IJslandse trui | actualidadypolitica.com

IJslandse trui

IJslandse trui

Een IJslandse trui, of een schop, gemaakt van schapenwol, is een karakteristiek element van folkloristische kleding. Ondertussen is dit model tegenwoordig erg populair bij inwoners van verschillende landen en steden. Om het te leren is helemaal niet moeilijk - de lopapeis heeft een aantal kenmerken die hem onderscheiden van andere soorten truien.

Kenmerken van een IJslandse wollen trui

Het belangrijkste kenmerk van deze trui is garen, waarvan het breit. De samenstelling mag absoluut geen onzuiverheden bevatten, alleen maar een selectieve wol van schapen uit IJsland. Het is dankzij dit dat de IJslandse trui een ongelooflijk warm kledingobject is dat zijn eigenaar zelfs tegen de ergste kou kan beschermen.

De mouwen van truien gemaakt van IJslandse wol zijn vrij kort, wat kan worden verklaard door de lage groei van IJslanders. Ondertussen is dit niet altijd merkbaar. Bij een man met korte armen kan een schop volkomen normaal zitten, terwijl langharige mensen in deze trui zich ongemakkelijk voelen.

Een traditionele IJslandse trui is gemaakt zonder een dikke kraag of gespen. Tegenwoordig kan dit ding worden versierd met originele knopen, veters, ritsen en andere elementen, en hebben ook een gezellige kap. Ten slotte moet op het coquette van de IJslandse trui een karakteristiek patroon worden weerspiegeld, dat het van alle andere modellen onderscheidt.

Hoe maak je een IJslandse trui vast?

De paring van truien uit IJslands garen is een interessante en fascinerende activiteit die veel onderlichaamsmeisjes leuk vinden. Ondertussen, om zoiets te creëren, is veel ervaring vereist, en voor beginnende breiers past het niet. Als je voldoende vaardigheden hebt, probeer dan de messen met je eigen handen te verbinden, rekening houdend met de volgende aanbevelingen:

  • Beginnen met breien lopeysy volgt met het maken van een schets. De eenvoudigste manier om dit te doen is met behulp van een speciaal computerprogramma - door het gewenste ornament en de gewenste kleur te kiezen, kunt u in enkele seconden het vereiste aantal lussen bepalen en een schets van de toekomstige trui bekijken;
  • IJslandse trui kan omhoog of omlaag worden vastgemaakt. De laatste optie wordt als eenvoudiger beschouwd, dus het is beter om die breiers te kiezen die niet overtuigd zijn van hun capaciteiten;
  • Het beste soort garen voor het maken van slappe dieren wordt als een lopi of een kauni beschouwd.

IJslandse sweater0

Hoewel dit kleine ding vandaag absoluut elke vorm en kleur kan hebben, is de meest stijlvolle een witte IJslandse trui met een ornament van zwart en grijs garen.

IJslandse trui 1 IJslandse trui 2 IJslandse trui 3
IJslandse trui 4 IJslandse trui 5 IJslandse trui 6
IJslandse trui 7 IJslandse trui 8 IJslandse trui 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: