gepaarde ringen voor geliefden

Zelfs als je jezelf nog niet door het huwelijk gaat binden, kun je je speciale houding ten opzichte van een persoon heel goed uitdrukken door een set paarringen te kopen. Het is alleen nodig om het juiste ontwerp en de juiste maat te bepalen. Dergelijke ringen hoeven niet noodzakelijkerwijs gemaakt te zijn van een zeer duur metaal. Lichte en mooie paar zilveren ringen voor geliefden zijn beschikbaar voor bijna iedereen. Het kunnen alleen maar gladde ringen of ringen zijn met een bepaald ontwerp. Het kan zelfs een paar verschillende ringen zijn, maar met vergelijkbare of overlappende elementen. Heel belangrijk voor het ontwerp van dergelijke paren ringen afbeeldingen van harten, duiven, het teken van oneindigheid. Paarringen van zilver kunnen ingelegde edelstenen en halfedelstenen bevatten.

Gouden paren ringen voor geliefden zien er meer formeel uit, dus ze worden vaak gekocht door gevestigde stellen die klaar zijn om voor het leven met hun partner samen te leven. Dergelijke ringen zijn vergelijkbaar in ontwerp, maar verschillen in grootte en enkele details van het ontwerp. Een damesring kan bijvoorbeeld worden versierd met diamanten, terwijl een mannelijke ring glad kan zijn, zonder enige impregnering.

Paar verlovingsringen voor een koppel

Natuurlijk is het onmogelijk om een ​​excuus te vinden voor het kopen van gepaarde ringen, dan een verloving of een bruiloft, waarbij dergelijke ringen een traditioneel ritueel kenmerk zijn. Moderne sieradenmerken vertegenwoordigen een brede selectie van dergelijke ringen van geel, roze, wit goud, evenals andere edele metalen, bijvoorbeeld van platina. U kunt ringen van metaal van verschillende kleuren kiezen, maar dezelfde vorm, en ze zien er ook uit als een paar.

Een andere optie voor het vormen van een paarset: één ring is volledig gemaakt van metaal van één kleur, de andere is gemaakt van twee stroken: de ene is van hetzelfde metaal als de andere, de andere is gemaakt van metaal van een andere kleur.

Er zijn ook een groot aantal sieradenstudio's, waar paren ringen precies volgens uw normen worden uitgevoerd en rekening houdend met uw wensen voor het ontwerp van het product. Dit is vooral belangrijk als u gekoppelde ringen wilt laten graveren, aangezien de ring met het daarop aangebrachte label zeer problematisch zal zijn om te verkleinen of te vergroten. Daarom, decoraties op bestelling gemaakt, veel meer geschikt voor de procedure van graveren.

gepaarde ringen voor lovers1 gepaarde ringen voor lovers2 gepaarde ringen voor lovers3
in paren gerangschikte ringen voor lovers4 gepaarde ringen voor lovers5 gepaarde ringen voor geliefden 6
gepaarde ringen voor lovers7 gepaarde ringen voor lovers8 gepaarde ringen voor lovers9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 52