Gebreide vesten - de meest stijlvolle modellen | actualidadypolitica.com

Gebreide vesten – de meest stijlvolle modellen

gebreid vest

Dit ding is vernoemd naar de Engelse heer, dus het is logisch dat het nu niet alleen wordt gebruikt voor bescherming tegen de wind, maar ook als een elegant accessoire. De geschiedenis van het product begint in de 19e eeuw, dus in vergelijking met sommige andere items in de kast, kan het worden beschouwd als moderne kleding.

Gebreid vest voor dames

Lange warme truien zonder kraag - deze definitie kan nu aan dit veel gebruikte ding worden gegeven. Modellen van gebreide vesten zijn geweldig. Ze kunnen worden uitgevoerd in een romantische stijl of klassiek, of zelfs in grunge, geritst of geknoopt, of helemaal zonder dergelijke details. Bont, accessoires, borduurwerk, versier dan niet alleen dergelijke truien.

Gebreide vesten zijn de meest voorkomende modellen. Maar ze kunnen zowel maxi als kort zijn, met of zonder verlengde mouwen. Daarom verdwijnt het oorspronkelijke functionele doel naar de achtergrond. We moeten toegeven dat het product onderdeel is geworden van de garderobe van deze modieuze vrouw, die de nieuwste beslissingen van ontwerpers en stylisten volgt.

gebreid vest1

Lang gebreid vest

Dit is een echt klassiek iets. Als je het langwerpige gebreide vest vult met een V-hals, krijg je kleding uit mode en tijd. Dergelijke modellen zijn altijd relevant, maar de kwaliteit van de uitvoering van dingen en materiaal moet altijd zorgvuldig in de gaten worden gehouden en een aankoop worden gepland, rekening houdend met mogelijke combinaties en ensembles. Knoppen zijn hier niet geschikt - je kunt het zonder riem doen, of kies een gratis model zonder bevestigingsmiddelen, wat heel elegant is.

De maxi-opties, die bijna het midden van de ree bereiken, worden gemakkelijk verward met de vacht. Als het model wordt aangevuld met een kap en bont, kunnen we praten over een nieuwe uitvinding van ontwerpers - een vest-jas. Bij het vormen van het ensemble kunt u kiezen als een contrasterende micro-short of minirok - een succesvolle en zeer stijlvolle combinatie. Maar houd in gedachten dat dergelijke dingen niet voor iedereen geschikt zijn.

gebreid vest2

Gebreid vest vest

Als een ding op een dergelijke manier wordt uitgevoerd, dan kan het worden gebruikt voor extra opwarming in de herfst en de lente. Een vest gemaakt van gebreid garen is een warm, betrouwbaar object voor constante sokken in het laagseizoen. Een grote paring geeft de boog elegantie. Een lange trui maakt het beeld romantisch, en een korte trui zal geschikt zijn voor actief tijdverdrijf, sporten.

Moderne modellen gebruiken sieraden op grote schaal. Dit kunnen vlechten zijn, grote knoppen, aangevuld met bont-inzetstukken. Volumetrische ornamenten of traditionele elastische band - de manier van binden wordt door iedereen gebruikt. Het past goed bij zowel jeans als lichte zomerjurken. Dergelijke contrasten, die de eclectische trend naar de massa bevorderen, zijn altijd in de mode.

gebreid vest3

Gebreid vest mouwloos

Deze optie is vergelijkbaar met andere opties voor zakelijke vergaderingen en belangrijke evenementen. Zwart gebreid vest creëert een beeld van zelfverzekerde, serieuze vrouw, niet te formeel, maar niet lichtzinnig. Kies in dit geval een korte optie, waarbij u een maximum bereikt tot het midden van de heup, zonder halsband en extra details, sieraden en hardware.

Hoe kunt u beschuldigingen van niet-naleving van de dresscode voorkomen? Het is noodzakelijk om een ​​model van neutrale tinten te kiezen, klassiek viskeus, zonder patronen en ornamenten. V-hals wordt als standaard beschouwd, maar rond of recht is ook niet verboden. Silhouet voor kantoor is alleen geschikt, recht of passend. Hij ziet er vooral goed uit met een klassieke broek.

gebreid vest4

Gebreid vest met capuchon

Zo'n model verwijst naar de meest praktische en comfortabele kledingstukken. Dit is begrijpelijk en natuurlijk. Modieus gebreid vest - niet altijd klassiek of romantisch, het zijn alledaagse opties. De laatste suggereert alleen de aanwezigheid van een kap. Hoewel het jack van zachte stof zonder bevestigingsmiddelen en zo'n effectief detail gemakkelijk een romantisch beeld kan creëren.

Ze kunnen heel verschillend zijn: lang en kort, met gespen, ritsen, met een riem, en zelfs zonder mouwen. Lang gebreid vest met een kap zijn in grote vraag onder de fashionista's, en dit is niet verwonderlijk - ze zijn handig, veelzijdig en perfect passen in een verscheidenheid van beelden. En de koele voorjaar of de zomer 's avonds, en vrijwel onmisbaar at all.

gebreid vest5

Dun gebreid vest

Dit is niet zo'n functioneel ding, uitsluitend gemaakt als een stijlvol kledingstuk. Van de wind kan zo'n stijlvol gebreid vest alleen beschermen op een warme zomeravond, maar als hij geen mouwen heeft, moeten we toegeven dat dit gewoon een mooi onderdeel van de garderobe is. Nu is een meerlagige kleding modieus, dergelijke dingen worden alleen gebruikt om een ​​modern beeld te creëren.

Op de fashionista kunnen dunne knitwear de aandacht trekken met zijn elegantie, gemak, maar je moet rekening houden met hun compatibiliteit met andere items in de garderobe. Het is niet allemaal mogelijk om een ​​stijl te maken op basis van één gewichtloze blouse, maar dit is eenvoudig te leren. Heldere modellen geven het beeld een effect, het mengt goed met een lange witte, lichte broek.

gebreid vest6

Met wat om een ​​gebreid vest te dragen?

Het hangt allemaal af van de tijd van het jaar. Een mooi gebreid vest is een goede aanvulling op elke strik, maar de combineerbaarheid moet speciale aandacht krijgen. In de zomer passen lichte bloezen van maxi lengte goed bij een broek, rafelige jeans, korte rokjes. Kort - met mini-shorts. Zomerjurken zijn trendy om te combineren met zware gebreide producten, maar je hoeft de kanonnen niet te volgen.

In het laagseizoen worden dergelijke dingen perfect aangevuld door jeans - dit is de klassieke strik van de verstokte fashionista. Het comfort van de sweater verzacht de bruikbaarheid en de dagelijkse routine van de voormalige Amerikaanse cowboykleding. Een elegante pasvorm jurk past ook, en kanten kleding zal alleen maar baat hebben bij deze buurt. Lichte blouses werden altijd als een goede toevoeging aan een badpak beschouwd, vooral als het designer, duur is.

gebreid vest7

Gebreide vesten voor dikke vrouwen

Dit is een echte uitkomst voor dames met prachtige vormen. Gebreid vest voor een complete pick-up is eenvoudig. Je moet een lang model kiezen, bij voorkeur zonder bevestigingsmiddelen, je kunt aan de riem. Gebreide truien zijn geschikt als u niet te dikke wol gebruikt, waardoor het beeld zwaar kan worden. De vloeren van het product tijdens het lopen moeten fladderen, het gewenste effect creëren en de aandacht van probleemgebieden afleiden.

gebreid vest8

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: