Damesbrede broek - met wat te dragen en hoe modieuze foto's te maken?

In een immense variëteit van stijlvolle broeken geven moderne modeontwerpers een speciale voorkeur aan wijd uitgesneden stijlen die volledig comfort en bewegingsvrijheid bieden in een actieve teen. Een van de meest populaire stalen mooie damesbroeken - een element van kleding, dat zal helpen om zelfverzekerd en praktisch te blijven, ongeacht de omstandigheden.

Modieuze broek

De naam van deze broek komt van de Turkse, wat bij letterlijke vertaling een broek betekent. Het belangrijkste verschil in moderne mode van deze stijl was een brede losse snit en zacht materiaal. Vandaag kunt u echter vergelijkbare modellen vinden. Maar het is de moeite waard om te weten dat stijlvolle damesbroeken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld bananen of chino's, een recht silhouet hebben dat versmald is door een brede of dunne elastische band aan de uiteinden van de broek. Hierboven kan kleding worden afgewerkt met hetzelfde elastische inzetstuk of een harde riem. Laten we de meest modieuze modellen zien:

 1. Linnen damesbroek. De daadwerkelijke keuze in de warmte zijn producten gemaakt van natuurlijke linnenstof. Deze optie is ideaal voor zowel strikte boog- als losse kezhualnyh-combinaties.
 2. modieuze bloeiers

 3. De onderschatte lijn van zitten. Een populaire oplossing in de mode-stijl is de snit met de afgedaalde motieven. Ontwerpers zeggen dat dergelijke kleding er niet alleen origineel uitziet, maar ook een gunstig effect heeft op de gezondheid van vrouwen.
 4. stijlvolle damesbroek

 5. Met inkepingen aan de zijkanten. Effectief en stijlvol ogende modellen met hoge gleuven aan de zijkanten. Deze optie is relevant voor het zomerseizoen. In de sok creëren dergelijke kleding gemaakt van lichte stof het effect van een vliegende gang.
 6. damesbroek

 7. Op de geur. De originele oplossing was een ontwerp met een klikgesp. Dit detail kan ook decoratief zijn in de vorm van een breed gordijn aan de riem.

broeken voor damesbroeken

Indiase bloeiers dames

Stijl in oosterse stijl heeft veel fans in Europa gevonden. Gratis aladdins, dus ze worden in ons land genoemd, zijn vertegenwoordigd in zowel dichte materialen als materialen die licht streamen. De riem van deze broek is altijd strak, naast de heupen of taille. Aan de uiteinden van de broek wordt kleding getrokken met veters-trekjes of harde elastiekjes. Het belangrijkste verschil van dergelijke producten is de kleuring. Traditionele damesbroeken-broeken met delicate motieven in Indiase stijl worden overwogen. De combinatie van tinten kan helder en contrasterend of gereserveerd zijn, bijvoorbeeld zwart met goud.

denim bloeiers voor dames

Dames denim broek

Het praktische en handige voor een actieve dagelijkse slijtage van een keuze uit stalen denimmodellen. Zulke kleding wordt zowel uit dichte denim als uit dun materiaal gerepresenteerd. Dames-jeansbroek is karakteristiek voor deze stijlvrije, wijdte aan de benen en riem. Ontwerpers bieden éénkleurenmodellen van donkere of lichte stof en vullen het product aan met helder borduurwerk, appliques, zure waseffecten. In de afgelopen seizoenen worden losse spijkerbroeken vaak aangevuld met slijtplekken, eigenlijk voor denimkleding en kleine spleten.

denim bloeiers voor dames

Rijbroeken voor damesrijbroeken

Een broek met vrije snit is niet alleen populair in standaardlengte, maar ook in de knie. Deze optie is ideaal in de hitte. Als u kiest voor producten gemaakt van natuurlijke materialen, biedt u volledig comfort en vertrouwen in uw imago. Meisjes in korte broek met korte snit zien er visueel uit en benadrukken slanke benen. Daarom zijn dergelijke modellen vooral populair bij fashionista's met een lage groei. Deze kleding is gemaakt van verschillende stoffen - gebreide kleding, denim, zijde, katoen en linnen. De stijl kan erg breed zijn of de benen vrijelijk omlijsten van de heup tot de knie.

Rijbroeken voor damesrijbroeken

Dames zijden broek

Producten gemaakt van zijde worden beschouwd als een van de meest populaire vanwege hun veelzijdigheid. Zulke modellen vormen een perfecte aanvulling op het vrouwelijke beeld op de weg naar buiten of passen in de dagelijkse boog van de zomer. De vloeiende stof voegt een vleugje romantiek en verfijning toe. Damesbroeken-broek worden gepresenteerd op zowel een elastische band, en een dichte riem. De daadwerkelijke toevoeging van mooie kleding kan een decoratieve brede kraag zijn voor geur, licht of groot gordijn. Zijde modellen zijn populair, zowel in monochroom heldere of low-key toon, en met elegante contrastdrukken.

vrouwen zijden broek

Dames sportbloeiers

Gratis patronen van vrouwelijke broeken zijn een populaire oplossing geworden voor kleding in een sportstijl. De belangrijkste reden om deze stijl te gebruiken voor de trainingsbroek is een comfortabele vrije snit die de beweging niet tegenhoudt. De damesbroeken-broek is perfect voor professionele activiteiten, maar ook voor ochtendritten, energieke dansen, bijvoorbeeld hiphop. Een belangrijk kenmerk bij de vervaardiging van dergelijke producten is het gebruik van natuurlijk weefsel, dat lucht doorlaat naar het lichaam en de circulatie ervan bevordert:

 1. gebreide artikelen. Met de elastische stof kun je zelfs de meest actieve bewegingen uitvoeren. In dit geval kan de riem breed zijn van hetzelfde materiaal of in de vorm van een dicht inzetstuk dat de kleding in de taille strak fixeert.
 2. sportbloeiers voor dames

 3. De Baikal. Dit materiaal is relevant voor geïsoleerde broeken. In de winter zullen de warme modellen warm worden, maar tegelijkertijd zal de huid niet "stikken". Producten van fietsen zijn niet alleen relevant voor training, maar ook voor dagelijks gebruik.

sportbroek voor damesbroek

Lange damesbroek voor yoga

Een broek met een vrije stijl werd een echte professionele kleding voor yoga. En in dit geval zijn de belangrijkste voordelen niet alleen een brede snede die bewegingsvrijheid biedt, maar ook van natuurlijk weefsel, dat bijdraagt ​​aan een gevoel van welzijn en volledige onderdompeling in meditatie. De damesbroeken voor yoga hebben geen dichte en stijve elementen. Dergelijke modellen onderscheiden zich door de aanwezigheid van elastische inzetstukken op de riem en de manchetten van de broek. Daarom, zelfs bij het uitvoeren van zeer complexe asana's, zult u geen ongemak en stijfheid voelen.

brede damesbroek voor yoga

Met wat voor een damesbroek te dragen?

Het beeld was stijlvol en accentueerde tegelijkertijd je vrouwelijkheid, het is belangrijk om geen fouten te maken bij het kiezen van de details die je wilt combineren met een losse broek. Gezien de brede snit is het belangrijk om andere items met laconieke patronen op te pikken. Als u een vrije top kiest, loopt u het risico omvangrijk en volumineus te lijken. Deze regel is vooral de moeite waard om meisjes te volgen met een figuur plus maat. Damesbroek ziet er geweldig uit met volumineuze ornamenten. Bij het kiezen van tassen kun je stoppen op zowel volumetrische als kleine modellen, maar dan met een zachte vorm. Laten we de meest stijlvolle oplossingen bekijken:

 1. Top of T-shirt. Een knus open top is de ideale oplossing in het beeld met een modieuze broek. In dit geval kan de bovenkant worden ingekort of verlengd. Als je op de vorm van de oplichter bent gebleven, kan de geopende buik de baggy soepel maken in de combinatie van een brede bodem en een vrije bovenkant.
 2. wat te dragen met een damesbroek

 3. jasje. De feitelijke keuze in de moderne mode was een samenspel van een vrouwelijke romantische broek en een strikte jas. Zo'n mix van stijlen ziet er ongewoon en creatief uit en introduceert dezelfde kwaliteiten in het hele beeld.
 4. brede broek voor dames

 5. coltrui. In het koude seizoen van het jaar wordt een passende golfbaan een optie. Deze kleding is beter om een ​​monofone kleur te kiezen. Maar het onderste deel van de afbeelding kan alleen helder en contrast zijn.
 6. brede broek voor meisjes

 7. Gebreide trui. In de kou zal de stijlvolle oplossing een gezellige trui zijn met een uniforme gladheid of textuurpatronen. Vooral stijlvolle en romantische look strikken met delicate opengewerkte toppen van dun mohair of angora.

vrouwelijk beeld met brede broek

Winterbroek voor dames

In het koude seizoen, de populariteit van modellen van warme fietsen, strakke jersey en denim. Het voordeel van deze broek is een vrije snit, zodat u deze onder de panty kunt leggen, waardoor u volledig comfort in de kou krijgt. Warme bloeiers voor Dames zien er geweldig uit met verkorte bovenkleding. Een stijlvolle keuze is een schapenvacht gemaakt van natuurlijk of kunstmatig bont, een jas van schapenvacht of een jas van een getailleerd silhouet. De enige echte keuze voor een langwerpige stijl is het park.

winterbroek voor dames

Dames zomerbloeiers

In het hete seizoen is de keuze voor stijlvolle combinaties diverser. Het vrouwelijke beeld met brede broek kan helder en contrasterend zijn of ingetogen laconiek. Als je broeken aanvult met prints, is het beter om te stoppen op een monofonische top. Stylisten suggereren een combinatie van een modieuze broek met een ingestopt coltrui-shirt, romantische blouses gemaakt van doorschijnende stoffen, korte bovenkleding en ondergoed in ondergoedstijl. Een geweldige aanvulling zijn grote oorbellen, armbanden en kralen met meerdere niveaus.

dameszomerbroek

Welke schoenen zijn geschikt voor damesbroeken?

Aan het einde van een stijlvolle afbeelding met een losse broek wordt een verscheidenheid aan keuzes gepresenteerd. In het koude seizoen, zal de actuele beslissing gesloten klassieke schoenen zijn - schoenen in Engelse stijl of boten op een lage hak. Maar van de botilions zal moeten opgeven, deze optie zal visueel de benen verkorten. Universal zijn sneakers en sneakers, die alleen gedragen mogen worden met sportmodellen of monotone broeken gemaakt van dichte stof. Bij het kiezen van een zeer brede damesbroek, moeten schoenen nette ballerina's, mocassins, sandalen op een vlakke beweging of slippers kopen.

wat voor soort schoenen past bij een damesbroek
brede damesbroek

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Damesbrede broek - met wat te dragen en hoe modieuze foto's te maken?

In een immense variëteit van stijlvolle broeken geven moderne modeontwerpers een speciale voorkeur aan wijd uitgesneden stijlen die volledig comfort en bewegingsvrijheid bieden in een actieve teen. Een van de meest populaire stalen mooie damesbroeken - een element van kleding, dat zal helpen om zelfverzekerd en praktisch te blijven, ongeacht de omstandigheden.

Modieuze broek

De naam van deze broek komt van de Turkse, wat bij letterlijke vertaling een broek betekent. Het belangrijkste verschil in moderne mode van deze stijl was een brede losse snit en zacht materiaal. Vandaag kunt u echter vergelijkbare modellen vinden. Maar het is de moeite waard om te weten dat stijlvolle damesbroeken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld bananen of chino's, een recht silhouet hebben dat versmald is door een brede of dunne elastische band aan de uiteinden van de broek. Hierboven kan kleding worden afgewerkt met hetzelfde elastische inzetstuk of een harde riem. Laten we de meest modieuze modellen zien:

 1. Linnen damesbroek. De daadwerkelijke keuze in de warmte zijn producten gemaakt van natuurlijke linnenstof. Deze optie is ideaal voor zowel strikte boog- als losse kezhualnyh-combinaties.
 2. modieuze bloeiers

 3. De onderschatte lijn van zitten. Een populaire oplossing in de mode-stijl is de snit met de afgedaalde motieven. Ontwerpers zeggen dat dergelijke kleding er niet alleen origineel uitziet, maar ook een gunstig effect heeft op de gezondheid van vrouwen.
 4. stijlvolle damesbroek

 5. Met inkepingen aan de zijkanten. Effectief en stijlvol ogende modellen met hoge gleuven aan de zijkanten. Deze optie is relevant voor het zomerseizoen. In de sok creëren dergelijke kleding gemaakt van lichte stof het effect van een vliegende gang.
 6. damesbroek

 7. Op de geur. De originele oplossing was een ontwerp met een klikgesp. Dit detail kan ook decoratief zijn in de vorm van een breed gordijn aan de riem.

broeken voor damesbroeken

Indiase bloeiers dames

Stijl in oosterse stijl heeft veel fans in Europa gevonden. Gratis aladdins, dus ze worden in ons land genoemd, zijn vertegenwoordigd in zowel dichte materialen als materialen die licht streamen. De riem van deze broek is altijd strak, naast de heupen of taille. Aan de uiteinden van de broek wordt kleding getrokken met veters-trekjes of harde elastiekjes. Het belangrijkste verschil van dergelijke producten is de kleuring. Traditionele damesbroeken-broeken met delicate motieven in Indiase stijl worden overwogen. De combinatie van tinten kan helder en contrasterend of gereserveerd zijn, bijvoorbeeld zwart met goud.

denim bloeiers voor dames

Dames denim broek

Het praktische en handige voor een actieve dagelijkse slijtage van een keuze uit stalen denimmodellen. Zulke kleding wordt zowel uit dichte denim als uit dun materiaal gerepresenteerd. Dames-jeansbroek is karakteristiek voor deze stijlvrije, wijdte aan de benen en riem. Ontwerpers bieden éénkleurenmodellen van donkere of lichte stof en vullen het product aan met helder borduurwerk, appliques, zure waseffecten. In de afgelopen seizoenen worden losse spijkerbroeken vaak aangevuld met slijtplekken, eigenlijk voor denimkleding en kleine spleten.

denim bloeiers voor dames

Rijbroeken voor damesrijbroeken

Een broek met vrije snit is niet alleen populair in standaardlengte, maar ook in de knie. Deze optie is ideaal in de hitte. Als u kiest voor producten gemaakt van natuurlijke materialen, biedt u volledig comfort en vertrouwen in uw imago. Meisjes in korte broek met korte snit zien er visueel uit en benadrukken slanke benen. Daarom zijn dergelijke modellen vooral populair bij fashionista's met een lage groei. Deze kleding is gemaakt van verschillende stoffen - gebreide kleding, denim, zijde, katoen en linnen. De stijl kan erg breed zijn of de benen vrijelijk omlijsten van de heup tot de knie.

Rijbroeken voor damesrijbroeken

Dames zijden broek

Producten gemaakt van zijde worden beschouwd als een van de meest populaire vanwege hun veelzijdigheid. Zulke modellen vormen een perfecte aanvulling op het vrouwelijke beeld op de weg naar buiten of passen in de dagelijkse boog van de zomer. De vloeiende stof voegt een vleugje romantiek en verfijning toe. Damesbroeken-broek worden gepresenteerd op zowel een elastische band, en een dichte riem. De daadwerkelijke toevoeging van mooie kleding kan een decoratieve brede kraag zijn voor geur, licht of groot gordijn. Zijde modellen zijn populair, zowel in monochroom heldere of low-key toon, en met elegante contrastdrukken.

vrouwen zijden broek

Dames sportbloeiers

Gratis patronen van vrouwelijke broeken zijn een populaire oplossing geworden voor kleding in een sportstijl. De belangrijkste reden om deze stijl te gebruiken voor de trainingsbroek is een comfortabele vrije snit die de beweging niet tegenhoudt. De damesbroeken-broek is perfect voor professionele activiteiten, maar ook voor ochtendritten, energieke dansen, bijvoorbeeld hiphop. Een belangrijk kenmerk bij de vervaardiging van dergelijke producten is het gebruik van natuurlijk weefsel, dat lucht doorlaat naar het lichaam en de circulatie ervan bevordert:

 1. gebreide artikelen. Met de elastische stof kun je zelfs de meest actieve bewegingen uitvoeren. In dit geval kan de riem breed zijn van hetzelfde materiaal of in de vorm van een dicht inzetstuk dat de kleding in de taille strak fixeert.
 2. sportbloeiers voor dames

 3. De Baikal. Dit materiaal is relevant voor geïsoleerde broeken. In de winter zullen de warme modellen warm worden, maar tegelijkertijd zal de huid niet "stikken". Producten van fietsen zijn niet alleen relevant voor training, maar ook voor dagelijks gebruik.

sportbroek voor damesbroek

Lange damesbroek voor yoga

Een broek met een vrije stijl werd een echte professionele kleding voor yoga. En in dit geval zijn de belangrijkste voordelen niet alleen een brede snede die bewegingsvrijheid biedt, maar ook van natuurlijk weefsel, dat bijdraagt ​​aan een gevoel van welzijn en volledige onderdompeling in meditatie. De damesbroeken voor yoga hebben geen dichte en stijve elementen. Dergelijke modellen onderscheiden zich door de aanwezigheid van elastische inzetstukken op de riem en de manchetten van de broek. Daarom, zelfs bij het uitvoeren van zeer complexe asana's, zult u geen ongemak en stijfheid voelen.

brede damesbroek voor yoga

Met wat voor een damesbroek te dragen?

Het beeld was stijlvol en accentueerde tegelijkertijd je vrouwelijkheid, het is belangrijk om geen fouten te maken bij het kiezen van de details die je wilt combineren met een losse broek. Gezien de brede snit is het belangrijk om andere items met laconieke patronen op te pikken. Als u een vrije top kiest, loopt u het risico omvangrijk en volumineus te lijken. Deze regel is vooral de moeite waard om meisjes te volgen met een figuur plus maat. Damesbroek ziet er geweldig uit met volumineuze ornamenten. Bij het kiezen van tassen kun je stoppen op zowel volumetrische als kleine modellen, maar dan met een zachte vorm. Laten we de meest stijlvolle oplossingen bekijken:

 1. Top of T-shirt. Een knus open top is de ideale oplossing in het beeld met een modieuze broek. In dit geval kan de bovenkant worden ingekort of verlengd. Als je op de vorm van de oplichter bent gebleven, kan de geopende buik de baggy soepel maken in de combinatie van een brede bodem en een vrije bovenkant.
 2. wat te dragen met een damesbroek

 3. jasje. De feitelijke keuze in de moderne mode was een samenspel van een vrouwelijke romantische broek en een strikte jas. Zo'n mix van stijlen ziet er ongewoon en creatief uit en introduceert dezelfde kwaliteiten in het hele beeld.
 4. brede broek voor dames

 5. coltrui. In het koude seizoen van het jaar wordt een passende golfbaan een optie. Deze kleding is beter om een ​​monofone kleur te kiezen. Maar het onderste deel van de afbeelding kan alleen helder en contrast zijn.
 6. brede broek voor meisjes

 7. Gebreide trui. In de kou zal de stijlvolle oplossing een gezellige trui zijn met een uniforme gladheid of textuurpatronen. Vooral stijlvolle en romantische look strikken met delicate opengewerkte toppen van dun mohair of angora.

vrouwelijk beeld met brede broek

Winterbroek voor dames

In het koude seizoen, de populariteit van modellen van warme fietsen, strakke jersey en denim. Het voordeel van deze broek is een vrije snit, zodat u deze onder de panty kunt leggen, waardoor u volledig comfort in de kou krijgt. Warme bloeiers voor Dames zien er geweldig uit met verkorte bovenkleding. Een stijlvolle keuze is een schapenvacht gemaakt van natuurlijk of kunstmatig bont, een jas van schapenvacht of een jas van een getailleerd silhouet. De enige echte keuze voor een langwerpige stijl is het park.

winterbroek voor dames

Dames zomerbloeiers

In het hete seizoen is de keuze voor stijlvolle combinaties diverser. Het vrouwelijke beeld met brede broek kan helder en contrasterend zijn of ingetogen laconiek. Als je broeken aanvult met prints, is het beter om te stoppen op een monofonische top. Stylisten suggereren een combinatie van een modieuze broek met een ingestopt coltrui-shirt, romantische blouses gemaakt van doorschijnende stoffen, korte bovenkleding en ondergoed in ondergoedstijl. Een geweldige aanvulling zijn grote oorbellen, armbanden en kralen met meerdere niveaus.

dameszomerbroek

Welke schoenen zijn geschikt voor damesbroeken?

Aan het einde van een stijlvolle afbeelding met een losse broek wordt een verscheidenheid aan keuzes gepresenteerd. In het koude seizoen, zal de actuele beslissing gesloten klassieke schoenen zijn - schoenen in Engelse stijl of boten op een lage hak. Maar van de botilions zal moeten opgeven, deze optie zal visueel de benen verkorten. Universal zijn sneakers en sneakers, die alleen gedragen mogen worden met sportmodellen of monotone broeken gemaakt van dichte stof. Bij het kiezen van een zeer brede damesbroek, moeten schoenen nette ballerina's, mocassins, sandalen op een vlakke beweging of slippers kopen.

wat voor soort schoenen past bij een damesbroek
brede damesbroek

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 76