jacquard trui

Welke fashionista slaagt er in het koude seizoen zonder een warme en gezellige trui? Deze kleding kan eenvoudigweg zijn relevantie niet verliezen vanwege zijn praktische en comfortabele eigenschappen. Vaak veroorzaakt een dergelijke keuze echter de aanwezigheid van dergelijke kwaliteiten in het beeld als massaliteit en vormloosheid. En om het gebrek aan elegantie en seksualiteit niet te benadrukken, stellen stylisten voor de voorkeur te geven aan modellen met een origineel en aantrekkelijk ontwerp, wat ongetwijfeld de delicate smaak en het gevoel voor stijl van de eigenaar zal benadrukken. En vandaag wordt een jacquard trui beschouwd als een modieuze oplossing die volledig voldoet aan de bovengenoemde kwaliteiten.

Modieuze vrouwelijke jacquard-trui

Damessweaters met jacquardpatroon - het is altijd stijlvol, origineel en ongewoon. Immers, afgezien van het feit dat het patroon zelf er heel anders uitziet dan een fotografische afdruk of een zegel, wordt een dergelijk product als vrij moeilijk te beschouwen beschouwd, wat meer waarde toevoegt aan kleding. Tot op heden bieden ontwerpers een vrij grote selectie originele jacquards voor truien. Laten we eens kijken welke ideeën het populairst zijn geworden?

Sweater met jacquard-strook. De meest eenvoudige, maar erg trendy is het model met contrasterende strepen. Dergelijke truien worden gepresenteerd met een verticaal, horizontaal, diagonaal en abstract patroon. Een stijlvolle keuze is zowel een tweekleurenversie als een combinatie van stroken van verschillende tinten.

jacquard trui 1 jacquard trui 2 jacquard sweater 3

Sweater met jacquard patroon. Veelzijdiger vandaag wordt beschouwd als een product met prachtige ornamenten en abstracties. Meestal versieren jacquardpatronen de trui rond de hals, in het midden langs de gordellijn of langs de rand van de zoom. In deze versie ziet de jacquard er indrukwekkend uit en wordt hij nog meer benadrukt.

jacquard sweater 4 jacquard trui 5 jacquard sweater 6

Sweater met jacquard patroon. Het is vrij moeilijk om een ​​bepaald beeld te herstellen. Daarom worden jacquard-tekeningen beschouwd als de meest originele en stijlvolle keuze. Populair vandaag zijn herten en kerstthema - sneeuwmannen, kerstbomen, de kerstman en anderen. Vaak worden in één jacquard zowel patronen als patronen tegelijk gecombineerd.

jacquard sweater 7 jacquard trui 8 jacquard sweater 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 54 =