Gebreide sjaal op het hoofd

Gebreide sjaals zijn de favoriete winteraccessoires voor meisjes. Dit element kan elke afbeelding doen herleven en met bekwame decoratie kan het worden omgezet in verschillende producten, draperen en een nieuwe vorm krijgen. Sjaal kan om de nek worden gebonden, zich onder de bovenkleding verbergen of op het hoofd werpen. De laatste methode is vooral populair omdat een product zowel de hoed als de sjaal tegelijkertijd vervangt.

Soorten gebreide gebreide sjaals op het hoofd

Op dit moment zijn er verschillende soorten sjaals, die vooral verschillen in mode en kleuren. Maar niet alle gebreide sjaals kunnen doppen vervangen, dus je moet alleen de volgende modellen kiezen:

  1. Gebreide sjaaltrompet op het hoofd. Kwam uit de jaren tachtig. Het is een product in de vorm van een gesloten ring. Deze stijl vereenvoudigt het omslagdoek en geeft het accessoire een origineel uiterlijk. Een gebreide sjaalkraag kan eenvoudig op de nek en een vouw op het hoofd worden gedaan.
  2. Een lange sjaal is een hoofddoek. Een universeel iets. Je kunt het dragen in de vorm van een sjaal, zonder schouders, als een sjaal en als een hoofdtooi. Wikkel een lange zakdoek meerdere keren rond de nek, neem dan van achter een vouw van stof, trek het uit en bedek het hoofd.

Als je een sjaal kiest die je in de toekomst op je hoofd gaat gooien, let dan op het feit dat het product breed genoeg was. Probeer voor het kopen een sjaal op, probeer verschillende manieren om te draperen. Het ding voor de winter moet strak gebreid zijn en van natuurlijke wol zijn gemaakt. Als de stof dun is (chiffon, zijde, dunne jersey), dan kunt u bevriezen en voelt u zich constant ongemakkelijk.

Het dragen van gebreide sjaals op het hoofd

Als je het klassieke beeld van een Russische schoonheid wilt proberen, pak dan een product met traditionele Russische ornamenten en leg het op je hoofd, waarbij je losse eindjes verschillende keren om je nek wikkelt. Deze combinatie is de laatste tijd erg modieus, dus wees niet bang om verkeerd begrepen te worden.

Als je een liefhebber bent van extravagantie en schokken, probeer dan een hoofdtooi in de vorm van een tulband. In deze afbeelding ziet het meisje eruit als een oosterse godin, die lijkt op een sprookje. Dit hoofddeksel heeft een sjaalsjaal nodig in de vorm van een rechthoek. Vouw de stof dubbel diagonaal. De hoeken naast de basis moeten op het voorhoofd worden gekruist en een vrije ophanghoek kan de knoop omwikkelen. Bevestig een broche en / of andere decoratie aan de site. Chalma is klaar!

Gebreide sjaal op hoofd 1 Gebreide sjaal op hoofd 2 Gebreide sjaal op het hoofd 3
Gebreide sjaal op hoofd 4 Gebreide sjaal op het hoofd 5 Gebreide sjaal op het hoofd 6
Gebreide sjaal op het hoofd 7 Gebreide sjaal op het hoofd 8 Gebreide sjaal op het hoofd 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =