Style Audrey Tautou's

Beroemde Franse actrice Audrey Tautou heeft veel hobby's: dieren, muziek, literatuur. Maar Cours Florent theatrale cursussen - dat is wat het jonge meisje echt aantrok. Echte faam jonge Franse actrice bracht de film Jean-Pierre Janet "Amelie." Sindsdien is het overal ter wereld populair en herkenbaar. Een sensationele film 'The Da Vinci Code', waarin Audrey een belangrijke vrouwelijke rol speelde, versterkte haar succes.

Het kapsel van Audrey Tautou

Bij de première van "Amelie" Tautou film kwam in een eenvoudige lila jurk en met een mop van zwart krullend haar. Maar na verloop van tijd werd haar stijl eleganter en verfijnder. Reeds in 2002, tijdens de ceremonie van de Britse Academy Award ontmoeten we Audrey Tautou met kort haar. Sinds 2004 is het kapsel van Audrey Tautu praktisch niet veranderd. De actrice wordt constant afgeknipt: je kunt haar zien met krullen en met zacht gelegd haar.

De outfits van Audrey Tautou

Vrijwel alle jurken Audrey Tothu kiest voor eenvoudig, comfortabel en vrouwelijk. Als een echte Française, ze ziet er geweldig uit in een jurk-zaklamp roze kleur, en in een stijlvolle zwart-witte jurk van Chanel, en blauwe midi jurk van Yves Saint Laurent met een zwarte kraag en zwarte band die ze koos voor de première Uitgebreide zorg.

Make-up Audrey Tautou

De actrice ziet er altijd erg fris uit. Om make-up in de stijl van Audrey Tautou op de huid te doen, breng dan een lichte losse poeder, pre-masker alle imperfecties van de huid, wenkbrauw en verplaats het potlood. Op de oogleden, breng dan een lichte schaduw met een parelmoer gouden, perzik, koffie tinten. Gebruik voor wimpers mascara verlengen en draai ze met speciale pincetten. Breng tot slot een transparante lippenbalsem of een zachte lippenstift aan.

Het beeld van Audrey Tautou is het beeld van een sterk, en tegelijkertijd buitengewoon vrouwelijk meisje.

stijl 1 stijl 2 stijl 3
stijl nummer 4 stijl 5 stijl 6
stijl 7 stijl 8 stijl van dag 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 88