Fantasiesamenstelling

Fantasiesamenstelling is een origineel, verbazingwekkend en artistiek beeld dat geen stereotypen en regels tolereert. Het is gewoon een geweldige manier om jezelf te uiten door je uiterlijk.

Fantasie afbeelding

Om zo'n verbluffend beeld te creëren, heb je natuurlijk inspiratie nodig. Omdat bronnen elementen van decoratieve kunst kunnen zijn, het fenomeen van de natuur (sneeuwval, onweer, bloei), reizen, historische gebeurtenissen, persoonlijke ervaringen of gewoon de indruk van iets dat gezien wordt.

Fantasiesamenstelling wordt gebruikt in het modelleren van zaken, reclame, op club- en bedrijfsfeesten, schoonheidswedstrijden of voor theaterproducties. Je kunt ook met deze make-up experimenteren om verschillende foto's te maken voor een fotoshoot. Grijp de kans om je eigen ideeën door je gezicht te realiseren. Heel vaak wordt fantasiemake-up gebruikt in combinatie met lichaamskunst en gezichtskunst bij zakelijke of massale entertainmentevenementen.

Waarschijnlijk heb je er vaak over nagedacht hoe je een mooie make-up kunt maken. Thuis is het behoorlijk moeilijk om zo'n make-up uit te voeren, hiervoor heb je speciale gereedschappen en kleuren nodig. Daarom is het beter om contact op te nemen met een professionele stylist of make-up artist.

Heel vaak gebruiken de meesters het originele decor, bijvoorbeeld steentjes, vlinders, kralen, valse wimpers-veren, pailletten, veters. Trek ook geometrische patronen, krullen, figuren, het belangrijkste ding - helderheid en ongewoon. Als je bijvoorbeeld een plantaardig thema hebt gekozen in een fantasiesamenstelling, vul het dan aan met elementen van de flora - bladeren, bessen, bloemen. Maar het thema van de zee verbeelden met de hulp van verschillende variaties van golven. Absoluut alle kleurenschalen worden toegepast. Dit alles helpt om de tekening "levend" te maken - om volume te geven. Het is belangrijk dat het gekozen thema van je make-up, met succes is geharmoniseerd met het haar en kleding. Dan zal je imaginaire afbeelding er holistisch uitzien!

Fantasie bruiloft make-up

Moderne meisjes zijn al lang weg van de klassieke bruiloftsmake-up. Op deze plechtige dag wil elke bruid herinnerd worden als bijzonder en charmant. Daarom is fantasiemake-up een uitstekende oplossing om een ​​uniek huwelijksbeeld te creëren. Elk jaar meer en meer populaire thema-bruiloften. De bruid is het hoofdpersonage van deze actie. Wie echter op de gekozen stijl moet lijken.

Op het gezicht van de bruid ziet er heel mooi patroon van kant, gemaakt in zilver-witte tinten. Ook voegt een zacht paarse vlinder of roze bloem bij de ogen romantiek en verfijning toe aan je imago. Versier de uiteinden van de wimpers met strass steentjes. Je kunt gouden oosterse patronen gebruiken, en zo'n fantasie oogmake-up maakt dat anderen zich omdraaien na jou.

Fantasie lip make-up kan worden uitgevoerd met behulp van onvoldoende tinten, zoals groen, geel, blauw. Lippen kunnen worden versierd met stenen, steentjes en pailletten.

Fantasie make-up voor de winter

Probeer een koud en tegelijkertijd charmant winterbeeld te creëren. Gebruik het koude palet van blauw en zijn tinten. Rond de ogen en tempels tekenen zilveren sneeuwvlokken, maak een licht sneeuweffect met behulp van parelzand, versier het gezicht met strass en pailletten. Wimpers en wenkbrauwen zijn wit. En nu is de prachtige make-up van de Sneeuwkoningin klaar!

Ben je klaar voor zulke extravagante experimenten? Immers, deze make-up is niet geschikt voor het dagelijks leven. Maar als je een vakantie, een bruiloft of een feest hebt, probeer dan iedereen te verrassen en te verslaan!

Fantasiesamenstelling 1 Fantasiesamenstelling 2 Fantasiesamenstelling 3
Fantasiesamenstelling 4 Fantasiesamenstelling 5 Fantasiesamenstelling 6
Fantasiesamenstelling 7 Fantasiesamenstelling 8 Fantasiesamenstelling 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =