Groene broek - wat te dragen en hoe stijlvolle foto's te maken?

Stijlvolle groene broek gemaakt van hoogwaardige materialen in alle tinten van kleur en volledig verschillende stijlen, van klassiek tot mager, zal gemakkelijk het basisonderwerp worden van de garderobe van verfijnde schoonheden die alle modetrends begrijpen en in staat zijn om harmonieuze bogen te creëren.

Groene broek 2017

Welke damesbroek is groen in de mode?

 1. model. Altijd relevante zauzhennye jeans, rvanki, vriendjes, pijpen, vracht, broeken in de stijl van safari. Op het hoogtepunt van populariteit, groene broek met hoge en lage aanplant van vrije snede, Klesh, palazzo, kyulots, strikte klassieke en originele strakke opengewerkte oplossingen.

groene broek 2017

 1. lengte. Samen met de traditionele op het bot en kantoor 3/4, in de trend maxi in de vloer, afgeknotte capri, 1 cm boven de achterkant van de schoen, en de Engelse 7/8.
 2. kleur wordt vertegenwoordigd door het volledige spectrum van groen. Kies dapper van “malachiet” tot “veridan” – ga niet verkeerd.

groene broek van 2017
damesbroek groen

Groene broeken voor dames

De lichtgroene broek heeft aangename munt-, lente-, salade-, smaragd-, turquoise- en aquamarijntinten. Ook kunnen er bloemen “Chartreuse”, “groene weide”, “felle limoen” en “klaverblad” zijn. Specialisten beschouwen deze tonen als lente en zomer, en groen licht broek harmonieus gecombineerd met lichte blouses en t-shirts, maar niemand verbiedt “zwaardere” hen met donkere monofone en kleurrijke truien, jassen en jasjes.

groene broek voor dames
lichtgroene broek 2017

Voor het kantoor, gedempte en zachte tinten, neoklassieke modellen, lichte fakkels en culetten passen, vooral in één kleur. In de stedelijke chique vrouwen van de mode kan niet zonder een lichte jeans van elke lengte en sportbroek, en uitlopende broek met een patroon is een uitstekende basis voor feestelijke en feestelijke strikken. Volgens de stylisten zijn lichte halftonen slanker en adviseren de eigenaren van weelderige vormenexperts om naar de broek van verzadigde en donkere tinten groen te kijken.

lichtgroene broek
groene damesbroek 2017

Groene klassieke broek

Dit seizoen, modieuze donkergroene broek van traditionele soepele stijlen zijn gemaakt van bedrukte stoffen. In de trend – lengte 3/4 en een kleine kooi, bananen, strikte kantoormodellen, een bijgewerkte klassieke smalle en vrije snede. Ga niet naar beneden vanaf de podiums weelderige maxi rok-broek, nieuwigheden – smalle groen glanzende broek met een opgeblazen taille, bijvoorbeeld oplossingen uit de verzameling van pret-a-porter van Bibhu Mohapatra.

groene klassieke broek
donkergroene broek

Groene klassieke broek

groene klassieke broek 2017
donkergroene broek 2017

Groene lederen broek

Een presentabele groene broek van natuurlijk en kunstleer is een uitstekende optie voor dagelijkse routine en clubfeesten, maar niet voor een strikte dresscode. In de mode, comfortabele modellen van diepe tinten, van rijk groen tot kaki, met een minimale inrichting, als het geen fietserbroek is. Vormen en toegestane decoraties:

 • magere, vriendjes en broeken-sigaretten;

groene leren broek

 • bananen en culottes;
 • korte ritsen aan de onderkant van de broek en revers;

broek van groene kleur

 • gebonden riemen en smalle riemen in één toon met kleine gespen.

groene leren broek 2017

Groene zijden broek

Samen met de eenduidige vliegvarianten is de trend een groene zomerbroek met verschillende patronen, die noten toevoegt aan de opwinding en de stemming verhoogt. Prints volgende:

 • tropen;
 • abstractie;
 • vegetatief-geometrische tekeningen;
 • bloemmotieven.

groene zijden broek

Groene zijden broek

groene zijden broek 2017 jaar
groene zomerbroek 2017 jaar

Naast zijde gebruiken ontwerpers katoen, linnen en lichte jersey voor het naaien van een zomerbroek. Deze universele modellen, al dan niet met ornament, zijn een prachtige basis voor dagelijkse en vakantiekleding voor de hele dag. Als je een volumineuze trui draagt ​​in plaats van een lichte blouse en een T-shirt onder de groene, weelderige maxi-broek, dan verdwijnen niet alleen de kleine gebreken van de figuur, maar ook de luchtige en romantische herfstafbeelding.

groene zijden broek 2017

Groene dameszijde broek

groene zomerbroek
groene zomerbroek 2017

Groene corduroy broek

Wat betekent het om een ​​stijlvolle strik met groene corduroy broek te hebben? Allereerst is het een outfit in casual stijl, sport chic, oversized, hippies en retro-modern. Keerde terug naar de dagelijkse mode vintage capri sharovars, “olifanten” met voorvouwen en hippies met manchetten. De bovenkant van de kwestie of langwerpige jassen en bovenkleding met een platte broek in een ondiepe en brede verticale zoom zijn geschikt voor dames en meisjes van elk merk, en ook voor een stof met een horizontaal reliëf. Als de regels van het kantoor corduroy toestaan, ziet het er geweldig uit in een donkere toon.

groene corduroy broek
ui met groene broek

Groene corduroy broek

strik met groene broek 2017
groene corduroy broek 2017

Groene broek met strepen

Een stijlvol beeld voor een meisje met een groene, controverse chique broek kan worden gemaakt met behulp van hits van afgelopen jaren, die nog steeds in de trend zijn, – broeken met strepen. Brede verticale strepen langs de buitenzijden zijn op verschillende vormen genaaid in één ontwerp, smal – van één tot drie. Lampen kunnen worden gecontrasteerd en aanhouden in de basistoon. Een felgroene broek met opengewerkte strepen is heel toepasselijk in elegante ensembles.

groene broek met strepen
groene broek met strepen 2017

Groene broek met strepen

stijlvolle afbeelding voor een meisje met groene broek
stijlvolle afbeelding voor een meisje met groene broek 2017

Met wat een groene broek te dragen?

Hoe maak je een moderne en geslaagde afbeelding met een groene broek? Het belangrijkste is, volgens experts, om alle details op een harmonieuze manier op te pikken. Onder kyuloty, maxi flare en cargo, om elegant uit te zien, is het aan te raden een losse monofonische top en een semi-aangrenzend shirt, blouse en shirt op te halen, weggestopt in een broek. Niet-vage abstracte patronen op blouses in broekpakken met een jas of een jas-vliegend in één tonaliteit zijn toegestaan. Jeugdbogen met groene broek: militair – leer, jeans – loszittende kleding.

met wat een groene broek te dragen

Modieuze afbeeldingen met groene broek

met wat groene broek 2017 te dragen
jeugdbeeld met groene broek

Moderne alledaagse ensembles: een monofone bottom-top met een gestreepte print, een patroon zomerbroek – denim shirts, spectaculaire fluwelen pakken in dezelfde stijl. Herfstafbeeldingen pret-a-porter van de wereldmerken:

 • smalle, effen broek, los vest in toon en van hetzelfde materiaal, blouse en lichte sjaal met een zachte witgroene overgang in kleurovergang.
 • geruite broek met langwerpige gebreide vesten en kanten blouses in beige;
 • Gedrukte ensembles met monophonic mantels.

afbeelding met groene broek 2017

Trendy strikken met groene broek

afbeelding met groene broek 2017
afbeelding met groene broek

Blouses voor groene broeken

Welke blouse is geschikt voor een groene broek? Het hangt allemaal af van de stijl, schaduw en doel van de gemaakte boog. In zakelijke afbeeldingen zijn strikte en Europese kantooroverhemden en -blouses met acceptabele patronen en ornamenten geschikt. Onder retro vintage pakblouses met mouwen “zaklampen” en overhemden in een kooi, voor smalle broeken is het beter om een ​​vrije top te dragen. Succesvolle slim-casual strikjes met groene broek – hun combinaties met elegante blouses van zijde, chiffon en crêpe de Chine, overhemden met een roofzuchtige print en heldere bladen.

welke blouse past in een groene broek

Blouses voor groene broeken

Blouse voor groene broek 2017
blouses voor groene broeken

Basiskleurencombinaties van groene en toegestane patronen:

 • het volledige spectrum van de primaire kleur;
 • wit, grijs en zwart;
 • blauwe en niet giftige tinten rood en geel;
 • beige, rood en bruin;
 • blauw en roze;
 • luipaard patroon;
 • een discrete cel en een smalle verticale of horizontale strook;
 • bloemen- en plantmotieven, abstractie, hun combinaties.

welke blouse is geschikt voor groene broeken in 2017

Stijlvolle blouses voor groene broeken

Blouse voor groene broek van 2017
welke blouse is geschikt voor groene broek 2017

Schoenen voor groene broeken

Perfecte schoenen voor groene broeken – klassieke boten, elegante mocassins, Oxfords en low-move verliezers in bruin, zwart, nude en beige. Voor de zomer zijn sandalen op een sleehak met modieuze inrichting perfect. Als het ensemble bestaat uit een broek en een top zonder een opdruk, dan kan het worden aangevuld met “roofzuchtige” schoenen en wanneer er kleding van blauwe of rode kleur aanwezig is, is het absoluut toegestaan ​​om schoenen van dezelfde kleur aan te trekken. De official geeft de voorkeur aan zwarte gesloten modellen op niet-lage of medium zolen en traditionele hakken, maar sportstijl en boho-espadrilles.

schoenen voor groene broeken

Schoenen voor groene broeken

schoenen voor groene broek 2017
schoenen voor groene broeken in 2017

Moderne combinaties en jeugdbeelden:

 • diverse groene broeken en schoenen met hoge Romeinse en Griekse binding;
 • sla laarzen op platte zolen en schoenen met een opgeblazen bootleg met verkorte retro-modellen.
 • militaire laarzen, laarzen in cowboystijl en grunge met jeans, leren broeken en broeken gemaakt van corduroy.

schoenen voor groene broeken

stijlvolle schoenen voor groene broeken

schoenen voor groene broek 2017
schoenen voor groene broeken in 2017

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 28

Groene broek - wat te dragen en hoe stijlvolle foto's te maken?

Stijlvolle groene broek gemaakt van hoogwaardige materialen in alle tinten van kleur en volledig verschillende stijlen, van klassiek tot mager, zal gemakkelijk het basisonderwerp worden van de garderobe van verfijnde schoonheden die alle modetrends begrijpen en in staat zijn om harmonieuze bogen te creëren.

Groene broek 2017

Welke damesbroek is groen in de mode?

 1. model. Altijd relevante zauzhennye jeans, rvanki, vriendjes, pijpen, vracht, broeken in de stijl van safari. Op het hoogtepunt van populariteit, groene broek met hoge en lage aanplant van vrije snede, Klesh, palazzo, kyulots, strikte klassieke en originele strakke opengewerkte oplossingen.

groene broek 2017

 1. lengte. Samen met de traditionele op het bot en kantoor 3/4, in de trend maxi in de vloer, afgeknotte capri, 1 cm boven de achterkant van de schoen, en de Engelse 7/8.
 2. kleur wordt vertegenwoordigd door het volledige spectrum van groen. Kies dapper van “malachiet” tot “veridan” – ga niet verkeerd.

groene broek van 2017
damesbroek groen

Groene broeken voor dames

De lichtgroene broek heeft aangename munt-, lente-, salade-, smaragd-, turquoise- en aquamarijntinten. Ook kunnen er bloemen “Chartreuse”, “groene weide”, “felle limoen” en “klaverblad” zijn. Specialisten beschouwen deze tonen als lente en zomer, en groen licht broek harmonieus gecombineerd met lichte blouses en t-shirts, maar niemand verbiedt “zwaardere” hen met donkere monofone en kleurrijke truien, jassen en jasjes.

groene broek voor dames
lichtgroene broek 2017

Voor het kantoor, gedempte en zachte tinten, neoklassieke modellen, lichte fakkels en culetten passen, vooral in één kleur. In de stedelijke chique vrouwen van de mode kan niet zonder een lichte jeans van elke lengte en sportbroek, en uitlopende broek met een patroon is een uitstekende basis voor feestelijke en feestelijke strikken. Volgens de stylisten zijn lichte halftonen slanker en adviseren de eigenaren van weelderige vormenexperts om naar de broek van verzadigde en donkere tinten groen te kijken.

lichtgroene broek
groene damesbroek 2017

Groene klassieke broek

Dit seizoen, modieuze donkergroene broek van traditionele soepele stijlen zijn gemaakt van bedrukte stoffen. In de trend – lengte 3/4 en een kleine kooi, bananen, strikte kantoormodellen, een bijgewerkte klassieke smalle en vrije snede. Ga niet naar beneden vanaf de podiums weelderige maxi rok-broek, nieuwigheden – smalle groen glanzende broek met een opgeblazen taille, bijvoorbeeld oplossingen uit de verzameling van pret-a-porter van Bibhu Mohapatra.

groene klassieke broek
donkergroene broek

Groene klassieke broek

groene klassieke broek 2017
donkergroene broek 2017

Groene lederen broek

Een presentabele groene broek van natuurlijk en kunstleer is een uitstekende optie voor dagelijkse routine en clubfeesten, maar niet voor een strikte dresscode. In de mode, comfortabele modellen van diepe tinten, van rijk groen tot kaki, met een minimale inrichting, als het geen fietserbroek is. Vormen en toegestane decoraties:

 • magere, vriendjes en broeken-sigaretten;

groene leren broek

 • bananen en culottes;
 • korte ritsen aan de onderkant van de broek en revers;

broek van groene kleur

 • gebonden riemen en smalle riemen in één toon met kleine gespen.

groene leren broek 2017

Groene zijden broek

Samen met de eenduidige vliegvarianten is de trend een groene zomerbroek met verschillende patronen, die noten toevoegt aan de opwinding en de stemming verhoogt. Prints volgende:

 • tropen;
 • abstractie;
 • vegetatief-geometrische tekeningen;
 • bloemmotieven.

groene zijden broek

Groene zijden broek

groene zijden broek 2017 jaar
groene zomerbroek 2017 jaar

Naast zijde gebruiken ontwerpers katoen, linnen en lichte jersey voor het naaien van een zomerbroek. Deze universele modellen, al dan niet met ornament, zijn een prachtige basis voor dagelijkse en vakantiekleding voor de hele dag. Als je een volumineuze trui draagt ​​in plaats van een lichte blouse en een T-shirt onder de groene, weelderige maxi-broek, dan verdwijnen niet alleen de kleine gebreken van de figuur, maar ook de luchtige en romantische herfstafbeelding.

groene zijden broek 2017

Groene dameszijde broek

groene zomerbroek
groene zomerbroek 2017

Groene corduroy broek

Wat betekent het om een ​​stijlvolle strik met groene corduroy broek te hebben? Allereerst is het een outfit in casual stijl, sport chic, oversized, hippies en retro-modern. Keerde terug naar de dagelijkse mode vintage capri sharovars, “olifanten” met voorvouwen en hippies met manchetten. De bovenkant van de kwestie of langwerpige jassen en bovenkleding met een platte broek in een ondiepe en brede verticale zoom zijn geschikt voor dames en meisjes van elk merk, en ook voor een stof met een horizontaal reliëf. Als de regels van het kantoor corduroy toestaan, ziet het er geweldig uit in een donkere toon.

groene corduroy broek
ui met groene broek

Groene corduroy broek

strik met groene broek 2017
groene corduroy broek 2017

Groene broek met strepen

Een stijlvol beeld voor een meisje met een groene, controverse chique broek kan worden gemaakt met behulp van hits van afgelopen jaren, die nog steeds in de trend zijn, – broeken met strepen. Brede verticale strepen langs de buitenzijden zijn op verschillende vormen genaaid in één ontwerp, smal – van één tot drie. Lampen kunnen worden gecontrasteerd en aanhouden in de basistoon. Een felgroene broek met opengewerkte strepen is heel toepasselijk in elegante ensembles.

groene broek met strepen
groene broek met strepen 2017

Groene broek met strepen

stijlvolle afbeelding voor een meisje met groene broek
stijlvolle afbeelding voor een meisje met groene broek 2017

Met wat een groene broek te dragen?

Hoe maak je een moderne en geslaagde afbeelding met een groene broek? Het belangrijkste is, volgens experts, om alle details op een harmonieuze manier op te pikken. Onder kyuloty, maxi flare en cargo, om elegant uit te zien, is het aan te raden een losse monofonische top en een semi-aangrenzend shirt, blouse en shirt op te halen, weggestopt in een broek. Niet-vage abstracte patronen op blouses in broekpakken met een jas of een jas-vliegend in één tonaliteit zijn toegestaan. Jeugdbogen met groene broek: militair – leer, jeans – loszittende kleding.

met wat een groene broek te dragen

Modieuze afbeeldingen met groene broek

met wat groene broek 2017 te dragen
jeugdbeeld met groene broek

Moderne alledaagse ensembles: een monofone bottom-top met een gestreepte print, een patroon zomerbroek – denim shirts, spectaculaire fluwelen pakken in dezelfde stijl. Herfstafbeeldingen pret-a-porter van de wereldmerken:

 • smalle, effen broek, los vest in toon en van hetzelfde materiaal, blouse en lichte sjaal met een zachte witgroene overgang in kleurovergang.
 • geruite broek met langwerpige gebreide vesten en kanten blouses in beige;
 • Gedrukte ensembles met monophonic mantels.

afbeelding met groene broek 2017

Trendy strikken met groene broek

afbeelding met groene broek 2017
afbeelding met groene broek

Blouses voor groene broeken

Welke blouse is geschikt voor een groene broek? Het hangt allemaal af van de stijl, schaduw en doel van de gemaakte boog. In zakelijke afbeeldingen zijn strikte en Europese kantooroverhemden en -blouses met acceptabele patronen en ornamenten geschikt. Onder retro vintage pakblouses met mouwen “zaklampen” en overhemden in een kooi, voor smalle broeken is het beter om een ​​vrije top te dragen. Succesvolle slim-casual strikjes met groene broek – hun combinaties met elegante blouses van zijde, chiffon en crêpe de Chine, overhemden met een roofzuchtige print en heldere bladen.

welke blouse past in een groene broek

Blouses voor groene broeken

Blouse voor groene broek 2017
blouses voor groene broeken

Basiskleurencombinaties van groene en toegestane patronen:

 • het volledige spectrum van de primaire kleur;
 • wit, grijs en zwart;
 • blauwe en niet giftige tinten rood en geel;
 • beige, rood en bruin;
 • blauw en roze;
 • luipaard patroon;
 • een discrete cel en een smalle verticale of horizontale strook;
 • bloemen- en plantmotieven, abstractie, hun combinaties.

welke blouse is geschikt voor groene broeken in 2017

Stijlvolle blouses voor groene broeken

Blouse voor groene broek van 2017
welke blouse is geschikt voor groene broek 2017

Schoenen voor groene broeken

Perfecte schoenen voor groene broeken – klassieke boten, elegante mocassins, Oxfords en low-move verliezers in bruin, zwart, nude en beige. Voor de zomer zijn sandalen op een sleehak met modieuze inrichting perfect. Als het ensemble bestaat uit een broek en een top zonder een opdruk, dan kan het worden aangevuld met “roofzuchtige” schoenen en wanneer er kleding van blauwe of rode kleur aanwezig is, is het absoluut toegestaan ​​om schoenen van dezelfde kleur aan te trekken. De official geeft de voorkeur aan zwarte gesloten modellen op niet-lage of medium zolen en traditionele hakken, maar sportstijl en boho-espadrilles.

schoenen voor groene broeken

Schoenen voor groene broeken

schoenen voor groene broek 2017
schoenen voor groene broeken in 2017

Moderne combinaties en jeugdbeelden:

 • diverse groene broeken en schoenen met hoge Romeinse en Griekse binding;
 • sla laarzen op platte zolen en schoenen met een opgeblazen bootleg met verkorte retro-modellen.
 • militaire laarzen, laarzen in cowboystijl en grunge met jeans, leren broeken en broeken gemaakt van corduroy.

schoenen voor groene broeken

stijlvolle schoenen voor groene broeken

schoenen voor groene broek 2017
schoenen voor groene broeken in 2017

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 23 =