de langste benen ter wereld

Hoge schoonheid, sommige beschrijven de uitdrukking "Voeten uit de oren". Het deel maakt hen tot hun hoogtepunt, proberen het zo goed mogelijk te benadrukken, en iemand verbergt ze voor maxi-outfits. "De langste benen ter wereld" is een van de secties van het Boek van Achievements. Velen beschouwen hun eigen vrouw als de verpersoonlijking van vrouwelijkheid, en sommige mensen hebben een heel andere mening, en proberen dergelijke dames te vermijden.

De langste benen ter wereld - het Guinness-record

Leggy Light Pankratov altijd opgemerkt: met een stijging van bijna twee meter (196 cm), de snelheid van de heup tot teen - 133 cm Dus, de eigenaar van de langste benen ter wereld - een inwoner van Volgograd regio .. 8 jaar geleden werd haar naam vastgelegd in het Guinness Book. In 2008, voor de camera's Svetlana poseerde met midget He Pingping. Zijn lengte is slechts 75 cm. Zes jaar geleden stierf hij.

de langste benen ter wereld 1

Svetlana Pankratova - de langste benen

Al van kinds af aan had ze een onderscheidend kenmerk. Ze was bezig met zwemmen met een tiener. Haar vriendin hielp haar aan de andere kant om naar haar externe gegevens te kijken. Het feit dat het meisje zo vaak werd beledigd, gepest op school, werd haar token. Een 17-jarig meisje met de langste benen ter wereld trok naar het buitenland en werd een professionele basketbalspeler. 2013 was voor haar gemarkeerd door de bruiloft met de Amerikaan Jack Gosnela. Vandaag traint ze de basketbalspelers van George Mason High Girl.

de langste benen ter wereld 2

Het model met de langste benen ter wereld

Naast Pankratova zijn er veel mensen op aarde die het feit accepteren dat ze niet zijn zoals de meeste van hun leeftijdsgenoten:

  1. Chinese Dong Lei (186 cm, poten - 114 cm).
  2. de langste benen ter wereld 3

  3. Adriana Sklenarikova, schoonheid uit Slowakije, werd begin jaren 2000 erkend als een dame met de langste benen ter wereld (180, 122 cm).
  4. de langste benen ter wereld 4

  5. Duitse Nadezhda Auerman (180 cm, 123 cm).
  6. de langste benen ter wereld 5

  7. De modellen met de langste benen tot op de dag van vandaag worden als sexy herkend. El MacPherson is geen uitzondering (185 cm, van heupen tot hielen - 124 cm en voet - 43 maten).
  8. de langste benen ter wereld 6

  9. Tsjechische Eva Herzigova (respectievelijk 187 en 112 cm).
  10. de langste benen ter wereld 7
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3