Elven-ornamenten

elven decoraties

Originele kostuumjuwelen in de stijl van Tolkiens werken, als gevuld met magie. Van haar ademt ze verfijning, fragiliteit en iets onontgonnen uit. Elven sieraden zijn de laatste tijd meer in de mode. De reden hiervoor - de ongekende populariteit van films als 'The Lord of the Rings', 'Hobbit'. Veel mensen willen een stukje van de fantastische wereld overbrengen naar het dagelijks leven. Met deze decoraties kun je direct dichterbij je favoriete personage komen.

Duik in de wereld van de fantasie

Tot op heden is er een grote selectie van allerlei elven-sieraden. Ze kunnen zowel worden gedragen voor het maken van een sprookjesachtig beeld, voor een themafeest en alleen voor zichzelf, waarbij de nadruk wordt gelegd op de eigen uniciteit, individuele stijl.

In veel producten worden kunstmatig gemaakte zirkonia, hypoallergene materialen en zilver gebruikt. Het is niet uitgesloten de optie van goudafzetting. Het onbetwiste voordeel is dat zo'n schoonheid absoluut elk meisje kan veroorloven.

Wat kunnen we zeggen over het assortiment van dergelijke ornamenten, dus hier kun je legendarische oorbellen vinden in de stijl van een inwoner van Lorien, een bos dat in de werken van Tolkien ligt tussen de rivieren Anduid en Kelebrant. Het meest interessante is dat letterlijk de naam van dit bos wordt vertaald als "de rand van dromen".

Voor fans van de trilogie "Lord of the Rings" werd een armband met een traditioneel rood bloed en smaragdgroen gemaakt.

Zelfs als je meestal een zakelijke stijl moet dragen, zal een broche met kleine broches er als een klein accessoire uitzien, een aanvulling op het beeld. Trouwens, het is een symbool van eenheid.

Elven diademen zijn gemaakt door een aantal ambachtslieden en deze decoratie is niet minder mooi. Dus genieten ze van ongekende populariteit van producten zoals een huwelijksdiade. Als aanvulling op je baljurk, trouwjurk, kun je gemakkelijk elven-sieraden op je hoofd kiezen.

elven decoraties1 elven decorations2 elven decorations3
elven jewelery4 elven decoration5 elven decorations6
elven decoration7 elven sieraden elven decoration9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: