afbeelding van harley quinn voor halloween

Vandaag, voor een gekke Halloween-vakantie, wordt het steeds dringender om afbeeldingen van populaire filmhelden op te nemen waarvan de personages volledig overeenkomen met de nacht van alle heiligen. Immers, vampiers, heksen, zombies en mummies zijn allang saai geworden en zijn routine geworden voor deze dag. Waar het origineler is om voor iedereen te verschijnen in de afbeelding van Freddy Krugger of Edward Scissorhands. Maar de helden van horrorfilms zijn tenslotte mannen. Wat willen de meisjes die ook aandacht willen trekken tijdens de vakantie? De meest populaire manier vandaag was Harley Quinn op Halloween.

Harley Quinn op Halloween

Handelen als Harley voor Halloween is niet alleen spectaculair, het is verbluffend. Immers, de sexy vriendin van Jokker, de gezworen vijand van Batman, uit de serie "Squad of suicides" wordt gekenmerkt door ongelooflijke aantrekkingskracht, heldere verschijning en een verbitterd karakter dat inherent is aan de negatieve helden. Laten we uitvinden hoe Harley Quinn eruit moet zien voor Halloween.

Harley Quinn-kostuum voor Halloween. Kleding van de hoofdpersoon uit de serie "Squad of Suicides" is een sexy mini-pak in een sportieve stijl. Mini-shorts en een jas worden gepresenteerd in een blauw-rode kleur. Stylisten bieden een vergelijkbare outfit van leer of satijn, die nog meer effect aan het beeld toevoegt. Harley's pak wordt aangevuld door een los short t-shirt met een gescheurde inrichting en dezelfde haveloze mesh panty. Schoenen van de hoofdschurk van de serie - hoge hakken.

afbeelding van harley quinn voor halloween 1 afbeelding van harley quinn voor halloween 2 afbeelding van harley quinn voor halloween 3

Make-up voor Harley Quinn op Halloween. Make-up van de vriendin van de Joker is in staat om gek te maken, evenals al zijn imago. Harley's ogen schilderen niet hetzelfde: een met felle blauwe schaduwen, de andere met rood, die op de kleding past. Quinn's lippen zijn altijd vol met rood, behalve in afleveringen waarin haar make-up besmeurd en vermengd is met vuil.

afbeelding van harley quinn voor halloween 4 afbeelding van harley quinn voor halloween 5 afbeelding van harley quinn voor halloween 6

Harley Quinn's kapsel voor Halloween. Origineel en vormgegeven van een populaire slechterik. Haar kapsel bestaat uit twee lange staarten waarvan de uiteinden blauw en rood zijn geverfd.

afbeelding van harley quinn voor halloween 7 afbeelding van harley quinn voor halloween 8 afbeelding van harley quinn voor halloween 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 95