Een geschild jasje - aan wie past het en wat te dragen?

Moderne stylisten en ontwerpers presenteerden een grote variëteit aan verschillende modellen bovenkleding voor de eerlijke seks, waaronder elke vrouw in de mode de juiste optie kan kiezen. Vaak valt de keuze van meisjes op een flirterig uitlopend donsjack, dat er zeer stijlvol, helder en aantrekkelijk uitziet.

Wie is fit uitlopende jas?

Vrouwelijk uitlopende jas is niet geschikt voor alle vrouwen, maar in sommige gevallen verbergt het de bestaande tekortkomingen van het silhouet en benadrukt het zijn waardigheid. Dit model is dus ideaal voor eigenaren van een peervormig figuur, waarmee het te dikke heupen en billen vermomt, terwijl het de slanke bovenkant benadrukt.

Bovendien ziet het er goed uit voor de gelukkige eigenaars van de "zandloper", die voor de persoon absoluut alle outfits zijn, of voor dames met een brede schouders. In het laatste geval balanceert het uitlopende jacket de verhoudingen van de figuur, voegt het volume van het onderste deel van het lichaam toe en maakt het maximaal proportioneel.

wie past op een uitlopende jas
vrouwelijke uitlopende jas

Dames winter uitlopende jassen

Volgens de meeste van de eerlijke seks ziet het wijd uitlopende dames donsjack er heel leuk en interessant uit. Het geeft het beeld van de eigenaar een unieke charme en vrouwelijke charme, waardoor het meisje zelfvertrouwen en haar eigen aantrekkingskracht voelt. Zo'n jasmodel doet enigszins denken aan een jurk en verwijst naar een retrostijl en naoorlogse periode.

vrouwen winter uitlopende jassen
wijd uitlopend vrouwelijk donsjack

Donsjack met rok-zon

Een donsjas voor dames met rok-zon ziet er gewoon onweerstaanbaar uit. Dankzij de ongebruikelijke snit kan hij de verhoudingen van de figuur wijzigen, daarom kan dit product alleen na zorgvuldige aanpassing worden gekocht. Typisch, deze bovenkleding wordt aangevuld door een riem of riem die de taille accentueert en de slankheid benadrukt. Bespat donsjack met een zachte rok - de zon moet een smal bovendeel hebben met de maximale pasvorm. Dit zorgt niet alleen voor de borst, maar houdt ook de interne warmte lang vast.

donsjack met rok
donsjack met rok

Split-down jas met capuchon

Bijna alle dames donsjacks, uitlopend naar de onderkant, hebben een hoge kraagstandaard, waardoor je de verhoudingen van dit ding in balans kunt houden. Maak kennis met een kap op een soortgelijk product is niet gemakkelijk, hoewel het bereik van fabrikanten worden gepresenteerd en dergelijke modellen. Het loszittende donsjack met capuchon maakt het mogelijk om de hoofdbedekking niet te gebruiken - dit detail beschermt het haar van de eigenaar op betrouwbare wijze tegen wind en neerslag en zal de haarsnit niet bederven. In de meeste gevallen ziet de kap van dergelijke modellen er volumineus en rijkelijk versierd uit, zodat er geen onevenredigheid ontstaat.

uitlopende jas met capuchon

Jas-trapezoïde splitsen

Donsjack, wijd uitlopend naar de onderkant en heeft de vorm van een trapezium, ziet er laconiek en ingetogen uit. Deze optie is geschikt voor het aanvullen van alledaagse, zakelijke of romantische afbeeldingen en past goed bij elk soort schoeisel. Ondertussen, als de fashionista niet blij is met haar lengte en hem visueel wil vergroten, wordt haar aangeraden om haar keuze op hoge laarzen op een hiel of een wig te stoppen.

uitlopende jas trapezium

Donsjack met uitlopende mouw

Heel vaak heeft het winter-down jacket, uitlopend naar de bodem, bovendien expanderende mouwen, die kunnen worden ingekort of op ware grootte. In beide gevallen strekt dit detail de armen visueel uit en maakt ze slanker, wat erg belangrijk is voor fashionista's met verrukkelijke vormen. Ondertussen voorkomen dergelijke hoezen door de ongebruikelijke snede niet dat de koude wind in de bovenkleding binnendringt, daarom worden er vaak lange manchetten van dicht elastisch materiaal onder aangetroffen.

Bovendien, in alle gevallen, op een dergelijke overjas, raden stylisten het dragen van lange handschoenen gemaakt van leer of gebreide kleding. Een uitlopend zwart donsjack met manchetten in de juiste tint wordt bijvoorbeeld perfect aangevuld door gebreide handschoenen, die de elleboog bereiken, gemaakt in sneeuwwitte, felrode, gele of smaragdgroene kleuren.

donsjack met uitlopende mouw

Donsjack, uitlopende uit de borst

Bij verschillende modellen van soortgelijke jassen kan de toename van de breedte van het product beginnen vanaf de taille of vanaf de borst. In het laatste geval heeft bovenkleding minimale isolerende eigenschappen en kan deze slechts gedurende een korte tijd warmte vasthouden. Bovendien beschermt het uitlopende jack van de borst praktisch niet tegen een sterke wind, dus wordt het niet aanbevolen om het te dragen in te koud, regenachtig en ijzig weer.

Ondertussen wordt dit model vaak het onderwerp van de keuze van de eerlijke seks. Dus, de winter flakkerende jassen van de borst kunnen een goede dienst zijn voor toekomstige moeders, die een indrukwekkende periode van zwangerschap doormaken. Dankzij het silhouet belemmert dit product de bewegingen helemaal niet en drukt het niet op de maag en blijft het zelfs na het einde van de wachttijd van de baby in trek.

donsjack uitlopende uit de borst

Gesplitst donsjack met bont

De pelsafwerking, die op verschillende plaatsen kan worden geplaatst, helpt om de bovenkleding een duur en luxueus uiterlijk te geven. Het donsjack, dat uit de taille steekt, is dus vaak versierd in de kraag of capuchon met vachtvellen van vos, vos of wasbeer. Omdat deze soorten bont erg volumineus zijn, kunt u de verhoudingen van het product in evenwicht brengen en de mode er harmonieus uit laten zien.

Modellen die vanaf de top uitzetten en lijken op de vorm van een trapezium zijn meestal versierd met kleine bontinzetstukken, die zich voornamelijk op de kraag of zakken bevinden. Bont moet in dit geval niet te volumineus zijn - in de regel kiezen stylisten en ontwerpers voor een klassieke mink of laconieke nutria. Bovendien, ongelooflijk elegante en elegante look-modellen waarbij de voorkant volledig is gemaakt van dierenhuiden.

donsjack met bont

Waarmee draag je een uitlopende donsjas?

Het donsjack van een versleten vrouw is een zeer wispelturig ding, waarbij het erg moeilijk is om andere componenten van het modebeeld, schoenen en accessoires op te pikken. Het beste van alles is dat dit product er compleet uitziet met een strakke broek, eland en jeggging, evenals rokken en jurken van gemiddelde lengte. Om geen fout te maken bij de keuze, is het handig om te weten welke dames donsjacks met uitlopende rok niet categorisch combineren:

  • Jeans die zich uitstrekt van de knie of van de heup;
  • rechte klassieke broek;
  • maxi-rokken en jurken van alle stijlen;
  • ultrakorte rokken en korte broeken.

met wat een uitlopende jas te dragen

Kort uitlopend jack

Een verkort uitlopend donsjack voor volle en slanke vrouwen ziet er het best uit in een ensemble met een strakke broek of spijkerbroek. Een aanvulling op een dergelijke set is het beste bij hoge laarzen of laarzen, die kunnen worden opgevuld met een broekspijp. Een goede combinatie kan worden gemaakt als je dit ding in één afbeelding combineert met een rok van gemiddelde lengte, die een rechte of smalle snede kan hebben.

Jonge meisjes die graag aandacht trekken, gebaseerd op dergelijke bovenkleding, kunnen een interessante en originele mode-look creëren met grove schoenen en een romantische midi-jurk van licht vloeiend materiaal. De charme en charme van deze afbeelding zijn gebaseerd op contrast en ongebruikelijke combinaties, die het publiek kunnen schokken.

kort uitlopend jack

Jas-midi splitsen

Midi-donsjack met een flamboyante wijd uitlopende rok is de meest vrouwelijke en romantische optie onder de gepresenteerde verscheidenheid van bovenkleding voor fijne dames. Het beste van alles is dat dit model wordt gecombineerd met soortgelijke vrouwelijke garderobe items - rokken en halflange jurken, schoenen met hoge hakken, flirterige hoeden, zijden halsdoeken enzovoort. Ondertussen kun je met behulp van dit ding andere, even interessante modebeelden maken.

Een stijlvolle en aantrekkelijke look voor elke dag wordt gecreëerd door een combinatie van dit soort bovenkleding, een verwarmde broek met versmald model, een gezellige gebreide trui en elegante schoenen op een wig. Accessoires voor een soortgelijke outfit moeten worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals leer of suède en hebben een klassieke vorm en een klein formaat.

Midi met klokbodem

Lange uitlopende jas

Modellen van maximale lengte kunnen een paar maken zoals een broek of een spijkerbroek met een versmalde snit, en rokken of jurken die 10 centimeter onder de knie eindigen of iets hoger zijn. Omdat een lang donsjack met een wijd uitlopende rok kleding vrijwel volledig verbergt, zijn er geen speciale vereisten voor. Wat betreft schoenen is ze altijd in zicht, dus haar keuze moet met speciale aandacht worden benaderd.

Afhankelijk van de temperatuuromstandigheden, kunt u geschikte laarzen of enkellaarzen, halve laarzen, laarzen en zelfs laarzen kiezen. Loopvlakken en andere schoenmodellen met een hoge bootleg zijn in dit geval niet geschikt, evenals sportopties, zoals snickers, warme sneakers of sneakers.

lang uitlopend jack

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 88

Een geschild jasje - aan wie past het en wat te dragen?

Moderne stylisten en ontwerpers presenteerden een grote variëteit aan verschillende modellen bovenkleding voor de eerlijke seks, waaronder elke vrouw in de mode de juiste optie kan kiezen. Vaak valt de keuze van meisjes op een flirterig uitlopend donsjack, dat er zeer stijlvol, helder en aantrekkelijk uitziet.

Wie is fit uitlopende jas?

Vrouwelijk uitlopende jas is niet geschikt voor alle vrouwen, maar in sommige gevallen verbergt het de bestaande tekortkomingen van het silhouet en benadrukt het zijn waardigheid. Dit model is dus ideaal voor eigenaren van een peervormig figuur, waarmee het te dikke heupen en billen vermomt, terwijl het de slanke bovenkant benadrukt.

Bovendien ziet het er goed uit voor de gelukkige eigenaars van de "zandloper", die voor de persoon absoluut alle outfits zijn, of voor dames met een brede schouders. In het laatste geval balanceert het uitlopende jacket de verhoudingen van de figuur, voegt het volume van het onderste deel van het lichaam toe en maakt het maximaal proportioneel.

wie past op een uitlopende jas
vrouwelijke uitlopende jas

Dames winter uitlopende jassen

Volgens de meeste van de eerlijke seks ziet het wijd uitlopende dames donsjack er heel leuk en interessant uit. Het geeft het beeld van de eigenaar een unieke charme en vrouwelijke charme, waardoor het meisje zelfvertrouwen en haar eigen aantrekkingskracht voelt. Zo'n jasmodel doet enigszins denken aan een jurk en verwijst naar een retrostijl en naoorlogse periode.

vrouwen winter uitlopende jassen
wijd uitlopend vrouwelijk donsjack

Donsjack met rok-zon

Een donsjas voor dames met rok-zon ziet er gewoon onweerstaanbaar uit. Dankzij de ongebruikelijke snit kan hij de verhoudingen van de figuur wijzigen, daarom kan dit product alleen na zorgvuldige aanpassing worden gekocht. Typisch, deze bovenkleding wordt aangevuld door een riem of riem die de taille accentueert en de slankheid benadrukt. Bespat donsjack met een zachte rok - de zon moet een smal bovendeel hebben met de maximale pasvorm. Dit zorgt niet alleen voor de borst, maar houdt ook de interne warmte lang vast.

donsjack met rok
donsjack met rok

Split-down jas met capuchon

Bijna alle dames donsjacks, uitlopend naar de onderkant, hebben een hoge kraagstandaard, waardoor je de verhoudingen van dit ding in balans kunt houden. Maak kennis met een kap op een soortgelijk product is niet gemakkelijk, hoewel het bereik van fabrikanten worden gepresenteerd en dergelijke modellen. Het loszittende donsjack met capuchon maakt het mogelijk om de hoofdbedekking niet te gebruiken - dit detail beschermt het haar van de eigenaar op betrouwbare wijze tegen wind en neerslag en zal de haarsnit niet bederven. In de meeste gevallen ziet de kap van dergelijke modellen er volumineus en rijkelijk versierd uit, zodat er geen onevenredigheid ontstaat.

uitlopende jas met capuchon

Jas-trapezoïde splitsen

Donsjack, wijd uitlopend naar de onderkant en heeft de vorm van een trapezium, ziet er laconiek en ingetogen uit. Deze optie is geschikt voor het aanvullen van alledaagse, zakelijke of romantische afbeeldingen en past goed bij elk soort schoeisel. Ondertussen, als de fashionista niet blij is met haar lengte en hem visueel wil vergroten, wordt haar aangeraden om haar keuze op hoge laarzen op een hiel of een wig te stoppen.

uitlopende jas trapezium

Donsjack met uitlopende mouw

Heel vaak heeft het winter-down jacket, uitlopend naar de bodem, bovendien expanderende mouwen, die kunnen worden ingekort of op ware grootte. In beide gevallen strekt dit detail de armen visueel uit en maakt ze slanker, wat erg belangrijk is voor fashionista's met verrukkelijke vormen. Ondertussen voorkomen dergelijke hoezen door de ongebruikelijke snede niet dat de koude wind in de bovenkleding binnendringt, daarom worden er vaak lange manchetten van dicht elastisch materiaal onder aangetroffen.

Bovendien, in alle gevallen, op een dergelijke overjas, raden stylisten het dragen van lange handschoenen gemaakt van leer of gebreide kleding. Een uitlopend zwart donsjack met manchetten in de juiste tint wordt bijvoorbeeld perfect aangevuld door gebreide handschoenen, die de elleboog bereiken, gemaakt in sneeuwwitte, felrode, gele of smaragdgroene kleuren.

donsjack met uitlopende mouw

Donsjack, uitlopende uit de borst

Bij verschillende modellen van soortgelijke jassen kan de toename van de breedte van het product beginnen vanaf de taille of vanaf de borst. In het laatste geval heeft bovenkleding minimale isolerende eigenschappen en kan deze slechts gedurende een korte tijd warmte vasthouden. Bovendien beschermt het uitlopende jack van de borst praktisch niet tegen een sterke wind, dus wordt het niet aanbevolen om het te dragen in te koud, regenachtig en ijzig weer.

Ondertussen wordt dit model vaak het onderwerp van de keuze van de eerlijke seks. Dus, de winter flakkerende jassen van de borst kunnen een goede dienst zijn voor toekomstige moeders, die een indrukwekkende periode van zwangerschap doormaken. Dankzij het silhouet belemmert dit product de bewegingen helemaal niet en drukt het niet op de maag en blijft het zelfs na het einde van de wachttijd van de baby in trek.

donsjack uitlopende uit de borst

Gesplitst donsjack met bont

De pelsafwerking, die op verschillende plaatsen kan worden geplaatst, helpt om de bovenkleding een duur en luxueus uiterlijk te geven. Het donsjack, dat uit de taille steekt, is dus vaak versierd in de kraag of capuchon met vachtvellen van vos, vos of wasbeer. Omdat deze soorten bont erg volumineus zijn, kunt u de verhoudingen van het product in evenwicht brengen en de mode er harmonieus uit laten zien.

Modellen die vanaf de top uitzetten en lijken op de vorm van een trapezium zijn meestal versierd met kleine bontinzetstukken, die zich voornamelijk op de kraag of zakken bevinden. Bont moet in dit geval niet te volumineus zijn - in de regel kiezen stylisten en ontwerpers voor een klassieke mink of laconieke nutria. Bovendien, ongelooflijk elegante en elegante look-modellen waarbij de voorkant volledig is gemaakt van dierenhuiden.

donsjack met bont

Waarmee draag je een uitlopende donsjas?

Het donsjack van een versleten vrouw is een zeer wispelturig ding, waarbij het erg moeilijk is om andere componenten van het modebeeld, schoenen en accessoires op te pikken. Het beste van alles is dat dit product er compleet uitziet met een strakke broek, eland en jeggging, evenals rokken en jurken van gemiddelde lengte. Om geen fout te maken bij de keuze, is het handig om te weten welke dames donsjacks met uitlopende rok niet categorisch combineren:

  • Jeans die zich uitstrekt van de knie of van de heup;
  • rechte klassieke broek;
  • maxi-rokken en jurken van alle stijlen;
  • ultrakorte rokken en korte broeken.

met wat een uitlopende jas te dragen

Kort uitlopend jack

Een verkort uitlopend donsjack voor volle en slanke vrouwen ziet er het best uit in een ensemble met een strakke broek of spijkerbroek. Een aanvulling op een dergelijke set is het beste bij hoge laarzen of laarzen, die kunnen worden opgevuld met een broekspijp. Een goede combinatie kan worden gemaakt als je dit ding in één afbeelding combineert met een rok van gemiddelde lengte, die een rechte of smalle snede kan hebben.

Jonge meisjes die graag aandacht trekken, gebaseerd op dergelijke bovenkleding, kunnen een interessante en originele mode-look creëren met grove schoenen en een romantische midi-jurk van licht vloeiend materiaal. De charme en charme van deze afbeelding zijn gebaseerd op contrast en ongebruikelijke combinaties, die het publiek kunnen schokken.

kort uitlopend jack

Jas-midi splitsen

Midi-donsjack met een flamboyante wijd uitlopende rok is de meest vrouwelijke en romantische optie onder de gepresenteerde verscheidenheid van bovenkleding voor fijne dames. Het beste van alles is dat dit model wordt gecombineerd met soortgelijke vrouwelijke garderobe items - rokken en halflange jurken, schoenen met hoge hakken, flirterige hoeden, zijden halsdoeken enzovoort. Ondertussen kun je met behulp van dit ding andere, even interessante modebeelden maken.

Een stijlvolle en aantrekkelijke look voor elke dag wordt gecreëerd door een combinatie van dit soort bovenkleding, een verwarmde broek met versmald model, een gezellige gebreide trui en elegante schoenen op een wig. Accessoires voor een soortgelijke outfit moeten worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals leer of suède en hebben een klassieke vorm en een klein formaat.

Midi met klokbodem

Lange uitlopende jas

Modellen van maximale lengte kunnen een paar maken zoals een broek of een spijkerbroek met een versmalde snit, en rokken of jurken die 10 centimeter onder de knie eindigen of iets hoger zijn. Omdat een lang donsjack met een wijd uitlopende rok kleding vrijwel volledig verbergt, zijn er geen speciale vereisten voor. Wat betreft schoenen is ze altijd in zicht, dus haar keuze moet met speciale aandacht worden benaderd.

Afhankelijk van de temperatuuromstandigheden, kunt u geschikte laarzen of enkellaarzen, halve laarzen, laarzen en zelfs laarzen kiezen. Loopvlakken en andere schoenmodellen met een hoge bootleg zijn in dit geval niet geschikt, evenals sportopties, zoals snickers, warme sneakers of sneakers.

lang uitlopend jack

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 30