Blauwe trui

Blauwe trui dit seizoen is erg populair. Met zoiets in de kast ziet u er ongetwijfeld erg stijlvol en modieus uit. Je kunt het combineren met bijna elke kleding en als je het aanvult met stijlvolle accessoires, kun je elke keer dat je het gebruikt verschillende afbeeldingen maken.

Vrouwelijke blauwe trui - trend van het seizoen

Op het podium werden de modellen letterlijk overstroomd, die verschillende varianten van een gebreide blauwe trui voorstellen:

  • afgekapte modellen;
  • lange hoodies;
  • met V-inkepingen;
  • met kraagklemmen;
  • met lange mouwen;
  • met mouwen in drie kwart;
  • met riemen;
  • met ruches en buffs.

De kleur van een vrouwelijke trui kan verschillen: van azuurblauw tot een heldere verzadigde toon, een elektricien.

Elk meisje kan een model kiezen op basis van haar smaak en kenmerken van de figuur. Meisjes met weelderige vormen zijn bijvoorbeeld de beste modellen voor dunne paren met een V-hals. Voor slanke vrouwen is een ideale optie voor een dikke dekking met een volumetrisch kraagjuk. Als de groei klein is, dan is het cijfer niet in tweeën gedeeld, de bodem is het best om een ​​donkerdere te kiezen.

En hoeveel varianten van hun uitvoering: met dichte viskeuze, blauwe trui met vlechten, met ornamenten, patronen, stripfiguren, enz ...

Met wat een blauwe trui te dragen?

Blauwe trui kan worden gecombineerd met klassieke rokken, evenals uitlopende modellen tot op de knie. Perfect geschikt voor de omvangrijke versie van de smalle zwarte broek. In dit geval moeten schoenen een gemiddelde of hoge hak hebben. Zo'n trui kan over dunne jurken worden gedragen, wat de kwetsbaarheid en lichtheid van een meisje benadrukt.

Voor de dagelijkse uien, kunt u combineren met brede of smalle jeans. Voor meisjes met weelderige vormen is een versie met een lange rok en een dunne blauwe trui met een diepe hals geschikt. In dit geval kunt u modieuze grote sieraden gebruiken.

Blauwe trui 1 Blauwe trui 2 Blauwe trui 3
Blauwe trui 4 Blauwe trui 5 Blauwe trui 6
Blauwe trui 7 Blauwe trui 8 Blauwe trui 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 39