Gewatteerde bh

Ondanks het feit dat je tegenwoordig veel verschillende versies van ondergoed in winkels kunt vinden, is het probleem van het kiezen van kwaliteit en comfortabele beha's nog steeds relevant. In dit artikel zullen we het hebben over modellen waarmee je veel gezondheidsproblemen kunt vermijden en die tegelijkertijd vrouwelijke en verleidelijke bustehouders met een pit kunnen zien.

Populaire brassierloze bh-modellen

  1. BH gemaakt met het effect van push-up. Dergelijke modellen zijn ontworpen voor meisjes en vrouwen die hun buste visueel groter en sexier willen maken. Dit effect wordt bereikt door de kenmerken van snijden en speciale inbrengkussens (meestal van schuim of gel). Bovendien kunnen push-up bustehouders zonder putjes naadloos zijn of voorgevormde cups hebben met verschillende hechtingen.
  2. Kanten bustehouders zonder pitten. Beha's, volledig gemaakt van kant, laten je vrouwelijk en verleidelijk uitzien. Een grote variëteit van ponyless bh zonder pits wordt gepresenteerd in de collecties van de beroemde Italiaanse merken Intimissimi en Incanto, evenals het Wit-Russische bedrijf Milavitsa en het Russische merk Triumph.
  3. Sportbeha's zonder pits. De belangrijkste functie van een sport-bh - betrouwbaar knijp je borsten tijdens het sporten. Dit effect wordt bereikt door speciale cups die de gehele borst, elastiek, goed tegen het lichaam en brede schouderbanden die comfort tijdens beweging dekken. Echter, het kopen van een beha, in gedachten houden dat het alleen geschikt voor de sport en niet voor dagelijks gebruik als sportondergoed comprimeert bloedvaten en door het gebruik van speciale kunststof staat niet toe dat de huid om te ademen.
  4. Beha's zonder pits voor elke dag. Een uitstekende oplossing voor elke dag is een zachte of zachte bh met katoen of zijde die niet alleen je borsten ondersteunt, maar ook zorgt voor maximaal comfort. De eerste optie is het meest geschikt voor de herfst-winterperiode en zorgt ervoor dat de warmte langer behouden blijft en beschermt tegen onderkoeling en zijde, integendeel, vanwege het verkoelende effect is deze perfect voor de zomer.
  5. Strapless beha's. Als je een jurk met een diepe snit gaat dragen, is dit model een onmisbare optie. Een kanten, been-bh strapo kan een alternatief worden voor de klassieke top, als je een broekpak of een rok met een jas kiest voor een avondje uit.

Hoe een bh zonder pit te kiezen?

  1. Voor meisjes met een gevoelige huid is het erg belangrijk om een ​​bh te kiezen zonder pitten gemaakt van natuurlijke materialen die geen irritatie veroorzaken. Dit kan katoen of zijde zijn, evenals hun combinatie.
  2. Als je de borsten visueel wilt verkleinen tot verschillende maten, geef dan de voorkeur aan het corrigeren van beha's zonder pitten. Het effect van reductie in dergelijke modellen wordt bereikt door een speciale snit en flexibele verstevigingselementen, die, onder andere, zorgen voor en maximale ondersteuning voor de borst.
  3. By the way, Bra ontpit perfect voor meisjes die niet de voorkeur aan deel met hem, zelfs tijdens de slaap, omdat deze modellen niet de borst knijpen en geen ongemak veroorzaken.
  4. Als u de smalle borst visueel wilt uitbreiden, kies dan voor uzelf een model met verticale of licht hellende naden.
  5. Voor een kist met een conische vorm zijn gewatteerde bustehouders met horizontale naden het beste.
BH pitted 1 Bh pitted 2 BH 3 bezet
BH zonder pips 4 Gewatteerde bh 5 BH geplaatst 6
Gewatteerde bh 7 BH zonder pitten 8 BH zonder pitten 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5