren.

met wat gekke jeans moet dragen
met wat jeans varenki te dragen

Dark denim varenki

Voor eigenaars van prachtige vormen is een donker jeansjack ideaal. Donkerblauwe of zwarte kleuren helpen de aandacht af te leiden van probleemgebieden. Voor dergelijke producten kunt u de keuze van de volgende garderobe-items aanbevelen:

 1. Als top kun je kiezen voor lichte of heldere, verzadigde blouses, overhemden, T-shirts, T-shirts, tops. De donkere bovenkant is beter om niet te kiezen, omdat de afbeelding somber kan worden.
 2. Jeans donkere varenki kan niet alleen worden gebruikt voor de zomer, maar ook voor de herfst-lente, winter seizoenen. Daarom kunnen ze worden gecombineerd met allerlei soorten truien, truien, truien, truien en vesten. Als bovenkleding kun je monophonic donsjacks, jassen of jassen aantrekken.
 3. Voor de zomerperiode kunt u geschikte sandalen in stijl, balletschoenen, schoenen en voor de winterlaarzen, laarzen en enkellaarzen adviseren, niet overbelast met overmatige decoratieve elementen.

donker denim varenki

Lichtgekookte jeans

Voor het zomerseizoen is de perfecte aanvulling blauwe of grijze varenka-jeans. Ze kunnen worden gecombineerd met lichte lucht tunieken of bloezen van chiffon, zijde. Bij voorkeur zijn ze monofoon. Als schoenen zijn open sandalen of een model van "gladiatoren", dat dunne banden bevat, ideaal. Ze kunnen op een vlakke zool of op een wigplatform staan.

lichtgekookte jeans
grijze denim varenki

Jeans varenki - wat voor soort schoenen?

Om zo'n stijlvolle nieuwigheid als een gekookte jeans voor meisjes te krijgen, moet je letten op de juiste schoenenkeuze. Het wordt aanbevolen om rekening te houden met dergelijke momenten:

 • voor het zomerseizoen zijn openstaande sandalen, ballerina's of gladiator sandalen perfect;
 • De sportboog zal organisch de sneakers of sneakers aanvullen;
 • Voor herfst of winter kunt u laarzen, enkellaarzen of laarzen van een geschikt model meenemen;
 • bij het kiezen van schoenen, ongeacht het seizoen, is het belangrijk om te bedenken dat haar teen niet te spits is, omdat de ui ouderwets kan zijn;
 • liefhebbers van hakken zullen een brede duurzame optie kunnen betalen, maar een te dunne hak moet worden uitgesloten.

jeansstekken wat voor soort schoenen
gekookte jeans voor meisjes

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7