Engelse kraag | actualidadypolitica.com

Engelse kraag

Engelse kraag

Engelse kraag is te vinden op jassen, jassen, dames- en herenjassen. De belangrijkste onderdelen van dit model zijn de deur zelf (het bovenste deel) en de zogenaamde revers (onderste deel). Hij verdiept visueel de uitsparing op de kleding.

Geschiedenis van Engelse kraag

Dit kraagmodel is in het begin van de vorige eeuw stevig in de mode als detail van de herenkledingkast. Engels wordt het genoemd omdat het voor het eerst werd gedragen door Prins Kentky George Edward Alexander Edmund. Na verloop van tijd begon de halsband gewoon turndown genoemd te worden.

Tegenwoordig wordt de Engelse (turn-down) halsband gebruikt voor het aanpassen van zowel heren- als dameskleding. Het verliest zijn relevantie niet, omdat het naar alles gaat en altijd passend is.

Op de kastdetails van de dames wordt zo'n halsband vaak uitgevoerd. Het kan bijvoorbeeld een jas, een jurk of een blouse met een Engelse kraag zijn.

Wat te dragen met een Engelse kraag?

Als u een jas met een kraag, is het het beste om te dragen het eruit zal zien met een hoge hals, bijvoorbeeld, coltrui. Maar soms zou het wenselijk of noodzakelijk zijn om iets aan te doen met een andere vorm van de nek. Een kraag op de vacht maakt de hals te open en je voelt je niet comfortabel en koud. En het zal er niet erg veel uitzien. In dit geval hebt u alleen een sjaal of sjaal nodig. En maken het er mooi en goed beschermd de nek tegen wind en kou, demi-seizoen, leren om het te binden, bijvoorbeeld, Italiaans of een andere mooie knoop.

Als optie kunt u uw jas onder uw jas of modieuze snob aandoen. Dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je een sjaal kunt knopen.

Jassen en jassen met een Engelse kraag kunnen het best worden gedragen met blouses onder de keel. In dit geval ziet u er strikt en bescheiden uit, waarvoor op bijna elke werkplek een kledingvoorschrift vereist is. Nou, jurken worden alleen gedragen en hebben geen extra elementen nodig, behalve dat je ze op je nek kunt zetten.

Engelse kraag1 Engelse kraag2 Engelse collar3
Engelse collar4 Engelse kraag5 Engelse kraag6
Engelse kraag7 Engelse kraag8 Engelse kraag9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 59 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: