Jeans met gaatjes - met wat te dragen en hoe modieuze foto's te maken?

Ragged decor in denim kleding werd een populaire decoratie, die altijd het unieke karakter van het beeld en de individualiteit van de stijl benadrukt. De meest modieuze producten van de garderobe zijn jeans met gaatjes - broeken die verschillende seizoenen achter elkaar niet verloren gaan en elk jaar worden gepresenteerd in geweldige interessante oplossingen.

Jeans met gaten 2018

Ragged denimbroeken worden beschouwd als een kenmerk van een warm seizoen. In de herfst en de winter zijn dergelijke modellen onpraktisch. De stylisten slagen er echter in om een ​​stijlvol element toe te voegen aan gesloten bogen, waardoor een combinatie van pit en originaliteit ontstaat. In de moderne markt gaat een verscheidenheid aan modieuze stijlen voorbij aan alle grenzen van de verbeelding. In het nieuwe seizoen in de trend als een eenkleurig oplossingen, dat en het effect van "varenki", het ontwerp van patchwork en mooie gaten op jeans met trim. Laten we de meest populaire ideeën bekijken:

 1. Werk af met een rits. De originele en zeer succesvolle oplossingen voor elk seizoen zijn modellen die worden aangevuld met een gesp op de slots. Deze optie wordt vaak gepresenteerd met een ritssluiting, die u, afhankelijk van het weer, kunt vastmaken of uw knieën kunt openen.
 2. jeans met gaten 2018

 3. Met franje. Decoratieve gaten in jeans worden vaak aangevuld met slordig hangende draden van verschillende lengte. Een dergelijk slordig ontwerp werd een modieuze oplossing voor bogen voor jongeren en steden. De pony is vaak een aanvulling op de broek en de onderkant van de broek.
 4. blauwe jeans met gaten

 5. Met appliques. Een ander echt decor op de denim broek van 2018 was heldere en pakkende strepen in alfabetische, florale of opengewerkte abstracte onderwerpen. Deze serie bevat de originele patchwork-modellen met een combinatie van denim en textiel, suede en leer.
 6. decoratieve gaten op jeans

 7. Jeans met doorsneden gaten. Aantrekkelijke en ongebruikelijke looks decoratie in de vorm van een hart, een bloem, een ster en andere figuren. Een dergelijk decor kan over de gehele lengte laconiek of schaal zijn.

mooie gaten op een spijkerbroek

Damesjeans met gaatjes

In een ruime keuze aan stijlvolle stijlen, zal elke fashionista een succesvolle oplossing voor zichzelf vinden. De ontwerpers bieden immers actuele modellen als standaardfiguur en ten volle. Modegaten op jeans kunnen over de gehele lengte van het been klein of groot zijn. Verticale sleuven verlengen visueel korte benen, wat belangrijk is voor laag fashionista's. Een fijn horizontaal decor op het hele been draagt ​​bij aan het volume van te dunne benen. Maar laten we de populairste stijlen bekijken, aangevuld met een doorgaande afwerking:

 1. verkorte. Pants 7/8 long werd nog een paar seizoenen geleden een modetrend. In combinatie met de originele gaten wordt deze optie zowel in een vrij gesneden als een nauwsluitende uitvoering gepresenteerd.
 2. Damesjeans met gaatjes

 3. gloed. Een andere stijlvolle trend van de nieuwste collecties zijn modellen met uitlopende delen. Op de manier zoals gratis pijpen met een gesp uit de heup en nauwsluitende producten met een soepele verlenging van de knie.
 4. mode gaten op jeans

 5. Kleur ontwerp. Als u zich wilt concentreren op een modieuze broek, kiest u voor felle kleuren. Kies echter geen broek met een afgedrukte abstractie. Tegen de achtergrond van de foto zullen gaten verloren gaan.

Damesjeans met gaten op hun knieën

Jeans met gaten in je schoot

De meest populaire in de moderne mode zijn producten met slots in het patella-gebied. Damesjeans met gaatjes op de knieën wordt gepresenteerd in een nauwsluitende en vrij gesneden stijl. Voor een strakke broek zijn zowel de grote als de kleine inrichting kenmerkend. Vormen met een brede vorm worden meestal aangevuld met grote gaten, omdat kleine gaatjes in de sok verloren gaan in de plooien. Asymmetrisch ontwerp wordt als een echte oplossing beschouwd. Dergelijke modellen omvatten producten met een gescheurde decoratie op één knie. In deze regel kun je de originele versie vinden met een chaotische ongelijke afwerking.

jeans met gaten in de schoot

Zwarte jeans met gaten

De meest universele zijn broeken gemaakt van zwarte denim. Klassieke kleuren zijn gemakkelijk te combineren met heldere en laconieke details. Zwarte jeans met gaten op de knieën van een kleine vorm kan zelfs ingetogen ensembles aanvullen, als de fashionista niet wordt gehinderd door de strikte limieten van de dresscode. Een modieuze keuze zijn de passende stijlen met grootschalige afwerking van verschillende maten. Deze optie is perfect voor grunge boog. Donkere modellen zijn relevant voor fashionista's met een figuur plus size, omdat ze visueel bouwen en de parameters in het volume verlagen.

zwarte jeans met gaten

Jeans met een gat in de kont

De meest ongelooflijke en originele zijn de stijlen, aangevuld met rafelige elementen onder de billen. Dit ontwerp interpreteert mini-shorts, maar de benen blijven gesloten. Jeans met een gat onder de buit trekken altijd de aandacht van anderen, vooral mannen, en benadrukken vastberadenheid, seksualiteit en niet-standaard. Een dergelijke broek past echter niet bij elk meisje. Hier ligt de nadruk op de billen, het is erg belangrijk dat dit deel van het lichaam strak en elastisch is. Ragged onder de buitstukken mag niet gedragen worden door volle dames, omdat het decor visueel volume toevoegt aan de heupen.

spijkerbroek met een gat in de paus

Jeans met grote gaten

De werkelijke keuze in de warme periode is het model, aangevuld met een grootschalige decoratie. Ragged jeans met grote gaten worden gepresenteerd met een grote vorm van decoratie op het hele been of brede spleten in verschillende van zijn plaatsen. Deze optie passeert perfect de lucht. Maar het belangrijkste voordeel van deze broek is de aanscherping van slanke en gebruinde benen. Stijlvolle toevoeging aan stalen rafelige elementen met ongelijke lijnen, nonchalante pony's of inlays van dun kant.

jeans met grote gaten

Jeans met slijtplekken en gaten

Een populair ontwerp blijft de optie niet alleen met slots, maar ook schuren. Een dergelijk effect van actief gedragen kleding is volledig in strijd met de standaardregels van de vrouwelijke stijl. Deze broek is echter geschikt voor diegenen die niet durven te modelleren met een grote en schaalafwerking. In dit geval is de daadwerkelijke keuze een witte spijkerbroek met gaten. Hier is de afwerking niet noodzakelijkerwijs door - de hele breedte van het gat bedekt veel horizontale draden. Zo een toevoeging kan op zichzelf worden gedaan, dus het bijwerken van de oude producten die in de kast hebben gelegen.

jeans met slijtplekken en gaten

Jeans met hoge taille en gaten

Als je een elegant en slank figuur hebt, je heupen en buste worden uitgedrukt, is het de moeite waard om te stoppen met de keuze voor stijlen met een hoge pasvorm. Dergelijke modellen kunnen fungeren als een correctiemiddel. Bijvoorbeeld, hoge taille jeans met gaten losgesneden behulp evenwicht brede schouders, zal het product met een vernauwde vorm bandzone toewijzen en strakke broek zal enkele centimeters toe hoog.

jeans met hoge taille en gaten

Jeans vriendjes met gaten

De meest populaire gescheurde modellen zijn broeken in de herenstijl. Traditionele vriendjes zijn een blauwe spijkerbroek met gaten van vrije snede, aangevuld met spillen van een broek. Maar ontwerpers bieden ook stijlvolle oplossingen in kleur. Een dergelijke Denim-broek is universeel voor elk type figuur en uiterlijke kenmerken. Vriendjes verwijzen naar de richting van de Kazhual in de damesmode. Een vrije snit van deze stijl maakt vrouwelijkheid en kwetsbaarheid helemaal niet gladder, maar accentueert dergelijke kwaliteiten zelfs nog helderder. Vriendjes worden stijlvol gecombineerd met zowel nauwsluitende als losse top.

jeans vriendjes met gaten

Jeans vilt met gaten

Als je de nadruk wilt leggen op de beeldkwaliteiten zoals elegantie en seksualiteit, let dan op de stijl van de versmalde snit "in de gordel". De huid helpt om visueel hoger te lijken, en meisjes met extra centimeters in hun heupen voegen een slankheid toe. Deze jeans met gaten in de winter zijn niet relevant, omdat volgens strakke broek niet warm panty's kan kiezen, en een rafelige decor is onpraktisch in de kou. Dit ontwerp heeft echter een stijlvolle oplossing gevonden voor een zelfgemaakte dame. De vorm van de huid met gaten wordt gepresenteerd in verkorte en standaard lengte, met een overdreven of gebruikelijke landing van de taille.

jeans skinnie met gaten

Jeans voor zwangere vrouwen met gaten

In de periode dat ze op de baby wachten, willen de meisjes er nog origineler en aantrekkelijker uitzien. Vanwege veranderingen in de parameters van de figuur is het echter niet eenvoudig om de eigenlijke kleding te kiezen. Ragged denimbroeken zijn een populaire oplossing geworden die de originaliteit van stijl benadrukt en comfort biedt. Het kiezen van een stijlvolle stijl, categorisch, wordt vaak beschouwd als een witte spijkerbroek met gaten op hun knieën, omdat de heldere kleur visueel kan opvullen. Als je nog steeds voor wit kiest, moet de afwerking groot en groot zijn. Het meest relevant voor zwangere vrouwen zijn dergelijke modellen:

 • vriendjes;
 • flap van de heup;
 • klassieke "sigaretten";
 • Mager, aangevuld met een gebreid manchet voor de buik.

Jeans voor zwangere vrouwen met gaten
mode gaten op jeans

Met wat om jeans met gaten te dragen?

Het belangrijkste kenmerk van rafelige denimbroeken is hun veelzijdigheid bij het kiezen van de resterende details voor het beeld. Stylisten combineren passende stijlen en modellen met een hoge taille met een overvloed aan ornamenten, decoratieve hoedjes en hakken, die een vrouwelijk uiterlijk geven. Jeans met gaten aan de achterkant zien er geweldig uit met sneakers en schoenen op een hoog platform. Vriendjes worden verwelkomd in het ensemble met zowel stedelijke elementen van de kast als oplossingen in een strikte stijl. Maar laten we de meest populaire ideeën van combinaties bekijken:

 1. Romantische strikken. Bij dergelijke samenstellen moet een verkorte, dichte patronen of stijl met een hoge zitpositie, als aanvulling op de afbeelding van hiel of guideshoe, nette handtas of koppeling, vest, jas, blouse en andere vrouwelijke oplossingen.
 2. met wat jeans met gaten te dragen

 3. op de weg naar buiten. Een haveloze broek is ideaal voor elegante clubbogen. Aan dergelijke combinaties kunt u een glanzende of heldere bovenkant, schoenen op een platform of een hiel, massieve ornamenten toevoegen.
 4. Damesjeans met gaatjes

 5. toevallig. Handige, dagelijkse strikken vullen de comfortabele vriendjes, fakkels, skins en zwarte broeken perfect aan. Maak de afbeelding af met sneakers, sneakers of laarzen om te rijgen. Vanaf de top stijlvol passend svitshot, een bom, een leren jas, een trui of een overjas.

decoratieve gaten op jeans

Panty voor jeans met gaten

Zoals de stylisten opmerken, is de combinatie van broek en panty een echo van het verleden van Sovjet-kinderen. Dit ensemble wordt in bijna elke beslissing als mauveton beschouwd. De enige goede optie is jeans met gaten en panty's in het net. En in dit geval is zowel een groot als een klein mesh-motief relevant. Je kunt op de klassieke zwarte kleur blijven of een heldere versie kiezen die stijlvol bij de club of prachtige strik past. Als u kiest voor panty's voor een demi-seizoen boog, is het belangrijk dat hun kleur zo dicht mogelijk bij het lichaam ligt en dat het accessoire niet in de sok merkbaar was.

panty voor jeans met gaten

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 38

Jeans met gaatjes - met wat te dragen en hoe modieuze foto's te maken?

Ragged decor in denim kleding werd een populaire decoratie, die altijd het unieke karakter van het beeld en de individualiteit van de stijl benadrukt. De meest modieuze producten van de garderobe zijn jeans met gaatjes - broeken die verschillende seizoenen achter elkaar niet verloren gaan en elk jaar worden gepresenteerd in geweldige interessante oplossingen.

Jeans met gaten 2018

Ragged denimbroeken worden beschouwd als een kenmerk van een warm seizoen. In de herfst en de winter zijn dergelijke modellen onpraktisch. De stylisten slagen er echter in om een ​​stijlvol element toe te voegen aan gesloten bogen, waardoor een combinatie van pit en originaliteit ontstaat. In de moderne markt gaat een verscheidenheid aan modieuze stijlen voorbij aan alle grenzen van de verbeelding. In het nieuwe seizoen in de trend als een eenkleurig oplossingen, dat en het effect van "varenki", het ontwerp van patchwork en mooie gaten op jeans met trim. Laten we de meest populaire ideeën bekijken:

 1. Werk af met een rits. De originele en zeer succesvolle oplossingen voor elk seizoen zijn modellen die worden aangevuld met een gesp op de slots. Deze optie wordt vaak gepresenteerd met een ritssluiting, die u, afhankelijk van het weer, kunt vastmaken of uw knieën kunt openen.
 2. jeans met gaten 2018

 3. Met franje. Decoratieve gaten in jeans worden vaak aangevuld met slordig hangende draden van verschillende lengte. Een dergelijk slordig ontwerp werd een modieuze oplossing voor bogen voor jongeren en steden. De pony is vaak een aanvulling op de broek en de onderkant van de broek.
 4. blauwe jeans met gaten

 5. Met appliques. Een ander echt decor op de denim broek van 2018 was heldere en pakkende strepen in alfabetische, florale of opengewerkte abstracte onderwerpen. Deze serie bevat de originele patchwork-modellen met een combinatie van denim en textiel, suede en leer.
 6. decoratieve gaten op jeans

 7. Jeans met doorsneden gaten. Aantrekkelijke en ongebruikelijke looks decoratie in de vorm van een hart, een bloem, een ster en andere figuren. Een dergelijk decor kan over de gehele lengte laconiek of schaal zijn.

mooie gaten op een spijkerbroek

Damesjeans met gaatjes

In een ruime keuze aan stijlvolle stijlen, zal elke fashionista een succesvolle oplossing voor zichzelf vinden. De ontwerpers bieden immers actuele modellen als standaardfiguur en ten volle. Modegaten op jeans kunnen over de gehele lengte van het been klein of groot zijn. Verticale sleuven verlengen visueel korte benen, wat belangrijk is voor laag fashionista's. Een fijn horizontaal decor op het hele been draagt ​​bij aan het volume van te dunne benen. Maar laten we de populairste stijlen bekijken, aangevuld met een doorgaande afwerking:

 1. verkorte. Pants 7/8 long werd nog een paar seizoenen geleden een modetrend. In combinatie met de originele gaten wordt deze optie zowel in een vrij gesneden als een nauwsluitende uitvoering gepresenteerd.
 2. Damesjeans met gaatjes

 3. gloed. Een andere stijlvolle trend van de nieuwste collecties zijn modellen met uitlopende delen. Op de manier zoals gratis pijpen met een gesp uit de heup en nauwsluitende producten met een soepele verlenging van de knie.
 4. mode gaten op jeans

 5. Kleur ontwerp. Als u zich wilt concentreren op een modieuze broek, kiest u voor felle kleuren. Kies echter geen broek met een afgedrukte abstractie. Tegen de achtergrond van de foto zullen gaten verloren gaan.

Damesjeans met gaten op hun knieën

Jeans met gaten in je schoot

De meest populaire in de moderne mode zijn producten met slots in het patella-gebied. Damesjeans met gaatjes op de knieën wordt gepresenteerd in een nauwsluitende en vrij gesneden stijl. Voor een strakke broek zijn zowel de grote als de kleine inrichting kenmerkend. Vormen met een brede vorm worden meestal aangevuld met grote gaten, omdat kleine gaatjes in de sok verloren gaan in de plooien. Asymmetrisch ontwerp wordt als een echte oplossing beschouwd. Dergelijke modellen omvatten producten met een gescheurde decoratie op één knie. In deze regel kun je de originele versie vinden met een chaotische ongelijke afwerking.

jeans met gaten in de schoot

Zwarte jeans met gaten

De meest universele zijn broeken gemaakt van zwarte denim. Klassieke kleuren zijn gemakkelijk te combineren met heldere en laconieke details. Zwarte jeans met gaten op de knieën van een kleine vorm kan zelfs ingetogen ensembles aanvullen, als de fashionista niet wordt gehinderd door de strikte limieten van de dresscode. Een modieuze keuze zijn de passende stijlen met grootschalige afwerking van verschillende maten. Deze optie is perfect voor grunge boog. Donkere modellen zijn relevant voor fashionista's met een figuur plus size, omdat ze visueel bouwen en de parameters in het volume verlagen.

zwarte jeans met gaten

Jeans met een gat in de kont

De meest ongelooflijke en originele zijn de stijlen, aangevuld met rafelige elementen onder de billen. Dit ontwerp interpreteert mini-shorts, maar de benen blijven gesloten. Jeans met een gat onder de buit trekken altijd de aandacht van anderen, vooral mannen, en benadrukken vastberadenheid, seksualiteit en niet-standaard. Een dergelijke broek past echter niet bij elk meisje. Hier ligt de nadruk op de billen, het is erg belangrijk dat dit deel van het lichaam strak en elastisch is. Ragged onder de buitstukken mag niet gedragen worden door volle dames, omdat het decor visueel volume toevoegt aan de heupen.

spijkerbroek met een gat in de paus

Jeans met grote gaten

De werkelijke keuze in de warme periode is het model, aangevuld met een grootschalige decoratie. Ragged jeans met grote gaten worden gepresenteerd met een grote vorm van decoratie op het hele been of brede spleten in verschillende van zijn plaatsen. Deze optie passeert perfect de lucht. Maar het belangrijkste voordeel van deze broek is de aanscherping van slanke en gebruinde benen. Stijlvolle toevoeging aan stalen rafelige elementen met ongelijke lijnen, nonchalante pony's of inlays van dun kant.

jeans met grote gaten

Jeans met slijtplekken en gaten

Een populair ontwerp blijft de optie niet alleen met slots, maar ook schuren. Een dergelijk effect van actief gedragen kleding is volledig in strijd met de standaardregels van de vrouwelijke stijl. Deze broek is echter geschikt voor diegenen die niet durven te modelleren met een grote en schaalafwerking. In dit geval is de daadwerkelijke keuze een witte spijkerbroek met gaten. Hier is de afwerking niet noodzakelijkerwijs door - de hele breedte van het gat bedekt veel horizontale draden. Zo een toevoeging kan op zichzelf worden gedaan, dus het bijwerken van de oude producten die in de kast hebben gelegen.

jeans met slijtplekken en gaten

Jeans met hoge taille en gaten

Als je een elegant en slank figuur hebt, je heupen en buste worden uitgedrukt, is het de moeite waard om te stoppen met de keuze voor stijlen met een hoge pasvorm. Dergelijke modellen kunnen fungeren als een correctiemiddel. Bijvoorbeeld, hoge taille jeans met gaten losgesneden behulp evenwicht brede schouders, zal het product met een vernauwde vorm bandzone toewijzen en strakke broek zal enkele centimeters toe hoog.

jeans met hoge taille en gaten

Jeans vriendjes met gaten

De meest populaire gescheurde modellen zijn broeken in de herenstijl. Traditionele vriendjes zijn een blauwe spijkerbroek met gaten van vrije snede, aangevuld met spillen van een broek. Maar ontwerpers bieden ook stijlvolle oplossingen in kleur. Een dergelijke Denim-broek is universeel voor elk type figuur en uiterlijke kenmerken. Vriendjes verwijzen naar de richting van de Kazhual in de damesmode. Een vrije snit van deze stijl maakt vrouwelijkheid en kwetsbaarheid helemaal niet gladder, maar accentueert dergelijke kwaliteiten zelfs nog helderder. Vriendjes worden stijlvol gecombineerd met zowel nauwsluitende als losse top.

jeans vriendjes met gaten

Jeans vilt met gaten

Als je de nadruk wilt leggen op de beeldkwaliteiten zoals elegantie en seksualiteit, let dan op de stijl van de versmalde snit "in de gordel". De huid helpt om visueel hoger te lijken, en meisjes met extra centimeters in hun heupen voegen een slankheid toe. Deze jeans met gaten in de winter zijn niet relevant, omdat volgens strakke broek niet warm panty's kan kiezen, en een rafelige decor is onpraktisch in de kou. Dit ontwerp heeft echter een stijlvolle oplossing gevonden voor een zelfgemaakte dame. De vorm van de huid met gaten wordt gepresenteerd in verkorte en standaard lengte, met een overdreven of gebruikelijke landing van de taille.

jeans skinnie met gaten

Jeans voor zwangere vrouwen met gaten

In de periode dat ze op de baby wachten, willen de meisjes er nog origineler en aantrekkelijker uitzien. Vanwege veranderingen in de parameters van de figuur is het echter niet eenvoudig om de eigenlijke kleding te kiezen. Ragged denimbroeken zijn een populaire oplossing geworden die de originaliteit van stijl benadrukt en comfort biedt. Het kiezen van een stijlvolle stijl, categorisch, wordt vaak beschouwd als een witte spijkerbroek met gaten op hun knieën, omdat de heldere kleur visueel kan opvullen. Als je nog steeds voor wit kiest, moet de afwerking groot en groot zijn. Het meest relevant voor zwangere vrouwen zijn dergelijke modellen:

 • vriendjes;
 • flap van de heup;
 • klassieke "sigaretten";
 • Mager, aangevuld met een gebreid manchet voor de buik.

Jeans voor zwangere vrouwen met gaten
mode gaten op jeans

Met wat om jeans met gaten te dragen?

Het belangrijkste kenmerk van rafelige denimbroeken is hun veelzijdigheid bij het kiezen van de resterende details voor het beeld. Stylisten combineren passende stijlen en modellen met een hoge taille met een overvloed aan ornamenten, decoratieve hoedjes en hakken, die een vrouwelijk uiterlijk geven. Jeans met gaten aan de achterkant zien er geweldig uit met sneakers en schoenen op een hoog platform. Vriendjes worden verwelkomd in het ensemble met zowel stedelijke elementen van de kast als oplossingen in een strikte stijl. Maar laten we de meest populaire ideeën van combinaties bekijken:

 1. Romantische strikken. Bij dergelijke samenstellen moet een verkorte, dichte patronen of stijl met een hoge zitpositie, als aanvulling op de afbeelding van hiel of guideshoe, nette handtas of koppeling, vest, jas, blouse en andere vrouwelijke oplossingen.
 2. met wat jeans met gaten te dragen

 3. op de weg naar buiten. Een haveloze broek is ideaal voor elegante clubbogen. Aan dergelijke combinaties kunt u een glanzende of heldere bovenkant, schoenen op een platform of een hiel, massieve ornamenten toevoegen.
 4. Damesjeans met gaatjes

 5. toevallig. Handige, dagelijkse strikken vullen de comfortabele vriendjes, fakkels, skins en zwarte broeken perfect aan. Maak de afbeelding af met sneakers, sneakers of laarzen om te rijgen. Vanaf de top stijlvol passend svitshot, een bom, een leren jas, een trui of een overjas.

decoratieve gaten op jeans

Panty voor jeans met gaten

Zoals de stylisten opmerken, is de combinatie van broek en panty een echo van het verleden van Sovjet-kinderen. Dit ensemble wordt in bijna elke beslissing als mauveton beschouwd. De enige goede optie is jeans met gaten en panty's in het net. En in dit geval is zowel een groot als een klein mesh-motief relevant. Je kunt op de klassieke zwarte kleur blijven of een heldere versie kiezen die stijlvol bij de club of prachtige strik past. Als u kiest voor panty's voor een demi-seizoen boog, is het belangrijk dat hun kleur zo dicht mogelijk bij het lichaam ligt en dat het accessoire niet in de sok merkbaar was.

panty voor jeans met gaten

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 6 =