Dames winterjas piloot

Het begin van de winter dicteert aan vrouwen van de mode moet nadenken over de aankoop van warme bovenkleding. Verzameld in een lange reis naar de winkels van de stad, of zich onderdompelend in een eindeloze keuze aan online aanbiedingen, hoopt ieder van ons zijn winkelaanbod in alle opzichten goed en winstgevend af te ronden. En dit betekent dat het gekochte bovenkleding moet voldoen aan de volgende vereisten:

  • wees warm en licht;
  • beperk beweging niet;
  • match met de nieuwste modetrends;
  • universeel worden gecombineerd met verschillende kleding.

De meest geschikte optie, die aan alle genoemde punten voldoet, is een vrouwelijke winterjas-piloot, in Amerikaanse termen een "bom" genoemd.

Geschiedenis van de oprichting van de jaspiloot

Mode voor dit onmisbare in de garderobe van elke vrouw iets werd in de eerste helft van de 20e eeuw door de gebroeders Douglas geïntroduceerd. Onverbeterlijke romantici die verliefd waren op de hemelse hoogten, werden mede-eigenaren van een kleine luchtvaartclub, waar toeristen werden uitgenodigd om zichzelf uit te proberen als piloten. De cockpits van het vliegtuig waren op dat moment open, wat de broeders ertoe aanzette om de eerste pilotenjassen te maken. Ongebruikelijke snit, gemak en stijlvolle archivering maakten dit kledingstuk al snel burgerlijk. Later werd een lichtgewicht zomerversie van het jasje aangepast om modellen te creëren voor een winter winterjas.

Soorten materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging van winterjassen voor dames - piloot

Als in de vorige eeuw geïsoleerde varianten van de bommenwerpers uitsluitend winterjas-piloot waren van buffels of paardenhuid, wordt hun opstelling vandaag vertegenwoordigd door jassen gemaakt van wol, warm velours, bont, modern textiel. Zo kan elke fashionista een geschikte optie kiezen op basis van de mogelijkheden van haar portemonnee. Er moet echter worden opgemerkt dat de winterlederen jas-piloot van natuurlijke tinten, zoals zwart, bruin, bordeaux, donkergroen of grijs, op elk moment op het hoogtepunt van populariteit blijft.

Modieuze combinatie met een winterjas-piloot

Een leren winterjas-piloot (piloot) trekt jaar in jaar uit op podiums van modeshows over de hele wereld, een model van vrouwelijkheid dat grenst aan agressieve moed en zakelijke kou. Door de veelzijdigheid van een leren winterjas-vliegenier (piloot) kun je hem combineren met bijna elke kleding. De jas van de bommen ziet er geweldig uit en met een frivole mini-rok, en met een strikte rok "potlood", en zelfs met een rok van de maximale lengte. Dit is geschikt voor verschillende broekenopties: dit zijn een klassieke broek met pijlen en een sportbroek en natuurlijk een spijkerbroek. Bij de keuze van schoenen moet worden geleid door de afwerking van de gekochte jas piloot. Een ruwe wollen vulling op de kraag is dus een uitstekende set met schoenen met dezelfde textuur. De juiste en zeer stijlvolle optie is elke keuze ten gunste van winterschoenen op de hiel. Goed met een jas-bom zal eruit zien en schoenen op een platte zool, en zelfs een sportpaar.

Dames winterjas piloot1 Dames winterjas pilot2 Dames winterjas pilot3
Dames winterjas pilot4 Dames winterjas pilot5 Dames winterjas pilot6
Dames winterjas pilot7 Dames winterjas pilot8 Dames winterjas pilot9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 83 =