huwelijkskapsels met diadeem en sluier

De eeuwenoude symbolen van onschuld en luxe - sluier en diadeem zijn de kinderdroom van veel meisjes. Wanneer de vraag echter tot een keuze komt, blijkt dat er zoveel varianten zijn dat de ogen opraken. Raak niet verdwaald! Bepaal eerst welk type tiara je wilt, evalueer vervolgens de stijl en lengte van de jurk en vergelijk deze met de lengte van de sluier. En dan - kies de meest geschikte uit de resterende opties!

Typen tiara

  1. tiara. Een luxe hoge diadeem is ideaal voor klassieke lange en weelderige jurken.
  2. rand. Een dunne, korte hoepel kan worden gecombineerd met smalle jurken zoals 'zeemeermin', korte modellen van 'baby-dollars' of jurken met laconieke, eenvoudige silhouetten.
  3. Tiara kam. Ideaal voor jurken met veel decoratieve elementen, als niet het zendspoelje niet de aandacht op zichzelf moet vestigen.

Kapsels voor een bruiloft met een diadeem en een sluier voor lang haar

  1. Grootlicht of babette. Een van de beste kapsels met een sluier en diadeem. Haar voor glad likken en voor decoratie - verzamel in een volumetrische bundel. De fatha kan zowel boven als onder worden geplaatst.
  2. Dimlicht. Onzorgvuldig gekozen krullen creëren een gemakkelijk, zacht, meisjesachtig beeld. Goed voor jurken in de stijl van de Provence, boho of romantisch.
  3. "Malvinka". Het principe is hetzelfde als dat van een kapsel, wat velen deden in de kindertijd. Het gaat goed met een diadeem-kuif.
  4. zeis. Een vrouwelijk, primordiaal Slavisch kapsel is een redding voor meisjes met lang, dik en zwaar haar. In dit geval is het beter om andere decoratieve elementen in haarbloemen, kralen of strass steentjes achter te laten.
  5. De krullen. Bruiloft kapsel met krullen, diadeem en sluier is misschien het meest comfortabel voor de bruid zelf. Zelfs aan het einde van de avond wordt het hoofd niet moe, maar om haar te verzamelen, kunt u het desgewenst altijd zelf hebben.

Bruiloftskapsels voor sluier en diadeem op halflang haar

De twee meest populaire soorten styling zijn hier anders als je krullend haar hebt of niet. In het eerste geval wordt een deel van de krullen opgevangen door noppen van achteren, en een deel - wordt voorwaarts vrijgegeven. In de tweede variant creëert het kapsel van de bruid met een sluier en diadeem aan de wortels een haar en volume, en wordt haar ook op de achterkant van het hoofd vastgespeld. En voor het eerste, en voor het tweede geval, is een grote tiara of rand meer geschikt, afhankelijk van de pracht van de jurk en de lengte van de sluier.

Bruiloftskapsels met een diadeem en sluier voor kort haar

Eigenaren van korte haarstijlen "Bob" of "Elf" is het gemakkelijkst. Als de lengte het toelaat, kan het haar worden gedraaid, zo niet - laat het zoals het is. Het is nog steeds goed om een ​​klein haar voor een diadeem te maken.

Bruiloft kapsel met diadeem, sluier en pony ziet er goed uit op haar van elke lengte. Afhankelijk van de diepte van de pony, kan de decoratie direct bij haar (pony) van het begin of iets verder worden geplaatst, waardoor meer haarvolume wordt opgevangen.

huwelijkskapsels met diadeem en sluier1 huwelijkskapsels met diadeem en sluier2 huwelijkskapsels met diadeem en sluier3
huwelijkskapsels met diadeem en sluier4 huwelijkskapsels met diadeem en sluier5 huwelijkskapsels met een diadeem en sluier6
huwelijkskapsels met diadeem en sluier7 huwelijkskapsels met diadeem en sluier8 huwelijkskapsels met diadeem en sluier9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 22