hoed met kattenoren

Elke fashionista streeft ernaar uniek te zijn, te onderscheiden van de massa. Accessoires zijn de beste oplossing om dit te doen. Ze diversifiëren zelfs een strikt beeld, en indien nodig kunnen ze gemakkelijk worden vervangen door meer geschikte voor de gelegenheid.

Vilten hoed met kattenoren

Hoed met oren, een kat verwijst naar die accessoires die altijd de aandacht trekken en roepen positieve emoties in zijn maîtresse en anderen. Uitgevoerd in een dichte en warme vilt wordt het een uitstekende hoofdtooi voor de herfst of de lente. Deze versie van het accessoire laat niemand onverschillig. Typisch, deze hoeden met kat oren hebben een klassieke stijl en ingetogen kleuren, maar de strikte karakter wordt verzacht door kleine oren, die doet denken aan een kat, die op de top van de hoed. De meeste van deze accessoires zijn een klassieke kleuren: zwart, beige, donker blauw, bruin en rood kleuren gaan perfect samen met bijna alle kleding en goed passen in de garderobe van elke fashionista. Als we praten over deze vrouwen vormig hoeden met oren, de meest populaire klassieke model met een ronde top en een kleine, gebogen boven velden. Ook niet minder in trek zijn ongewone vilten pet met een ronde bovenkant en een klein vizier. Indien gewenst kunt u ook pick-up een small cap zonder marges of marges, neergelaten, die ook zal worden uitgerust met een leuke kat oren bovenop. Meest extravagante dames zullen ook in staat zijn om een ​​dergelijke accessoire dat hun zin zullen hebben, zoals in winkels die je vilten hoeden met oren, versierd met gele metalen spikes kunnen vinden selecteren.

Met wat om hoeden met oren te dragen?

Fotohoeden met kattenoren vertellen ons zelfs dat dit model in bijna elke garderobe kan worden ingeschreven. Haar ironie in combinatie met de algemene strengheid van de vormen laten het meisje toe om haar unieke stijl en ongewone visie op mode uit te drukken. Zo'n hoed zal er geweldig uitzien, zelfs in combinatie met de meest rigoureuze pak en jas. Immers, zelfs de superprofessionele zakelijke dame kan laten zien dat ze geen belangenbehartiging heeft, zowel buiten het kantoor, als in de loop van de laatste modetrends.

Jeugdstijl casual, misschien de beste partner voor een hoed met kattenoren. Jeans, een shirt in een kooi en een leren jas zien er behoorlijk saai uit, maar als je ze aanvult met zo'n prachtig accessoire, krijgt het ensemble meteen een interessant geluid.

Een romantische jurk zal ook profiteren van de buurt met zo'n prachtige hoofdtooi. Hij zal de nodige rigiditeit in het beeld introduceren en laten zien dat de eigenaar niet zo eenvoudig en naïef is als op het eerste gezicht lijkt.

hoed met katten ears1 hoed met katten ears2 hoed met katten ears3
hoed met katten ears4 hoed met katten ears5 hoed met katten ears6
hoed met katten ears7 hoed met katten ears8 hoed met katten ears9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1