Calvin Klein Reveal

In 2014 verheugde het wereldberoemde merk Calvin Klein vrouwen met de introductie van een nieuwe geur. Calvin Klein Reveal voor dames is gemaakt door parfumeurs Jean-Marc Schillan en Bruno Djovanovik. Het resultaat van hun teamwerk was een verrassend zachte en warme geur, die door veel meisjes als een ideale aanvulling op het beeld van de avondzomer werd beschouwd. Calvin Klein Reveal-parfum wordt geassocieerd met een koelte die onmiddellijk na zonsondergang verschijnt. De verbluffende combinatie van akkoorden van barnsteen, iris, sandelhout en kashmerana verrast met eenvoud, aangevuld met tonen van luxe.

Beschrijving van de geur

De Calvin Klein Reveal-geur is een levendig voorbeeld van een olfactieve groep van oosterse zonneparfums. Het heeft een luxueuze textuur en mysterieuze dualiteit, omdat het tegelijkertijd een onverwachte frisheid geeft en de warmte omhult. Het parfummerk voerde voor het eerst een experiment uit, waarbij een sensuele toon van zout werd gecombineerd met de seksuele afdronk van de huid. Gecombineerd met sandelhout en de luxe van iris, maakt dit de geur provocerend en onvoorspelbaar.

Parfum water Calvin Klein Reveal uitvoering is verfijnd harmonie aandacht voor elke noot, luxe materialen, kleuren en natuurlijke gemak poëzie. De makers van geur uiteengezet om hulde te brengen aan vrouwelijkheid, zodat de smaak bleek mooi, verleidelijk, elegant. Er is een gevoel dat hij balanceert op de rand van sensualiteit en minimalisme. Chords zouten wordt verwezen naar de tropische eilanden en warme zee, sensuele verleidelijke hartnoten van iris wrap tederheid, en kristalheldere amber laat niet toe om zijn verstand te verliezen. Trein Calvin Klein Reveal kan niet worden vergeten. Het is geweven van schaduwen van romig-fluweelachtig sandelhout en verleidelijke warme musk. Oosterse houtachtige vrouwelijke smaak Calvin Calvin Klein Reveal1Klein Reveal bestaat uit noten die overwinnen van de eerste akkoorden die op de skin worden gespeeld:

  • bovenste noten: ongeraffineerd zeezout, zwarte peper, roze peper, witte peper;
  • hartnoten: grijze amber, iriswortel, solaire zonakkoord;
  • standaard opmerkingen: vetiver, kashmeran, sandelhout.

De geur Calvin Klein Reveal wordt gepresenteerd in injectieflacons, waarvan het volume 30, 50 en 100 milliliter is. Je kunt ook een flessenrol kopen met een volume van 10 milliliter. De bijbehorende collectie bevat een douchegel en een bodylotion.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4