Aziatische uitstraling | actualidadypolitica.com

Aziatische uitstraling

Aziatische uitstraling

Het hoogtepunt van het charmante oosterse uiterlijk zijn de ogen - verleidelijk en mysterieus, ze fascineren met hun schoonheid, fascineren de mannenharten en verlaten hun bezitter natuurlijk nooit zonder te kijken en jaloers te zijn.

Wat anders schoonheden met Aziatische uiterlijk kunnen bogen op, laten we een beschrijving en praten over de kenmerken van make-up voor de helderste vertegenwoordigers van de oosterse race.

Aziatische vorm van uiterlijk - karakteristieke kenmerken

Oosterse schoonheden zijn opvallend anders dan Europeanen. Hun uiterlijk wordt gekenmerkt door de volgende kenmerken:

  1. Allereerst is het een gelige tint van de huid.
  2. Rasskosye en eng geplant ogen - dit is een van de belangrijkste kenmerken van de meisjes van Aziatische uiterlijk. In de regel zijn hun ogen ingelijst met zeldzame wimpers en hebben ze een licht hangend bovenooglid.
  3. Expressieve jukbeenderen.
  4. Nette kleine lippen.

Natuurlijk is het gewoon onmogelijk om niet op de exotische schoonheid van Aziaten te letten. Het is echter vermeldenswaard dat een onberispelijk beeld van actrices en modellen van Aziatische uiterlijk niet alleen een geschenk van de natuur is, maar het resultaat van nauwgezet werk, waarvan een belangrijk onderdeel make-up is.

Regels voor het uitvoeren van make-up voor Aziaten

Door op een verantwoorde manier cosmetica te gebruiken, kan elk meisje met een Aziatisch uiterlijk een Hollywood-diva worden. Om dit te doen, hebt u nodig:

  1. Vochtinbrengende en foundationcrème. Er moet met name op worden gelet dat de schaduw van laatstgenoemde wordt geselecteerd. Beige, gouden, geelachtig bruine karamelkleuren zijn geschikt voor oosterse schoonheden.
  2. rouge. Met behulp van deze cosmetica kun je frisheid aan het gezicht toevoegen en de vorm een ​​beetje aanpassen. Ideaal voor Aziaten natuurlijke blos met perzik, pruim, bronzen schaduw.
  3. schaduw. Koude en warme tinten - zien er even goed uit op de prachtige schuine ogen van de vrouwen in het oosten.
  4. Bedrading of potlood. Het is moeilijk om je een onberispelijke Aziatische make-up voor te stellen zonder een gedefinieerde lijn van wimpers.
  5. Mascara en lippenstift. Deze fondsen zijn nodig om een ​​voltooide look te geven.
Aziatisch uiterlijk1 Aziatische uitstraling2 Aziatische uiterlijk3
Aziatische uiterlijk4 Aziatische uiterlijk5 Aziatisch uiterlijk6
Aziatische uiterlijk7 Aziatische uitstraling8 Aziatische uitstraling9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: