Chanel-bril - accessoires voor bescherming tegen de zon van modetrendsetters

Prachtige Chanel-brillen belichamen een onbeperkte elegantie, een onberispelijke stijl en een onnavolgbaar kwaliteitsniveau. De laatste jaren is hun ontwerp hard gewerkt door Karl Lagerfeld - een levende legende van de verbluffende wereld van de mode.

Chanel-punten - hoe onderscheid je een nep?

Ongeëvenaarde Chanel-stijl, uitstekende productkwaliteit en merkpopulariteit hebben de frequentie van het uiterlijk van een groot aantal vervalsingen op de markt van zonnebrandoptiek beïnvloed. Een onorigineel, ondermaats product kopen voor hoge kosten is uiterst onaangenaam. Maar aandacht voor detail laat de vervalsers niet toe om door te gaan en bespaart veel geld.

Los op, Chanel bril - nep of niet, dat kan als je het model zorgvuldig bekijkt:

 1. Optica van het Franse merk zijn gemaakt in de Italiaanse fabriek van de firma Luxottica Group, daarom moet aan de binnenkant van de boog de inscriptie "MADE IN ITALY" worden aangebracht, gevolgd door de afkorting "CE".
 2. Vóór de inscriptie moet de merknaam worden vermeld, ingesloten in het copyright-symbool "©" en het handelsmerk "™". De lettergrootte van de eerste en tweede labels moet verschillen.
 3. Het origineel afgedrukte serienummer, dat informatie over het brilmodel en de kleur ervan bevat. De code bevindt zich aan de binnenkant van de linker boog.
 4. Serienummer zonder spaties is ook aanwezig op de rechterlens.
 5. Vergrendeling, gebruikt om de boog en lens te verbinden, in de originele modellen met een enkele lus. Kopieën van de Chanel-bril zijn uitgerust met een vergrendeling met twee lussen.

chanel-bril om een ​​nep te onderscheiden

Chanel 2017 punten

Het beroemde handelsmerk wordt door ons gezien als een onwrikbaar symbool van gewaagde chic en luxueuze verfijning. Accessoires van Chanel zetten de traditie van het beroemde modehuis volledig voort: ze zijn uniek, ze onderscheiden zich door een speciale stijl en eersteklas kwaliteit. Ontwerpers zijn niet gierig voor afwerking, in sommige gevallen lijkt het op een interessante kostuumjuwelen.

En dit is niet alles:

 1. Er zijn modellen met metalen strikken, versierd met parels of strass steentjes.
 2. Zonnebrillen Chanel 2017 worden ondersteund in de huidige trend - een heldere geometrie. De collectie wordt gedomineerd door modellen van ronde, ovale en rechthoekige vorm.
 3. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de populaire "katten", of "kattenoog" - een frame met langwerpig en licht gebogen naar de slapen.
 4. Gezien de rage voor stijl van de jaren 70, wordt de lijn van Chanel voorgesteld door stijlvolle vliegeniers - een bril met een groot traanframe en dunne tempels.
 5. Kleuroplossingen binnen de nobele tonen - bordeaux, grijs, bruin en zwart. Wat betreft lenzen, kunnen ze verloop of spiegel zijn.

bril chanel 2017

Chanel 2017 punten

zonnebril chanel 2017

Ronde bril Chanel 2017

Het ronde frame, stijlvol en intelligent, is de helderste trend van het huidige seizoen, waarin bijna alle beroemdheden pronken. De collectie van Chanel bevat de populaire "Lennon" en in interessante variaties:

 1. In een metalen frame, versierd aan de rand van de ketting in een toon, zijn gespiegelde lenzen ingesloten. Het ideale model voor een glamoureus imago!
 2. Als een variant van de vorige bril - een model met een dubbele boog van boven.
 3. Een ander soort van dit interessante frame - de randen van de lens gaan over de grenzen heen.
 4. Voor degenen die de rijke decorativiteit niet accepteren, is het de moeite waard om de Xanel 2017-bril te kopen zonder een rand met inkepingen aan de zijkanten van de lenzen.

ronde bril chanel 2017

Ronde bril Chanel 2017

bril chanel 2017

Dames zonnebril Chanel

Het kan met zekerheid worden gesteld dat alles wat uit de pen van ontwerpers bij Chanel komt, inclusief zonnebrandoptiek, altijd een teken is van een onwankelbaar elegante stijl en een uitstekende kwaliteit. Zelfs kleine slagen en druppels Shanel-glazen worden perfect gedragen, evenals het dragen in een tas zonder koffer. Bij de vervaardiging van accessoires worden eersteklas Italiaanse lenzen gebruikt, die voor de honderdste een belangrijke functie vervullen om de ogen te beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling. Maar het belangrijkste is dat de originele Chanel-bril van 2017 de meeste actuele trends weerspiegelt.

De collectie van de mode coryphaeus bestaat uit de volgende modellen:

 • "Cat's eye";
 • "Butterfly";
 • vliegeniers;
 • zonder rand;
 • als een streling voor de zomer - een roze bril van Chanel.

chanel zonnebril voor dames

Dames zonnebril Chanel

originele chanel-bril

Chanel's bril "cat's eye"

Het is moeilijk om een ​​fashionblogger te vinden die niet is 'verlicht' op zijn pagina in speelse en roofzuchtige accessoires in de vorm van 'cat's eye'. Een voorbeeld met stijliconen zoals Audrey Hepburn, Sophia Loren of Grace Kelly, duidt op een goede smaak. Een aangename terugkeer naar de verre elegante jaren '60 omzeilde de Chanel-lijn niet. Interpretatie van de retro-richting is interessant: het Franse merk verfraaide de triomfantelijke terugkeer van de verleden stijlen in een losse reeks van prachtige kristallen aan de buitenzijden van de bogen. Sommige Chanel-zonnebrillen zijn gemaakt met een verbluffende techniek van degradatie.

bril chanel cat

Chanel wijst

De klassieke contouren van de rand, die lijkt op het silhouet van zachte vlindervleugels, hebben de collectie van het beroemde handelsmerk in de oorspronkelijke interpretatie aangevuld. Het meest expressieve beeld hoort bij het model van de bril, versierd met bogen. Deze shanel-zonnebrillen worden in een zeer aantrekkelijke kleur geproduceerd, hoewel het niet nodig is om iets anders te verwachten dan de trendsetter. Gevangen in een zwart frame, zijn spiegelzwarte lenzen versierd in het bovenste deel met een gouden boog. Er zijn andere opties met blauwe en groene lenzen met zilveren bogen.

vlinderchannelglazen

Chanel wijst

zonnebril chane

Wrekerchannelglazen

De vitale eigenschap van de Amerikaanse militaire piloten van de eerste helft van de vorige eeuw werd al snel een van de meest modieuze soorten frames, die na vele decennia zijn populariteit niet heeft verloren. De druppelvormige vorm van het accessoire heeft de voorkeur van gedurfde en actieve meisjes, die echter op hellingen hun afbeeldingen een vleugje elegantie brengen.

Avenger-chanel-brillen van dit seizoen zijn gemaakt in verschillende klassieke variaties:

 1. De randen van de slapen van een dun titanium frame zijn ingepakt in uitzonderlijk zacht kalfsleer. Spiegellenzen herhalen de kleuroplossing van het frame. In deze versie worden vrouwelijke shanel-zonnebrillen vrijgegeven in donkergroen en donkerblauw.
 2. Een ander model in zwart en groen is gemaakt van black metal met een hoekige omtrek van de "drop". Spiegellenzen worden gepresenteerd in grijs / groen / goud.
 3. Het groene of claret frame is voorzien van kalfsleer oorbellen met een geribbeld oppervlak onder de ketting.

glazen vliegerchannel

Roze Chanel-bril

Het modemerk heeft een speciale relatie met deze delicate kleur. Sinds enkele jaren biedt het modehuis de wereld aan door middel van een roze bril in de letterlijke zin van het woord. Ondersteuning voor het idee van een kolossale - een mooi idee om het imago van kokette bril in een roze Chanel met enthousiasme te vullen nam veel fashionisten. De Chanel-bril voor dames in dit zachte assortiment is divers:

 • round;
 • vayfarery;
 • vlinder;
 • plein.

rose chanel bril

Roze Chanel-bril

vrouwenglazen chanel

Chanel-punten zonder rand

Als modellen van een masker of een overmatig gebruik de natuur prefereren, zich op een betrouwbare manier willen verbergen voor de opdringerige aandacht van de omringende mensen, zullen degenen die op communicatie zijn gericht, de elegante vrouwenbril Chanel zonder rand naderen. Oprechte blik, open gezicht vermindert niet de aantrekkelijkheid van uw afbeelding, die wordt aangevuld door originele modellen die alleen zijn uitgerust met een lens en pootjes.

zonnebrillen zonder frames

Brillenmonturen Chanel

Problemen met het gezichtsvermogen mogen geen belemmering vormen bij het creëren van een luxueus beeld. Elk product van een bekend merk is van hoge kwaliteit en functioneel. Het lenzenvloerkader Chanel, gemaakt in de Italiaanse fabriek Luxottica, weerspiegelt de esthetiek die inherent is aan de stijl. Het is luxueus, maar verfijnd, onderworpen aan de regels van de bedrijfskleding, maar weerspiegelt de innerlijke vrijheid.

Tegen het warme seizoen bieden ontwerpers van een bekend merk voornamelijk traditionele modellen - ronde, ovale, clubmeesters. Het kleurenschema wordt gepresenteerd in nobele kleuren - zwart, beige, koffie, blauw. De aandacht wordt getrokken door chique modellen in de feitelijke degradatietechniek en met afdrukken. Als we het hebben over materialen, zijn er verschillende opties:

 1. Zuiver acetaat is eenvoudig en elegant.
 2. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan modellen waarin de tempels van fijn metaal zijn ingepakt in sterk acetaat.
 3. Ongelofelijk stijlvol ziet eruit als een product met een metalen kettingafwerking op de slapen.

spektakel voor bril chanel

Hoesje voor een bril Chanel

De functie van de hoes is niet alleen om de dure bril te beschermen tegen de impact van de impact bij het vallen of krassen in de tas. De oorspronkelijke behuizing is dezelfde drager van prachtige stijl, net als alles wat Chanel produceert. Gemaakt van duur duurzaam materiaal, het heeft een stijlvolle ergonomische vorm, het is even geplaatst vliegeniers of ronde bril van Chanel. De binnenkant van de hoes is bezaaid met een zachte doek, een goed slot laat het accessoire niet vallen. Aan de zaak is een paspoort bevestigd, dat het model van de bril en de kwaliteit ervan aangeeft, en een servet voor de verzorging.

chanel lenzenvloeistof hoes

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 57

Chanel-bril - accessoires voor bescherming tegen de zon van modetrendsetters

Prachtige Chanel-brillen belichamen een onbeperkte elegantie, een onberispelijke stijl en een onnavolgbaar kwaliteitsniveau. De laatste jaren is hun ontwerp hard gewerkt door Karl Lagerfeld - een levende legende van de verbluffende wereld van de mode.

Chanel-punten - hoe onderscheid je een nep?

Ongeëvenaarde Chanel-stijl, uitstekende productkwaliteit en merkpopulariteit hebben de frequentie van het uiterlijk van een groot aantal vervalsingen op de markt van zonnebrandoptiek beïnvloed. Een onorigineel, ondermaats product kopen voor hoge kosten is uiterst onaangenaam. Maar aandacht voor detail laat de vervalsers niet toe om door te gaan en bespaart veel geld.

Los op, Chanel bril - nep of niet, dat kan als je het model zorgvuldig bekijkt:

 1. Optica van het Franse merk zijn gemaakt in de Italiaanse fabriek van de firma Luxottica Group, daarom moet aan de binnenkant van de boog de inscriptie "MADE IN ITALY" worden aangebracht, gevolgd door de afkorting "CE".
 2. Vóór de inscriptie moet de merknaam worden vermeld, ingesloten in het copyright-symbool "©" en het handelsmerk "™". De lettergrootte van de eerste en tweede labels moet verschillen.
 3. Het origineel afgedrukte serienummer, dat informatie over het brilmodel en de kleur ervan bevat. De code bevindt zich aan de binnenkant van de linker boog.
 4. Serienummer zonder spaties is ook aanwezig op de rechterlens.
 5. Vergrendeling, gebruikt om de boog en lens te verbinden, in de originele modellen met een enkele lus. Kopieën van de Chanel-bril zijn uitgerust met een vergrendeling met twee lussen.

chanel-bril om een ​​nep te onderscheiden

Chanel 2017 punten

Het beroemde handelsmerk wordt door ons gezien als een onwrikbaar symbool van gewaagde chic en luxueuze verfijning. Accessoires van Chanel zetten de traditie van het beroemde modehuis volledig voort: ze zijn uniek, ze onderscheiden zich door een speciale stijl en eersteklas kwaliteit. Ontwerpers zijn niet gierig voor afwerking, in sommige gevallen lijkt het op een interessante kostuumjuwelen.

En dit is niet alles:

 1. Er zijn modellen met metalen strikken, versierd met parels of strass steentjes.
 2. Zonnebrillen Chanel 2017 worden ondersteund in de huidige trend - een heldere geometrie. De collectie wordt gedomineerd door modellen van ronde, ovale en rechthoekige vorm.
 3. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de populaire "katten", of "kattenoog" - een frame met langwerpig en licht gebogen naar de slapen.
 4. Gezien de rage voor stijl van de jaren 70, wordt de lijn van Chanel voorgesteld door stijlvolle vliegeniers - een bril met een groot traanframe en dunne tempels.
 5. Kleuroplossingen binnen de nobele tonen - bordeaux, grijs, bruin en zwart. Wat betreft lenzen, kunnen ze verloop of spiegel zijn.

bril chanel 2017

Chanel 2017 punten

zonnebril chanel 2017

Ronde bril Chanel 2017

Het ronde frame, stijlvol en intelligent, is de helderste trend van het huidige seizoen, waarin bijna alle beroemdheden pronken. De collectie van Chanel bevat de populaire "Lennon" en in interessante variaties:

 1. In een metalen frame, versierd aan de rand van de ketting in een toon, zijn gespiegelde lenzen ingesloten. Het ideale model voor een glamoureus imago!
 2. Als een variant van de vorige bril - een model met een dubbele boog van boven.
 3. Een ander soort van dit interessante frame - de randen van de lens gaan over de grenzen heen.
 4. Voor degenen die de rijke decorativiteit niet accepteren, is het de moeite waard om de Xanel 2017-bril te kopen zonder een rand met inkepingen aan de zijkanten van de lenzen.

ronde bril chanel 2017

Ronde bril Chanel 2017

bril chanel 2017

Dames zonnebril Chanel

Het kan met zekerheid worden gesteld dat alles wat uit de pen van ontwerpers bij Chanel komt, inclusief zonnebrandoptiek, altijd een teken is van een onwankelbaar elegante stijl en een uitstekende kwaliteit. Zelfs kleine slagen en druppels Shanel-glazen worden perfect gedragen, evenals het dragen in een tas zonder koffer. Bij de vervaardiging van accessoires worden eersteklas Italiaanse lenzen gebruikt, die voor de honderdste een belangrijke functie vervullen om de ogen te beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling. Maar het belangrijkste is dat de originele Chanel-bril van 2017 de meeste actuele trends weerspiegelt.

De collectie van de mode coryphaeus bestaat uit de volgende modellen:

 • "Cat's eye";
 • "Butterfly";
 • vliegeniers;
 • zonder rand;
 • als een streling voor de zomer - een roze bril van Chanel.

chanel zonnebril voor dames

Dames zonnebril Chanel

originele chanel-bril

Chanel's bril "cat's eye"

Het is moeilijk om een ​​fashionblogger te vinden die niet is 'verlicht' op zijn pagina in speelse en roofzuchtige accessoires in de vorm van 'cat's eye'. Een voorbeeld met stijliconen zoals Audrey Hepburn, Sophia Loren of Grace Kelly, duidt op een goede smaak. Een aangename terugkeer naar de verre elegante jaren '60 omzeilde de Chanel-lijn niet. Interpretatie van de retro-richting is interessant: het Franse merk verfraaide de triomfantelijke terugkeer van de verleden stijlen in een losse reeks van prachtige kristallen aan de buitenzijden van de bogen. Sommige Chanel-zonnebrillen zijn gemaakt met een verbluffende techniek van degradatie.

bril chanel cat

Chanel wijst

De klassieke contouren van de rand, die lijkt op het silhouet van zachte vlindervleugels, hebben de collectie van het beroemde handelsmerk in de oorspronkelijke interpretatie aangevuld. Het meest expressieve beeld hoort bij het model van de bril, versierd met bogen. Deze shanel-zonnebrillen worden in een zeer aantrekkelijke kleur geproduceerd, hoewel het niet nodig is om iets anders te verwachten dan de trendsetter. Gevangen in een zwart frame, zijn spiegelzwarte lenzen versierd in het bovenste deel met een gouden boog. Er zijn andere opties met blauwe en groene lenzen met zilveren bogen.

vlinderchannelglazen

Chanel wijst

zonnebril chane

Wrekerchannelglazen

De vitale eigenschap van de Amerikaanse militaire piloten van de eerste helft van de vorige eeuw werd al snel een van de meest modieuze soorten frames, die na vele decennia zijn populariteit niet heeft verloren. De druppelvormige vorm van het accessoire heeft de voorkeur van gedurfde en actieve meisjes, die echter op hellingen hun afbeeldingen een vleugje elegantie brengen.

Avenger-chanel-brillen van dit seizoen zijn gemaakt in verschillende klassieke variaties:

 1. De randen van de slapen van een dun titanium frame zijn ingepakt in uitzonderlijk zacht kalfsleer. Spiegellenzen herhalen de kleuroplossing van het frame. In deze versie worden vrouwelijke shanel-zonnebrillen vrijgegeven in donkergroen en donkerblauw.
 2. Een ander model in zwart en groen is gemaakt van black metal met een hoekige omtrek van de "drop". Spiegellenzen worden gepresenteerd in grijs / groen / goud.
 3. Het groene of claret frame is voorzien van kalfsleer oorbellen met een geribbeld oppervlak onder de ketting.

glazen vliegerchannel

Roze Chanel-bril

Het modemerk heeft een speciale relatie met deze delicate kleur. Sinds enkele jaren biedt het modehuis de wereld aan door middel van een roze bril in de letterlijke zin van het woord. Ondersteuning voor het idee van een kolossale - een mooi idee om het imago van kokette bril in een roze Chanel met enthousiasme te vullen nam veel fashionisten. De Chanel-bril voor dames in dit zachte assortiment is divers:

 • round;
 • vayfarery;
 • vlinder;
 • plein.

rose chanel bril

Roze Chanel-bril

vrouwenglazen chanel

Chanel-punten zonder rand

Als modellen van een masker of een overmatig gebruik de natuur prefereren, zich op een betrouwbare manier willen verbergen voor de opdringerige aandacht van de omringende mensen, zullen degenen die op communicatie zijn gericht, de elegante vrouwenbril Chanel zonder rand naderen. Oprechte blik, open gezicht vermindert niet de aantrekkelijkheid van uw afbeelding, die wordt aangevuld door originele modellen die alleen zijn uitgerust met een lens en pootjes.

zonnebrillen zonder frames

Brillenmonturen Chanel

Problemen met het gezichtsvermogen mogen geen belemmering vormen bij het creëren van een luxueus beeld. Elk product van een bekend merk is van hoge kwaliteit en functioneel. Het lenzenvloerkader Chanel, gemaakt in de Italiaanse fabriek Luxottica, weerspiegelt de esthetiek die inherent is aan de stijl. Het is luxueus, maar verfijnd, onderworpen aan de regels van de bedrijfskleding, maar weerspiegelt de innerlijke vrijheid.

Tegen het warme seizoen bieden ontwerpers van een bekend merk voornamelijk traditionele modellen - ronde, ovale, clubmeesters. Het kleurenschema wordt gepresenteerd in nobele kleuren - zwart, beige, koffie, blauw. De aandacht wordt getrokken door chique modellen in de feitelijke degradatietechniek en met afdrukken. Als we het hebben over materialen, zijn er verschillende opties:

 1. Zuiver acetaat is eenvoudig en elegant.
 2. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan modellen waarin de tempels van fijn metaal zijn ingepakt in sterk acetaat.
 3. Ongelofelijk stijlvol ziet eruit als een product met een metalen kettingafwerking op de slapen.

spektakel voor bril chanel

Hoesje voor een bril Chanel

De functie van de hoes is niet alleen om de dure bril te beschermen tegen de impact van de impact bij het vallen of krassen in de tas. De oorspronkelijke behuizing is dezelfde drager van prachtige stijl, net als alles wat Chanel produceert. Gemaakt van duur duurzaam materiaal, het heeft een stijlvolle ergonomische vorm, het is even geplaatst vliegeniers of ronde bril van Chanel. De binnenkant van de hoes is bezaaid met een zachte doek, een goed slot laat het accessoire niet vallen. Aan de zaak is een paspoort bevestigd, dat het model van de bril en de kwaliteit ervan aangeeft, en een servet voor de verzorging.

chanel lenzenvloeistof hoes

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1