Jeans-slank - wat is het, wat is anders dan skinnie, wie is er fit en met wat slank te dragen?

In het assortiment modieuze jeugdkledingwinkels zijn er veel verschillende jeansstijlen, waaronder je kunt verdwalen. Onlangs heeft de speciale populariteit van meisjes en vrouwen daarom een ​​comfortabele jeans-slankheid gewonnen, die verschilt door versmalde snit en lage mate van pasvorm. Dit model is geschikt voor bijna alle jonge dames.

Slanke jeans - wat is het?

De vraag "jeans slank - wat is het?" Komt bij meisjes niet zelden voor. In feite kun je begrijpen wat deze stijl is door zijn naam in het Russisch te vertalen. De term slank in het Engels betekent "slank". Zoals toegepast op de stijl van een broek, betekent dit dat elke mooie dame erin er zo slank, elegant en verfijnd mogelijk uitziet.

Jeans-slim hebben een versmalde snit en een lage mate van pasvorm. In het scheenbeen gaan ze vrijuit liggen, zodat er geen sprake is van een overbelaste huid. Bovendien verbergt denim in dit geval perfect de tekortkomingen van de figuur en maakt het zo vrouwelijk, proportioneel en verleidelijk mogelijk. De fashion slim is buitengewoon praktisch en veelzijdig - hij past perfect bij de meeste items in de garderobe voor dames en ziet er goed uit met schoenen op een platte zool en op een hoge hak of sleehak.

jeans slank wat is het?

Jeans Slank en mager - wat is anders?

De meeste meisjes vragen zich af wat de skinny jeans van Slim verschillen, omdat de twee modellen zo visueel vergelijkbaar zijn. In feite hebben deze twee varianten veel verschillen en veroorzaken compleet verschillende sensaties tijdens de sokken. Dus, dunne jeans spannen de benen van de eigenaar als een tweede huid. Ze komen gemakkelijk in zelfs de smalste hoes, maar kunnen tijdens de beweging ongemak veroorzaken.

Jeans-slank, integendeel, passen niet op de benen van de dames, maar krijgen alleen hun vorm. Tegelijkertijd is de onderkant van de twee van deze modellen identiek - in beide versies is de broekspijp taps toelopend, waardoor de enkel visueel dunner en eleganter is. Het landen van beide broeken kan anders zijn, maar in de regel is het iets hoger. In verband met de eigenaardigheden van naaien, ziet de jeans van de mode-slankheid er goed uit voor de overgrote meerderheid van de vrouwen, terwijl smalle en strakke huiden alleen geschikt zijn voor slanke meisjes met een strak figuur.

jeans zijn slank en magerder dan anders

Aan wie past de jeans-slim fit?

Volgens stylisten en mode-experts past jeans-slim bijna alle vrouwen. Ze zijn gemaakt van dichte denim, die niet gericht is op probleemgebieden van het lichaam, maar integendeel disproportionele en tekortkomingen verbergt en bijna onzichtbaar maakt. Dankzij de gemiddelde beplanting en smalle snede kan dit model elke figuur zo vrouwelijk en sexy mogelijk maken.

Jeans voor alle vrouwen zijn ook geen taboe. Omdat dit model een relatief lage pasvorm heeft, ziet het er zelfs bij vrouwen met veel extra kilo's goed uit. Bovendien hebben de meeste van deze producten ingetogen kleuren en een minimale decor, wat de aandacht van het onderlichaam afleidt.

wie past bij slanke jeans

Spijkerbroek voor dames

Mooie en comfortabele jeans-slanke skinny trekken veel van de eerlijke seks aan met hun laconieke uiterlijk en universele pasvorm die geschikt is voor de overgrote meerderheid van de vrouwen. Dit model kan worden gedragen voor een wandeling, een vriendelijke vergadering, een romantische date en zelfs een baan, als er geen strikte formele kledingvoorschriften zijn.

slanke jeans voor dames

Jeans vriendenslijm

Stijlvolle en aantrekkelijke jeans-slankere vriendje verschillen van de klassieke variant door de aanwezigheid van draaipunten in het onderste gedeelte van de broek en een lage pasvorm. Dit model ziet er heel interessant en origineel uit - wanneer ze een jong meisje draagt, creëert het het gevoel dat ze het favoriete ding uit de kledingkast van de geliefde heeft gepakt. Desalniettemin worden jeans-slanke vriendjes perfect gecombineerd met vrouwenblouses en -shirts, allerlei truien, truien en Zwitserse shots. Bovendien kunnen ze niet alleen worden gedragen met comfortabele sneakers of sneakers, maar ook met elegante schoenen met hoge hakken.

jeans vriendje slijm

Jeans slanke moeder

Handige en praktische jeans hebben meestal de voorkeur van jonge moeders, die erg belangrijk zijn voor maximaal comfort. Deze broek heeft een extra grote landing en, in de meeste gevallen, revers aan de onderkant, waardoor ze een vrouwelijke en elegante uitstraling hebben. Dit model is geschikt voor absoluut alle jonge dames, omdat het alle rondingen en rondingen benadrukt en de figuur van de eigenaar bijzonder aantrekkelijk en verleidelijk maakt in de ogen van mannen.

jeans slanke moeder

Jeans slanke push-up

Het effectieve slim-jeans model met push-up is geschikt voor slechts een klein aantal vrouwen die volume willen toevoegen aan de billen en dijen. Om deze reden kan jeans met push-up alleen worden gekozen door te slanke jonge dames. In dit geval ziet dit product er het best uit in een situatie waarin de figuur van een meisje op een omgekeerde driehoek lijkt en haar schouders onevenredig breed zijn. De vertegenwoordigers van de sterkere seks, dit model is altijd veel belangstelling gewekt, omdat in haar modieuze vrouwen vooral verleidelijk lijken.

model slanke jeans

Jeans-slank met een hoge pasvorm

Damesjeans - slank met een hoge pasvorm is een uitstekende keuze voor die meisjes die de vooruitstekende buik willen verbergen. Dit model kan gemakkelijk de extra kilo's verbergen en de taille toewijzen, zelfs wanneer deze niet volledig tot uitdrukking is gebracht. Daarnaast kunt u met de hulp het silhouet visueel strekken en de benen langer en slanker maken. Ondertussen is een geschikt model van een dergelijke stijl niet erg gemakkelijk op te halen - deze broek moet zorgvuldig worden gemeten om niet te worden verward met de maat. Anders zien ze er niet aantrekkelijk uit.

jeans zijn slank met een hoge pasvorm

Slanke jeans - joggings

Een van de variëteiten van deze broek is de jeggins, die een combinatie zijn van een stijlvolle jeans-slanke en spectaculaire strakke legging. Vandaag de dag worden deze producten gepresenteerd in een ongewoon breed scala aan opties - in het uiterlijk ze gewoon skinny jeans of decor kunnen lijken in overvloed, waaronder de borduursels en appliques, stickers en strepen, contrasterende inzetstukken, steentjes, pailletten en nog veel meer.

Moderne modellen van jeggins zijn niet alleen geschikt voor slanke schoonheden, maar ook voor dames met smakelijke vormen. Dankzij de elastische riem en de trekkende componenten vormen ze de ideale vrouwelijke verhoudingen en maken het silhouet van de bezitter vooral sexy en verleidelijk.

jeans slanke jogging

Jeans-slank in vintage stijl

Originele jeans-slank voor meisjes, gemaakt in vintage-stijl, het ziet eruit alsof ze al tientallen jaren in de borst van een grootmoeder liggen. Deze modellen hebben bijna altijd een overmatige taille, omdat het dragen van een broek op de heupen onaanvaardbaar was. Bovendien laten moderne stylisten en ontwerpers het materiaal kunstmatig verouderen om de producten een overeenkomstig uiterlijk te geven. Vintage jeans zoals Slim doen het niet zonder decor - ze zijn vaak versierd met geborduurde bloemen, originele prints of patches.

jeans zijn slank in vintage stijl

Ragged jeans-slim

Gaten en attrities verliezen hun positie niet onder de favoriete trends van jonge mensen. Jonge dames, die belangrijk zijn om stijlvol en aantrekkelijk te kleden, kiezen vaak modellen met dit soort decor, die er helder, helder en ongelooflijk effectief uitzien. De lengte van jeans-slank, ingericht in "gescheurde" techniek, kan anders zijn, maar jonge meisjes zijn erg populair bij een paar verkorte modellen, waarbij de enkel wordt afgekeurd.

gescheurde spijkerbroek slank

Met wat voor vrouwen-jeans slank te dragen?

Varianten, hoe je slanke jeans draagt, er is ongelooflijk veel. Dus, ze kunnen worden gedragen met elke losse top - blouse of shirt, trui of trui. Kastgarderobe-items kunnen ook perfect in een vergelijkbaar beeld passen. Bijvoorbeeld, met slanke jeans, ziet het er geweldig stijlvol gehaakt topje uit, wat een slanke en strakke buik onthult. Bij koud weer kan de afbeelding op basis van deze jeans worden aangevuld met een leren jas of mantel. Bovendien zien ze er geweldig uit met langwerpige vesten en poncho's.

Het is onmogelijk om een ​​modieus beeld te creëren zonder bijbehorende accessoires. Dus voor de slanke jeans zijn klassieke tassen van echt leer, die een gemiddelde of hoge capaciteit kunnen hebben, het meest geschikt. In de demisezon look op basis van slanke jeans kan ook worden aangevuld met een set bestaande uit een gebreide muts, sjaal en handschoenen gemaakt in een stijl, of een elegante hoed en een prachtige hals sjaal.

met wat voor vrouwen slim slim te dragen
hoe slanke jeans te dragen

Jeans-slim - schoenen

Schoenen aan jeans, slank kan elk zijn - hier zijn geschikt als geschikte slipony of mocassins platte schoenen en elegante schoenen of sandalen met hoge hakken. De laatste optie heeft echter meestal meer de voorkeur, omdat deze het silhouet uittekent en het maximaal proportioneel en verleidelijk maakt. Een hoge hak is echter niet altijd geschikt. Bijvoorbeeld, voor een ontspannen vakantie of een avondwandeling langs de boulevard is het beter om de voorkeur aan een eenvoudige Koedam of sportschoenen die niet precies natrut voeten en zal niet oncomfortabel gevoel veroorzaken.

jeans slanke schoenen
schoenen voor slanke jeans

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 46 =

Jeans-slank - wat is het, wat is anders dan skinnie, wie is er fit en met wat slank te dragen?

In het assortiment modieuze jeugdkledingwinkels zijn er veel verschillende jeansstijlen, waaronder je kunt verdwalen. Onlangs heeft de speciale populariteit van meisjes en vrouwen daarom een ​​comfortabele jeans-slankheid gewonnen, die verschilt door versmalde snit en lage mate van pasvorm. Dit model is geschikt voor bijna alle jonge dames.

Slanke jeans - wat is het?

De vraag "jeans slank - wat is het?" Komt bij meisjes niet zelden voor. In feite kun je begrijpen wat deze stijl is door zijn naam in het Russisch te vertalen. De term slank in het Engels betekent "slank". Zoals toegepast op de stijl van een broek, betekent dit dat elke mooie dame erin er zo slank, elegant en verfijnd mogelijk uitziet.

Jeans-slim hebben een versmalde snit en een lage mate van pasvorm. In het scheenbeen gaan ze vrijuit liggen, zodat er geen sprake is van een overbelaste huid. Bovendien verbergt denim in dit geval perfect de tekortkomingen van de figuur en maakt het zo vrouwelijk, proportioneel en verleidelijk mogelijk. De fashion slim is buitengewoon praktisch en veelzijdig - hij past perfect bij de meeste items in de garderobe voor dames en ziet er goed uit met schoenen op een platte zool en op een hoge hak of sleehak.

jeans slank wat is het?

Jeans Slank en mager - wat is anders?

De meeste meisjes vragen zich af wat de skinny jeans van Slim verschillen, omdat de twee modellen zo visueel vergelijkbaar zijn. In feite hebben deze twee varianten veel verschillen en veroorzaken compleet verschillende sensaties tijdens de sokken. Dus, dunne jeans spannen de benen van de eigenaar als een tweede huid. Ze komen gemakkelijk in zelfs de smalste hoes, maar kunnen tijdens de beweging ongemak veroorzaken.

Jeans-slank, integendeel, passen niet op de benen van de dames, maar krijgen alleen hun vorm. Tegelijkertijd is de onderkant van de twee van deze modellen identiek - in beide versies is de broekspijp taps toelopend, waardoor de enkel visueel dunner en eleganter is. Het landen van beide broeken kan anders zijn, maar in de regel is het iets hoger. In verband met de eigenaardigheden van naaien, ziet de jeans van de mode-slankheid er goed uit voor de overgrote meerderheid van de vrouwen, terwijl smalle en strakke huiden alleen geschikt zijn voor slanke meisjes met een strak figuur.

jeans zijn slank en magerder dan anders

Aan wie past de jeans-slim fit?

Volgens stylisten en mode-experts past jeans-slim bijna alle vrouwen. Ze zijn gemaakt van dichte denim, die niet gericht is op probleemgebieden van het lichaam, maar integendeel disproportionele en tekortkomingen verbergt en bijna onzichtbaar maakt. Dankzij de gemiddelde beplanting en smalle snede kan dit model elke figuur zo vrouwelijk en sexy mogelijk maken.

Jeans voor alle vrouwen zijn ook geen taboe. Omdat dit model een relatief lage pasvorm heeft, ziet het er zelfs bij vrouwen met veel extra kilo's goed uit. Bovendien hebben de meeste van deze producten ingetogen kleuren en een minimale decor, wat de aandacht van het onderlichaam afleidt.

wie past bij slanke jeans

Spijkerbroek voor dames

Mooie en comfortabele jeans-slanke skinny trekken veel van de eerlijke seks aan met hun laconieke uiterlijk en universele pasvorm die geschikt is voor de overgrote meerderheid van de vrouwen. Dit model kan worden gedragen voor een wandeling, een vriendelijke vergadering, een romantische date en zelfs een baan, als er geen strikte formele kledingvoorschriften zijn.

slanke jeans voor dames

Jeans vriendenslijm

Stijlvolle en aantrekkelijke jeans-slankere vriendje verschillen van de klassieke variant door de aanwezigheid van draaipunten in het onderste gedeelte van de broek en een lage pasvorm. Dit model ziet er heel interessant en origineel uit - wanneer ze een jong meisje draagt, creëert het het gevoel dat ze het favoriete ding uit de kledingkast van de geliefde heeft gepakt. Desalniettemin worden jeans-slanke vriendjes perfect gecombineerd met vrouwenblouses en -shirts, allerlei truien, truien en Zwitserse shots. Bovendien kunnen ze niet alleen worden gedragen met comfortabele sneakers of sneakers, maar ook met elegante schoenen met hoge hakken.

jeans vriendje slijm

Jeans slanke moeder

Handige en praktische jeans hebben meestal de voorkeur van jonge moeders, die erg belangrijk zijn voor maximaal comfort. Deze broek heeft een extra grote landing en, in de meeste gevallen, revers aan de onderkant, waardoor ze een vrouwelijke en elegante uitstraling hebben. Dit model is geschikt voor absoluut alle jonge dames, omdat het alle rondingen en rondingen benadrukt en de figuur van de eigenaar bijzonder aantrekkelijk en verleidelijk maakt in de ogen van mannen.

jeans slanke moeder

Jeans slanke push-up

Het effectieve slim-jeans model met push-up is geschikt voor slechts een klein aantal vrouwen die volume willen toevoegen aan de billen en dijen. Om deze reden kan jeans met push-up alleen worden gekozen door te slanke jonge dames. In dit geval ziet dit product er het best uit in een situatie waarin de figuur van een meisje op een omgekeerde driehoek lijkt en haar schouders onevenredig breed zijn. De vertegenwoordigers van de sterkere seks, dit model is altijd veel belangstelling gewekt, omdat in haar modieuze vrouwen vooral verleidelijk lijken.

model slanke jeans

Jeans-slank met een hoge pasvorm

Damesjeans - slank met een hoge pasvorm is een uitstekende keuze voor die meisjes die de vooruitstekende buik willen verbergen. Dit model kan gemakkelijk de extra kilo's verbergen en de taille toewijzen, zelfs wanneer deze niet volledig tot uitdrukking is gebracht. Daarnaast kunt u met de hulp het silhouet visueel strekken en de benen langer en slanker maken. Ondertussen is een geschikt model van een dergelijke stijl niet erg gemakkelijk op te halen - deze broek moet zorgvuldig worden gemeten om niet te worden verward met de maat. Anders zien ze er niet aantrekkelijk uit.

jeans zijn slank met een hoge pasvorm

Slanke jeans - joggings

Een van de variëteiten van deze broek is de jeggins, die een combinatie zijn van een stijlvolle jeans-slanke en spectaculaire strakke legging. Vandaag de dag worden deze producten gepresenteerd in een ongewoon breed scala aan opties - in het uiterlijk ze gewoon skinny jeans of decor kunnen lijken in overvloed, waaronder de borduursels en appliques, stickers en strepen, contrasterende inzetstukken, steentjes, pailletten en nog veel meer.

Moderne modellen van jeggins zijn niet alleen geschikt voor slanke schoonheden, maar ook voor dames met smakelijke vormen. Dankzij de elastische riem en de trekkende componenten vormen ze de ideale vrouwelijke verhoudingen en maken het silhouet van de bezitter vooral sexy en verleidelijk.

jeans slanke jogging

Jeans-slank in vintage stijl

Originele jeans-slank voor meisjes, gemaakt in vintage-stijl, het ziet eruit alsof ze al tientallen jaren in de borst van een grootmoeder liggen. Deze modellen hebben bijna altijd een overmatige taille, omdat het dragen van een broek op de heupen onaanvaardbaar was. Bovendien laten moderne stylisten en ontwerpers het materiaal kunstmatig verouderen om de producten een overeenkomstig uiterlijk te geven. Vintage jeans zoals Slim doen het niet zonder decor - ze zijn vaak versierd met geborduurde bloemen, originele prints of patches.

jeans zijn slank in vintage stijl

Ragged jeans-slim

Gaten en attrities verliezen hun positie niet onder de favoriete trends van jonge mensen. Jonge dames, die belangrijk zijn om stijlvol en aantrekkelijk te kleden, kiezen vaak modellen met dit soort decor, die er helder, helder en ongelooflijk effectief uitzien. De lengte van jeans-slank, ingericht in "gescheurde" techniek, kan anders zijn, maar jonge meisjes zijn erg populair bij een paar verkorte modellen, waarbij de enkel wordt afgekeurd.

gescheurde spijkerbroek slank

Met wat voor vrouwen-jeans slank te dragen?

Varianten, hoe je slanke jeans draagt, er is ongelooflijk veel. Dus, ze kunnen worden gedragen met elke losse top - blouse of shirt, trui of trui. Kastgarderobe-items kunnen ook perfect in een vergelijkbaar beeld passen. Bijvoorbeeld, met slanke jeans, ziet het er geweldig stijlvol gehaakt topje uit, wat een slanke en strakke buik onthult. Bij koud weer kan de afbeelding op basis van deze jeans worden aangevuld met een leren jas of mantel. Bovendien zien ze er geweldig uit met langwerpige vesten en poncho's.

Het is onmogelijk om een ​​modieus beeld te creëren zonder bijbehorende accessoires. Dus voor de slanke jeans zijn klassieke tassen van echt leer, die een gemiddelde of hoge capaciteit kunnen hebben, het meest geschikt. In de demisezon look op basis van slanke jeans kan ook worden aangevuld met een set bestaande uit een gebreide muts, sjaal en handschoenen gemaakt in een stijl, of een elegante hoed en een prachtige hals sjaal.

met wat voor vrouwen slim slim te dragen
hoe slanke jeans te dragen

Jeans-slim - schoenen

Schoenen aan jeans, slank kan elk zijn - hier zijn geschikt als geschikte slipony of mocassins platte schoenen en elegante schoenen of sandalen met hoge hakken. De laatste optie heeft echter meestal meer de voorkeur, omdat deze het silhouet uittekent en het maximaal proportioneel en verleidelijk maakt. Een hoge hak is echter niet altijd geschikt. Bijvoorbeeld, voor een ontspannen vakantie of een avondwandeling langs de boulevard is het beter om de voorkeur aan een eenvoudige Koedam of sportschoenen die niet precies natrut voeten en zal niet oncomfortabel gevoel veroorzaken.

jeans slanke schoenen
schoenen voor slanke jeans

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4