Jaren 80 stijl | actualidadypolitica.com

Jaren 80 stijl

stijl 80 x

De stijl van de jaren 80 in kleding is uniek, deze kleding is op het eerste gezicht herkenbaar. Tijdens deze periode is het gebruikelijk om onlogisch te combineren en een heleboel stijlen te mixen die vroeger met elkaar wedijverden. Immers, de jaren 80 is een tijd van verandering, wat tot uitdrukking komt in de stijl van kleding.

Modieus zijn felle kleuren en onverwachte combinaties ervan in één set: fuchsia en felgroen, turkoois, zwart. Dergelijke kleuren waren niet alleen aanwezig in dagelijkse kleding, maar ook in zakelijke stijl.

Op dit moment is het breed geschouderde vrouwelijke silhouet in de mode, wat werd bereikt met behulp van schoudervullingen in verschillende vormen en maten. Jurken in de stijl van de jaren 80 met zulke brede schouders maakten de heupen visueel al, en de taille leek vrij dun, en het werd benadrukt met de hulp van een brede riem. Ook werd de massaliteit van de schouders gegeven aan de modieuze mouwen van de "vleermuis" -stijl in die jaren.

De kostuums in de stijl van de jaren 80 waren ook heel origineel - dames van de mode-combinatie shorts met korte rokjes, broeken en jurken. Met strikte jassen werden vrouwenblouses van zijde of synthetische stoffen aangetrokken, met veel ruches, sjaals en andere decoratieve details.

Kostuumjuwelen zijn niet zo vrouwelijk geworden, zoals fel en pakkend, grote maten en schreeuwende kleuren. De voorkeur ging uit naar plastic.

Aparte vermelding verdient modieuze jeans-varenki. Degenen die ze niet konden kopen, kookten gewone spijkerbroek in bleekmiddel alleen. De stijl van zo'n broek was vaak erg smal en het was mogelijk om alleen in deze broek te zitten als je hem open ritste (eind jaren 80 werden elastische vezels aan de jeans toegevoegd).

Degenen die van nature geen ideale vormen hadden, waren tevreden met een brede broek van lichte stof - "bananen".

Modieus was ook een sportstijl: sneakers van alle kleuren van de regenboog (vooral sneeuwwit gewaardeerd), felle leggings, dimensieloze T-shirts.

Jurken in stijl van 80ste jaar

Jurken in de jaren 80 maakten moeilijke tijden door de mode voor truien en spijkerbroeken. Maar er zijn nog steeds enkele trends waar te nemen:

  • karakteristiek X-vormig silhouet: brede schouders en smalle taille;
  • te strakke stijl of vice versa, baggy vormeloosheid. Dat wil zeggen, als het cijfer in orde is, moet de eerste optie worden benadrukt. Als er iets te verbergen is - de tweede.

De gebruikte stoffen waren elastisch, stretch, evenals zijde, velours, glanzende materialen, lycra en leer.

Jurken a-la 80's zouden er "te" uit moeten zien, dus ze hadden ook de juiste kleuren: turkoois, fuchsia, groen, paars, crimson, koraal, oranje, diepblauw.

Kapsel en make-up in de stijl van de jaren 80

Het motto van de jeugd van de jaren 80 is "hoe helderder hoe beter", dus het ging niet om natuurlijkheid. Erg populair in de 80 jaar was een vrouwenkapsel, dat een grappige naam kreeg met "explosie in een pastafabriek." Onwerkelijk volume werd aan het haar gegeven door enorme naches.

In de make-up in de stijl van de jaren 80 werden felle blauwe, smaragdgroene, kolenzwarte en vooral intense roze tinten gebruikt, zonder dat dit ten koste ging van de kosten.

Fotoshoot in de stijl van 80-er jaren

Bijna niemand durft vandaag in het dagelijks leven in de stijl van de jaren 80 te kleden, waarbij hij alle kenmerken van de toenmalige mode volledig kopieert. Je riskeert op zijn minst niet begrepen te worden, of gemakkelijk geaccepteerd te worden voor de 'priesteres van de liefde'.

Maar als je nog steeds het rebelse beeld van de jaren 80 op jezelf wilt proberen, raden we aan om een ​​fotoshoot te maken in deze afbeelding.

Bereid kleding voor in de stijl van de jaren 80 (zoek naar vintage dingen in de koffer van de ouders), kras een enorme fleece, maak de meest levendige schaduwen die alleen jij in je palet hebt, doe alle sieraden om - en ga ervoor! Het resultaat is precies spectaculair!

stijl 80 x 1 stijl 80 x 2 stijl 80 x 3
stijl 80 x 4 stijl 80 x 5 stijl 80 x 6
stijl 80 x 7 stijl 80 x 8 stijl 80 x 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: