Corset met rok

Zelfs in de middeleeuwen waardeerde fashionista alle voordelen van het korset, waardoor het een integraal onderdeel was van de mode van die tijd. We zijn nog steeds verbaasd over de dunne taille van de schoonheden van die tijd en de verbazingwekkende vrouwelijkheid en sensualiteit van hun afbeeldingen. Tegenwoordig heeft het korset niet langer een grote populariteit, maar er zijn gevallen waarin dit product niet kan worden vervangen door uitsparingen, gewichten en andere trucs. De uitzondering is de ultramoderne combinatie van een korset met een rok.

Rok voor korset - classificatie

Moderne ontwerpers presenteerden hun eigen visie op het gebruik van korsetten. Hier zie je geëmancipeerde modellen gerelateerd aan de fetish industrie, en bijna schijnheilige korsetten met een lange rok. Onder de gedemonstreerde opties vind je zeker een outfit die je leuk vindt voor je. Maar welke? Laten we proberen te begrijpen:

  1. Korset en rok van een pack. Deze speelse afbeelding is geschikt voor het geval dat je een man moet verleiden en zijn seksualiteit moet demonstreren. Typisch, voor deze outfit wordt een weelderige rok en een ingetogen korset gebruikt. De vetersluiting aan de achterkant voegt een speciale noot van pikantheid toe.
  2. Een korset en een rok op de vloer. Deze jurk kan de avondlange jurk gemakkelijk vervangen, maar is tegelijkertijd praktischer omdat hij apart kan worden gedragen. Deze optie ziet er het beste uit met een monofonisch korset en een lichte elegante rok.
  3. Een kokerrok met een korset. Deze optie is geschikt voor kantoorstijl, maar hier moet u zich houden aan de klassieke kleuren en ingetogen vormen. Draag geen corset apart! Combineer het met shirts, blouses of op een colbert.

Vergeet niet dat als je het korset combineert met de rok, je een object van universele aandacht wordt, dus je haar en make-up moeten in uitstekende staat zijn.

Korset met rok 1 Korset met rok 2 Korset met rok 3
Korset met rok 4 Korset met rok 5 Korset met rok 6
Korset met rok 7 Korset met rok 8 Korset met rok 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 62