Griekse stijl in kleding | actualidadypolitica.com

Griekse stijl in kleding

Griekse stijl in kleding

Sinds enkele seizoenen zijn kleding in Griekse stijl niet uit de mode geraakt. Het heeft een vrij lange snit, veel plooien, gordijnen, een overdreven taille en een recht silhouet. Tot op heden is deze stijl ongelooflijk populair. Het is gebaseerd op de wetten van verhoudingen en symmetrie, die raffinement en schoonheid belichamen.

Klassieke oude Griekse kleding maskeerde perfect de gebreken van de figuur en trok het silhouet visueel eruit. Ook werd het gekenmerkt door het gebrek aan snit en het gebruik van een stuk stof van een bepaalde grootte, dat de meesters van die tijd vakkundig gedrapeerd.

Moderne kleding in de Griekse stijl is heel vrouwelijk en romantisch. Elementen van asymmetrie die worden gebruikt door moderne ontwerpers, maar ook spelen op contrasten en originele decor geven een speciale schil aan kleding in de Griekse stijl.

Rokken en tunieken

Favoriete kleding voor veel van de eerlijke seks zijn rokken in de Griekse stijl. Dun, zacht, meestal gemaakt van monofone vloeiende stoffen, ze zijn een stijlvolle decoratie voor elke garderobe voor vrouwen. Rokken worden perfect gecombineerd met schoenen met hoge hakken en platte zolen, en vooral met sandalen.

Voor degenen die liever een broek dragen, zijn tunieken in Griekse stijl perfect. Ze worden gecombineerd met jeans, shorts en elanden zien er bijzonder stijlvol uit en zijn perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Tot op heden wordt gekleed in de Griekse stijl beschouwd als trendy, stijlvol en origineel.

Griekse stijl in kleding1 Griekse stijl in clothes2 Griekse stijl in clothes3
Griekse stijl in clothes4 Griekse stijl in kleding5 Griekse stijl in kleding6

Jurken en sarafans

Avondjurken in Griekse stijl zien er sexy en verleidelijk uit. Overtoeren taille perfect benadrukt de borst, open nek en schouders - vrouwelijke seksualiteit, en een streaming cascade in de vorm van gordijnen vormt een elegant en slank silhouet.

Momenteel blijven jurken in de Griekse stijl gedurende verschillende seizoenen een modieuze trend. Ze nemen een vooraanstaande plaats in in de collecties van vele beroemde modeontwerpers. Traditionele lange jurken uit een stof van lichte tinten worden overwogen. Echter, voor vandaag kunnen liefhebbers van felle kleuren en lengtes van mini gemakkelijk zelf een verkorte versie van de Griekse jurk met sappige tinten kiezen.
Zomerse sarafans in Griekse stijl zien er niet minder voortreffelijk uit. De originele asymmetrische snit is trendy dit seizoen, benadrukt op een positieve manier de waardigheid van de figuur en laat je je voelen als een godin.

Griekse stijl in kleding7 Griekse stijl in kleding8 Griekse stijl in kleding 9
Griekse stijl in kleding10 Griekse stijl in kleding11 Griekse stijl in kleding12
Griekse stijl in kleding13 Griekse stijl in kleding14 Griekse stijl in kleding15
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: