bloemenprint

Niets versiert een vrouw als bloemen. Ontwerpers bevestigen dat dit niet het eerste seizoen op rij is. Op jurken en bloezen "bloeien" rozen en pioenen, chamomiles en dahlia's "bloeien". Bloemenprint op kleding werd populair vanwege het romantische en gemakkelijke, de ontwerpers gebruiken het voor alledaagse en avondkleding, zelfs voor werk kunt u bloemmotieven oppikken. Meestal zijn bloemen jurken gemaakt van licht stromende en ademende stoffen - lichte zijde, chiffon en de beste gebreide kleding. Zeer mooie bloemmotieven zien er precies uit op natuurlijke weefsels.

Met wat voor een bloemenprint te dragen?

In tegenstelling tot het feit dat de bloemen op de kleding niet het eerste seizoen "bloeiden", leerde niet iedereen een bloemenprint te dragen en correct te selecteren. Hier zijn een paar belangrijke punten om naar te kijken bij het kiezen van een bloemenprint voor je kleding:

  • Let niet alleen op de bloemen, maar ook op de achtergrond. Als de hoofdkleur van de afbeelding zwart is, moet de bloemenprint in de kleding op een neutrale achtergrond zijn. Als de broek zwart of donker is, moet de blouse zijn met bloemen op een lichte achtergrond.
  • Bloemenprint is een accent, en niet de basis van het beeld. Bloemen moeten een monofone achtergrond hebben. Als je een jas met bloemen aantrekt, moeten een broek en een blouse neutraal zijn. Nadat je een paar voorwerpen met bloemen hebt aangetrokken, loop je het risico om er uit te zien als een wandelend bloembed.
  • Beperk een kleur. Verschillende prints in één afbeelding zijn een buste. Als er bijvoorbeeld kamilles op de blouse zitten, zou je niet een rok met tulpen moeten kiezen. Als je echt bloemen wilt toevoegen, kun je de blouse ondersteunen met een accessoire met een bloemenprint, maar dan vakkundig opnemen.
  • Als je besluit bloemen te maken, dan heb je een beetje rust voor de opleving van de kleuren, je hebt pastelkleurige en rustige motieven nodig. Bijvoorbeeld, een lichte bloemenjurk is beter om te worden aangevuld met een vest of bolero in pastel schaal.

Dit zijn de meest voorkomende fouten die meisjes vaak maken. Bekijk nu de meest acceptabele afbeeldingen die u maar kunt bedenken voor een bloemenprint.

Lange jurken met bloemenprint

Zeer vrouwelijke en mooie jurken en sarafans in de vloer op het hoogtepunt van de mode die een seizoen op rij is. Nu bieden de ontwerpers om ze te dragen met een bloemenprint. De achtergrond voor zo'n jurk is beter te kiezen in pastelkleuren: beige, lichtgrijs, de kleur van poeder en ivoor. Let bij het selecteren van accessoires op de enkele kleurenopties. De achtergrondkleur van de bloemenprint moet overeenkomen met de primaire kleur van de handtas of jas. Dan ziet het beeld er harmonieus en zacht uit.

Als je geen jurk wilt dragen, kun je een mooie rok met bloemen kiezen. In de winkels nu een grote selectie blouses en overalls met een bloemkleur.

Wie zei dat alleen romantische en bescheiden jonge dames zich bloemen kunnen veroorloven? Als een delicate jurk met kleine rozen te saai voor je is, zal het maken van een foto die meer provocerend is een vakkundige combinatie van kledingdetails helpen. Bescheiden blouse bloemenprint op kledingkan worden aangevuld met een denim of leren jas. Op de jurk kun je een vest gooien. Je zult dus afwijken van de stereotypen dat bloemen alleen voor goede meisjes zijn.

Als een groot aantal kleuren op kleding je verwart, kun je jezelf beperken tot een of twee grote bloemen op een neutrale achtergrond. Je kunt ook met een broche in de vorm van een bloem een ​​monofonisch kleedje versieren en dit met een handtas of ander accessoire ondersteunen.

Met wat een bloemenprint te dragen: schoenen

Hier verschillen meningen. Sommige stylisten suggereren het dragen van jurken en rokken met bloemen alleen op hoge hakken of een wig. Anderen stellen absoluut geen voorwaarden en zijn van mening dat het belangrijkste is om de algemene stijl van de afbeelding te volgen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =