jas

Moderne modetrends worden steeds meer gericht op kwaliteiten als vrouwelijkheid, elegantie en verfijning. Daarom suggereren stylisten in de huidige recensies in toenemende mate het gebruik van kledingstukken die dergelijke kenmerken benadrukken. En als het in een warm seizoen is om zo'n idee in de praktijk te belichamen - de taak is niet moeilijk, wat te doen in de koude en demi-seizoen, wanneer de belangrijkste deugden van het figuur en de stijl verborgen zijn onder een omslachtige garderobe? In dit geval vormen ontwerpers een stijlvol object van bovenkleding - een jas-jurk. Dit element van de garderobe is vandaag compleet veranderd ten opzichte van het eerste model, dat begin 20-er jaren van de vorige eeuw werd gepresenteerd. Niettemin is het mogelijk om gemeenschappelijke functies te traceren. De moderne jas in de vorm van jurken is nog steeds van toepassing op de ongelooflijk schattige, vrouwelijke en lichte vintage stijl.

Tot op heden worden de populairste damesjassen gepresenteerd in collecties voor elk seizoen. Voor wintermodellen kiezen ontwerpers de actuele koude materialen: kasjmier en wol. Zomerjurkjas is gemaakt van lichtgewicht stoffen: katoen, kant, satijn, zijde. Modellen voor de demi-seizoen periode ontwerpers bieden van modieuze neopreen, het gesleept materiaal, dunne wol.

De populaire stijl van een jas die eruitziet als een jurk, ontwerpers bieden met een passend silhouet, een weelderige rok en een gelijkmatige of asymmetrische zoom. De werkelijke lengte van dergelijke bovenkleding is de snit van de mini en midi. Vaak wordt de vacht aangevuld met mooie franjes, plooien, revers, een korte mouw. Omdat moderne kledingsstijlen verschillen in verschillende snitten, worden de jassen vertegenwoordigd door zowel prachtige modellen als door een kalme halfzon, bel, tulp.

Met wat om een ​​jas-jurk te dragen?

De vacht verwijst naar een elegante klassieker. Een geschikte kledingkast is een minirok, openstaande pootjes en geen uitkijkpost onder de zoom van de bovenkleding. Een strikte dress-case op deze manier is ook toegestaan ​​voor een mini of in een snit die niet lager is dan de zoom van de jas. Je kunt ook een strakke legging of een legging dragen met een jas. Als accessoires is het beter om nette, kleine modellen tassen op een kort handvat of een koppeling te kiezen. Schoenen in deze combinatie moeten strikt klassiek zijn - boten, balletschoenen, laarzen, kousen, sandalen op een haarspeld.

jas jurk1 jas jurk2 jas jurk3
jas jurk4 jas jurk5 jas jurk6
jas jurk7 jas jurk8 jas dress9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =