wanten voor geliefden

Een geschenk aan een geliefde en een geliefde hoeft niet duur of waardevol te zijn. In de koude wintertijd worden wanten voor geliefden een aangename verrassing, een weerspiegeling van uw bezorgdheid. En dan zal niets je verhinderen om de warmte van de handen van de tweede helft te voelen, zelfs bij strenge vorst!

Handschoen voor twee

In de vroege dagen van de geboorte van gevoelens, houden paren van lopen, hand in hand. Met de komst van koud weer zonder handschoenen of wanten kan het niet, maar omdat de handen van de man en het meisje onvermijdelijk worden gescheiden door doek. Je kunt de warmte van je handen en hart voelen als je een paar wanten gebruikt. Een interessant idee kan een symbolisch en helder geschenk worden, waarvan u de keuze of de gekozen persoon mag houden.

Handschoen voor geliefden is een ongewone set van verplichte winteraccessoires. Naast twee gewone individuele wanten, is er een interessant onderwerp - dit is een gemeenschappelijk ding. Visueel ziet het eruit als een hart, waaruit twee manchetten vertrekken: één voor de hand van een jonge man, de tweede voor zijn meisje. En zelfs slecht weer zal je niet de handen van de "duiven" doen verkleinen.

wanten voor geliefden 1

wanten voor geliefden 2

Gebreide wanten voor geliefden

Op elk moment om de hand van een geliefde te voelen en het niet je vingers bevriezen, voor de winter is het verstandig om een ​​set van zacht en mals wol of wol mix merino, angora te kiezen. Mittens voor paren van natuurlijke oorsprong wordt gekenmerkt door een aantal voordelen:

  • hebben uitstekende hittewerende eigenschappen;
  • warm goed;
  • de temperatuur regelen, zodat de handen niet zweten;
  • hebben luchtdoorlaatbaarheid;
  • hygroscopisch en veroorzaken geen allergieën, zelfs bij peuters en volwassenen met een gevoelige huid.

In de uitverkoop vindt u warme wanten voor geliefden in verschillende uitvoeringen. Liefhebbers van een laconieke stijl houden van een set in één kleur zonder de minste verfraaiing. Bij sommige modellen wordt gebreid garen van verschillende kwaliteit of wanten met verschillende kleuren gebruikt. Als u toch tevreden bent met een kleine tekening, kan uw keuze een decor zijn met versieringen, bijvoorbeeld Noors.

wanten voor geliefden 3

Kerst wanten voor twee

Om je tweede helft op oudejaarsavond te verrassen en te plezieren, kan je, nadat je een ongewone en goedkope cadeauhandschoen hebt gepresenteerd voor geliefden. Zo'n lief teken van aandacht zal meer vertellen over je gevoelens en zorg dan het meest waardevolle geschenk. Een uitstekende optie voor de vakantie is een rode set met witte manchetten, zoals traditionele kleuren als de kerstman, het symbool van het nieuwe jaar.

Als je jong en dapper bent, let dan op de gave wanten voor geliefden met het imago van herten, ook tijdens de sleur. Winterkleuren zijn inherent aan de set, versierd met kleine sneeuwvlokken. Een feeststemming wordt gegeven door een model met harten of het gezegde "I love you", "I love you". De variant met de actuele Scandinavische patronen kan ook als een nieuwjaars verrassing worden beschouwd.

wanten voor liefhebbers 4

wanten voor liefhebbers 5

Wanten voor liefhebbers met een foto

Eenvoudige set van functionele en perfect uit te voeren zijn belangrijkste taak - niet te vergeten de handen te scheiden van een paar, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden. Echter, de winter wanten voor de liefhebbers met kleurrijke afbeeldingen er nog veel meer spectaculair. Naast de harten en opschriften van de bovengenoemde fabrikanten bieden hun tweede helften voorzien van paren van beelden van grappige dieren te tevreden - katten, draagt, schapen, muizen, enzovoort.

Er zijn prachtige sets, versierd met bloemen of florale ornamenten. En het patroon wordt op verschillende manieren gemaakt, bijvoorbeeld tijdens het breien door draden van verschillende kleuren te combineren. Zoek interessante sets wanten voor geliefden, versierd met een kleurrijk patroon, dat wordt uitgevoerd in de techniek van borduurwerk, streep of applicatie.

wanten voor liefhebbers 6

wanten voor liefhebbers 7

wanten voor geliefden 8

Originele wanten voor geliefden

Ongebruikelijke variaties van paar handschoenen laten grijze dagen kleuren lichtpuntje. Als je niet bang bent van schuine uitzicht bieden in de tweede helft van de set, versierd met een paar dieren in sleur. De makers van de sets voor een wandeling en zorgen voor iedereen die een fan van hockey of voetbal, wat suggereert paar wanten voor de liefhebbers in de kleuren van een specifieke opdracht. Wilt u een zeer persoonlijke gift te presenteren, kunt u accessoires geborduurd met namen of initialen te bestellen. Fans van superhelden films geschikte set, versierd met het embleem.

wanten voor geliefden 9

Wanten voor geliefden 10

Wanten voor geliefden 11

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 15