Bont en kant de nieuwste grillen van de mode

Analyse van designershows op de World Fashion Week maakte het absoluut duidelijk dat het komende herfst-winterseizoen een echte triomf is van luxe, elegantie en heldere stijl. De belangrijkste trend van het seizoen was een combinatie van incongruente, verschillende contrastcombinaties en onverwachte beelden.

In dit artikel zullen we het hebben over een van de varianten van dergelijke duetten - een combinatie van bont en kant. Ze kunnen zowel in één ding als in het hele beeld worden gecombineerd.

Kant en vacht op bovenkleding

Het eerste ding in verband met bont - verschillende soorten bovenkleding - bontjassen, schapenvachtjassen, jassen, poncho's. In dit seizoen, ontwerpers besloten om toe te voegen aan de klassieke opties een bepaald hoogtepunt, en met misschien en belangrijkste versieren ze met kant appliques, manchetten, ruches, en soms zelfs kant van bont en leer. Omdat de reikwijdte van de pels op de bontjas nogal beperkt is, richtten de ontwerpers hun ogen op de schapenvachtjassen en vesten met bont erin. Een grote ruimte van glad leer of suède aan de voor- en achterkant van deze producten stelt u in staat hier echte "foto's" van kant te maken.

Heel vaak zien we een combinatie van kant en karakulchi - beide materialen zijn de echte leiders van de wintermode van dit jaar, dus ontzeg jezelf niet het plezier om te pronken in een luxe karakulchovoy bontjas met kanten rand.

In dit geval kan de kledingkleur zo klassiek zijn: wit, beige, zwart en heel helder: verzadigd rood, oranje, groen, framboos, geel. Dit jaar is de lichte vacht van onnatuurlijke kleuren vooral populair, dus er is echt iets om op te experimenteren.

Besteed aandacht aan bontsjaals - dit is een must-have voor elke vrouw van de mode deze winter. En in de volgende seizoenen is het onwaarschijnlijk dat ze stof verzamelen in de kast - ze zien er heel luxueus uit.

Nieuwe combinaties van bont en kant

Bont in dit seizoen is zo populair dat het niet alleen wordt toegevoegd aan bovenkleding, schoeisel en accessoires, maar ook aan jurken, rokken, broeken, blouses. Afneembare pelshalsbanden beleven een echte piek van populariteit en deze winter moet elke zichzelf respecterende fashionista eenvoudigweg minstens één, en bij voorkeur meerdere, kragen van bont van verschillende soorten, textuur en kleur verkrijgen.

Bontjassen en -vesten zijn ook populair, vooral in combinatie met delicate en verfijnde kanten blouses, jurken of rokken. Dit beeld als geheel blijkt erg helder en ongewoon vrouwelijk en sexy te zijn.

Vooral opvallend kantkleden op kleding in de herenstijl. Vul een strikt pak aan met een bontcape en delicate handschoenen of een blouse met kanten inzetstukken - en dit trendbeeld is klaar.

Besteed ook aandacht aan kant van niet-traditionele materialen - plastic, leer, gemetalliseerde stoffen. Door ze te combineren met bont zullen niet alleen mannen, maar ook fashionista's de aandacht trekken.

Als je deze twee materialen nooit eerder hebt gecombineerd, begin dan met een klein beetje. Probeer kanten kleding en accessoires te verbinden met pelsafwerking, of omgekeerd.

Maar onthoud dat zowel bont als kant - materialen nogal pakkend, luxueus zijn. Je moet sieraden met de geest kiezen. Te uitgebreide toevoegingen kunnen het beeld gevarieerd en vulgair maken, en een compleet gebrek aan sieraden vergeeft het beeld vaak. Dus de regel van het "gulden middenweg" is niet geannuleerd.

De galerij presenteert verschillende voorbeelden van een modieuze combinatie van bont en kant.

Bont en kant nieuwste mode grillen 1 Fur and lace nieuwste mode-grillen 2 Fur en lace nieuwste mode-grillen 3
Fur and lace nieuwste mode-grillen 4 Bont en kant de nieuwste mode-grillen 5 Fur en lace nieuwste mode-grillen 6
Bont en kant de laatste grillen van mode 7 Bont en kant de nieuwste mode-grillen 8 Bont en kant de nieuwste grillen van mode 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1