Haarstijlen met haarspelden | actualidadypolitica.com

Haarstijlen met haarspelden

Haarstijlen met haarspelden

Haarspelden - de meest eenvoudige en unieke accessoire voor het maken van een groot aantal interessante kapsels. Ze verschenen in het oude Egypte en braken nu opnieuw in de modewereld. Met luxe haar en fantasie, kun je verschillende haarstijlen met haarspelden maken.

Eenvoudige kapsels met haarspelden zijn geschikt voor alle leeftijden als dagelijkse optie, ze kunnen worden gedragen met een jurk en een strikte pak, ze vereisen geen speciale inspanningen. Deze omvatten een schaal, een broodje met een vlies, een lage wervelende schaal, een staart met een gedraaide streng en andere. Kapsels met haarspelden blijken licht en luchtig te zijn, maar ze houden strak genoeg vast en hun eigenaren kunnen zich de hele dag zelfverzekerd voelen.

Om avondkapsels met haarspelden een speciale aanpak nodig hebben, ze zijn een belangrijk accent feestelijk beeld. Een interessante oplossing is een compositie in Griekse stijl met weefvlechten, een pompadoor voor krullend haar of een omgekeerde Franse vlecht, versierd met decoratieve elementen.

Snel kapsel met haarspelden

U bent uitgenodigd voor een romantische avond en er is absoluut geen tijd om de salon te bezoeken? In deze situatie raden we aan om een ​​eenvoudige masterclass te bestuderen: hoe maak je een kapsel met haarspelden gedurende 10 minuten thuis:

 1. Kam je haar.
 2. Kapsels met studs 1

 3. Scheid een deel van het haar in het midden op de achterkant van het hoofd, laat het haar in een cirkel vrij.
 4. Kapsels met studs 2

 5. De geselecteerde middenstreng is verzameld in de staart.
 6. Kapsels met studs 3

 7. Neem een ​​streng dichter bij het gezicht en gooi het over de staart, dood het met een haarspeld.
 8. Kapsels met haarspelden 4

 9. Aan de andere kant van het gezicht, neem de tweede streng en plaats deze over de staart, loodrecht op de vorige, met zijn haarspeld.
 10. Kapsels met haarspelden 5

 11. Je haar is klaar!
 12. Kapsels met haarspelden 6

De opties voor mooie kapsels met haarspelden zijn groot, en als je ze creatief benadert, zie je er altijd prachtig en onweerstaanbaar uit.

Kapsels met studs 7 Kapsels met studs 8 Kapsels met haarspelden 9
Kapsels met haarspelden 10 Kapsels met studs 11 Kapsels met studs 12
Kapsels met studs 13 Kapsels met studs 14 Kapsels met studs 15
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: