Aviator-bril - wie gaat er en hoe kan een modebeeld worden gemaakt?

De vorm van accessoires voor zonnebranddruppels wordt al decennialang beschouwd als een van de populairste. Dergelijke modellen zijn beter bekend als vliegerglazen. En de naam zelf benadrukt al het vertrouwen, de uitvoerbaarheid en de individualiteit van de stijl. En als je nog steeds geen plaats hebt voor een modieuze toevoeging, dan is het tijd om de juiste optie voor jezelf te kiezen.

Wie zijn de vliegerpunten?

De moderne mode voor accessoires is zo veelzijdig en divers dat tegenwoordig weinig mensen niet in een stijlvolle vorm passen. Bij het kiezen van druppels is het echter de moeite waard om enkele kenmerken van het uiterlijk te beschouwen. De piloten vormen zijn universeel in elk formaat en frame voor de eigenaren van het ovale gezicht met de juiste kenmerken. Maar als de natuur je brede jukbeenderen heeft gegeven, dan is het de moeite waard om de optie zelfs breder te kiezen dan je parameters, die het onderste deel visueel verkleinen. Voor een langwerpig, smal ovaal zijn kleine modellen met een expressief frame geschikt.

naar wie vliegeniers gaan

Mode vliegerbril

glazen vormen vlieger

Vliegerbril 2017

Wat de laatste shows betreft, lijkt het erop dat de ontwerpers alleen hun aandacht hebben gevestigd op een druppelvormige bril. De verscheidenheid aan interessante variaties is immers zo groot dat het moeilijk is om meteen te beslissen over de keuze. Niet alleen het uitstekende ontwerp van lenzen verscheen op de mode-podia. De ontwerpers geaccentueerd en ongewone ideeën voor het ontwerp van een bril, de keuze van kleur en materiaal. Wat zijn de meest trendy aviator-brillen 2017:

 1. Zonnebril vormige vliegeniers zonder frames. De afwezigheid van een skelet verzacht het uiterlijk en de ruige eigenschappen. Dit jaar zijn solide modellen van groot formaat populair geworden.
 2. glazen piloten 2017

 3. Oversayz. De vorm, die aanzienlijk groter is dan de proporties die geschikt zijn voor uw ovaal, en dit seizoen is niet uit de mode. Dit ontwerp wordt vertegenwoordigd door ongebruikelijke modellen zonder frame en met een frame met contrastoplossing.
 4. fashion brillen vliegeniers 2017

 5. klassiek. De standaardversie in een dunne metalen basis met middelgrote lenzen blijft de meest populaire en win-win voor elke combinatie.
 6. glazen vormen vlieger

 7. Plastic ontwerp. Als u op zoek bent naar een originele en aantrekkelijke oplossing, dan is de beste keuze decoratieve accessoires met plastic rooster in plaats van glas. Dergelijke modellen worden vaak gepresenteerd in felle kleuren, wat ideaal is voor feestjes.
 8. zonnebrillen vliegeniers

Dames vliegerbril

De stijlvolle stijl van het kenmerk tegen de zon heeft de status van een puur mannelijk accessoire dat is ontworpen voor professionele piloten, politieagenten en andere specialiteiten, volledig uitgeroeid. In de nieuwste collecties belichamen modeontwerpers de meest romantische en vrouwelijke ideeën in het ontwerp van een fashion add-on. Daarom is het goed om vrouwelijke zonnebril-vliegeniers niet alleen als een functionele decoratie te beschouwen, maar ook als een accent van individualiteit en origineel gevoel voor stijl.

vrouwenglazen vliegeniers

Dames vliegerbril

zonnebril voor dameszonnebril

Spiegelglazen - vliegeniers

In een breed scala aan interessante modellen waren en zijn accessoires het meest populair met lensspiegels. Deze optie ziet er niet alleen stijlvol uit, maar trekt ook de aandacht van anderen. Ook weerspiegelen de dameshorloges van een aviatorbril de ultraviolette stralen beter, waardoor de ogen nog beter worden beschermd. Trend dit seizoen zijn producten met blauwe spiegels. Echter, ontwerpers gebruiken andere kleuren, interessant glinsterende in tinten - oranje, groen, zwart zilver en anderen.

spiegelglazen vliegeniers

Spiegelglazen - vliegeniers

vrouwelijke spiegelglazen aviators

Transparante vliegerbril

Als u een bril alleen voor decoratieve doeleinden gebruikt, is de beste keuze voor modellen met onopvallende lenzen. Aviator-glazen met transparante bril verbergen geen expressieve ogen, maar trekken nog meer de aandacht naar een diepe look. In de mode en de optie in kleur. Gele lenzen zijn bijvoorbeeld populair. Een transparant verloop is een stijlvol hoogtepunt in je dagelijkse boog. De optie van een niet-verduisterde bril betekent niet dat de ogen niet worden blootgesteld aan ultraviolet licht. Met moderne technologieën kunt u functionaliteit en een stijlvol ontwerp combineren.

glazen vliegeniers met transparante bril

Transparante vliegerbril

transparante glazen piloten

Merk Aviator-bril

Een modieuze vorm van glas wordt vaak gepresenteerd in collecties van beroemde ontwerpers. Zo'n succesvol model, geschikt voor elk type uiterlijk, kan gewoon niet in de schaduw blijven. Van jaar tot jaar bieden de meest populaire merken exclusieve exclusieve accessoires en zonnebrillen voor elke dag, toegankelijk voor iedereen. Niet de catwalk verlaten is het klassieke universele ontwerp. Maar als u op zoek bent naar iets origineels en ongewoons, moet u naar dergelijke trendcollecties verwijzen:

 1. Marble base Karen Walker. Dit merk kreeg ongelooflijke bekendheid dankzij het vermogen van ontwerpers om het omslachtige ontwerp te combineren met het gemak van het beeld. De marmeren print van het druppelvormige frame verergert het uiterlijk helemaal niet, maar benadrukt de vrouwelijkheid.
 2. merk zonnebril vliegeniers

 3. Vinyl afbeelding van Loewe. Het Spaanse merk heeft zijn luxe reputatie en de weergave van damesaccessoires niet geschokt. Ontwerpers combineerden oorspronkelijk het driedimensionale en klassieke formaat met romantische kleding uit vinyl.
 4. zonnebrillen vliegeniers uit de zon

 5. Niet-standaard zonnebrillen vormen aviators van Prada. De originele zet, die de aandacht vestigde op de collecties van Italiaanse ontwerpers, was een ongebruikelijke selectie van frames. Modelbouwers hebben de glasdruppels in de basis geplaatst van een ongelijke of langwerpige vorm.
 6. zwarte zonnebrilvliegers

Ray Ban Aviator-bril

In een reeks stijlvolle accessoires heeft het populaire merk zich gevestigd als een fan van normen. Zonnebril Aviators Ray Ben worden gepresenteerd in een dun metalen frame in de kleur zilver of goud. Ontwerpers hebben alle decor en decoratie volledig verlaten, met alleen vloeiende lijnen en een glad oppervlak. De brillen worden echter zowel in een typische donkere tint als met het effect van spiegels, ombre en waas gekozen.

glazen piloten Ray Ban

Polaroid vliegerbril

Het belangrijkste accent in de collecties van dit merk ligt op de onberispelijke kwaliteit van de geselecteerde materialen. Tegelijkertijd stopten ontwerpers niet alleen met hoogwaardig metaal en glas. In het arsenaal van het merk zijn er ook plastic producten. Polaroid zwarte brilvliegers zijn enorm populair geworden, die alleen concurreren met trendy spiegelmodellen.

glazen piloten Polaroid

Luchtvaartbrillen Gucci

De onberispelijke reputatie van het Italiaanse merk wordt niet geschokt door de modeshow van stijlvolle damesaccessoires. De hoofdpersoon was de klassieke vliegerglazen. Gucci-ontwerpers hebben echter kunnen aantonen hoe add-ons kunnen worden gebruikt om hun onafhankelijkheid en doelgerichtheid te benadrukken. Immers, glinsterende glazen met één kleur zijn interessant gedecoreerd in een stijf massief of dun frame, goed gefixeerd op het gezicht.

glazen piloten Gucci

Heren vliegerbril

Modieuze vorm blijft een echte keuze voor mannen. Volgens de stylisten lost het mannelijke geslacht zelden op voor experimenten. In nieuwe collecties hebben ontwerpers echter besloten om alle stereotypen te vernietigen door originele oplossingen te presenteren. Zonnebrillen voor heren zijn populair in een brede vorm, zonder rand of in een dunne, bijna onzichtbare basis. De populairste trends worden aangevuld met een gekleurde bril en een atypische kleurverloop voor de sterkere seks.

brillenglazen voor heren

Heren vliegerbril

zonnebril voor heren zonnebrillen

Met wat voor pilotenbril te dragen?

Het universele model past perfect in elke trendstijl. Naast de meest populaire en comfortabele oplossingen, gebruiken stylisten vliegers in glamoureuze ensembles, gemengde combinaties, met mannelijke tonen en een ongewone avant-garde. Maar de meest populaire en stijlvolle zijn dergelijke vrouwenbogen:

 1. Millitari. Legerkleding, camouflagekleuren en kaki, perfect afgestemd op druppelvormige lenzen. Maar in dit geval is het noodzakelijk om de keuze op modellen in een dun frame of in een mannenstijl te stoppen.
 2. met wat een bril vliegeniers te dragen

 3. toevallig. Favoriete jeans, comfortabele sneakers, comfortabel sweatshirt en andere stadskleding sluiten niet uit, en verwelkomen zelfs de vorm van druppels en gekleurd glas. En het meest populaire en praktische ensemble is een baseballpet met pilotenbril.
 4. vrouwenglazen vliegeniers

 5. Romantische stijl. De gemonteerde silhouetten van jurken en jassen, vliegende rokken en zachte stoffen moeten worden versierd met spiegellenzen. Zwart glas, verlopen en een transparante versie zijn echter ook hier acceptabel.
 6. fashion brillen vliegeniers 2017

 7. Klassieke strik. De universaliteit van populaire accessoires past bij zakelijke, strikte en ingetogen afbeeldingen. Volgens de stylisten zullen vliegeniers perfect de onafhankelijkheid en het vertrouwen van de eigenaar benadrukken.
 8. zonnebril voor dameszonnebril

Sterren in vliegerbril

Een integraal kenmerk van stijlvolle stalen druppels en in het arsenaal van vele beroemde stijliconen en filmsterren en showbizz. Aviator zonnebrillen begeleiden beroemdheden niet alleen in het dagelijks leven, maar ook bij presentaties, premières, prijsuitreikingen. Deze beslissing wordt vooral vaak gezien in de beelden van Victoria Beckham, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Bred Pitt, Tom Cruise en vele anderen. Niet verliezen populariteit accessoire voldoet aan de stijl van niet alleen de helden van de moderniteit, maar ook de legendarische beroemdheden - Elvis Presley, Michael Jackson, George Michael.

races in glazen vliegeniers

Victoria Beckham en Angelina Jolie in Aviator-bril

zonnebrillen vliegeniers

Jennifer Aniston en Paris Hilton in merkbril

brillenglazen voor heren

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 76 =

Aviator-bril - wie gaat er en hoe kan een modebeeld worden gemaakt?

De vorm van accessoires voor zonnebranddruppels wordt al decennialang beschouwd als een van de populairste. Dergelijke modellen zijn beter bekend als vliegerglazen. En de naam zelf benadrukt al het vertrouwen, de uitvoerbaarheid en de individualiteit van de stijl. En als je nog steeds geen plaats hebt voor een modieuze toevoeging, dan is het tijd om de juiste optie voor jezelf te kiezen.

Wie zijn de vliegerpunten?

De moderne mode voor accessoires is zo veelzijdig en divers dat tegenwoordig weinig mensen niet in een stijlvolle vorm passen. Bij het kiezen van druppels is het echter de moeite waard om enkele kenmerken van het uiterlijk te beschouwen. De piloten vormen zijn universeel in elk formaat en frame voor de eigenaren van het ovale gezicht met de juiste kenmerken. Maar als de natuur je brede jukbeenderen heeft gegeven, dan is het de moeite waard om de optie zelfs breder te kiezen dan je parameters, die het onderste deel visueel verkleinen. Voor een langwerpig, smal ovaal zijn kleine modellen met een expressief frame geschikt.

naar wie vliegeniers gaan

Mode vliegerbril

glazen vormen vlieger

Vliegerbril 2017

Wat de laatste shows betreft, lijkt het erop dat de ontwerpers alleen hun aandacht hebben gevestigd op een druppelvormige bril. De verscheidenheid aan interessante variaties is immers zo groot dat het moeilijk is om meteen te beslissen over de keuze. Niet alleen het uitstekende ontwerp van lenzen verscheen op de mode-podia. De ontwerpers geaccentueerd en ongewone ideeën voor het ontwerp van een bril, de keuze van kleur en materiaal. Wat zijn de meest trendy aviator-brillen 2017:

 1. Zonnebril vormige vliegeniers zonder frames. De afwezigheid van een skelet verzacht het uiterlijk en de ruige eigenschappen. Dit jaar zijn solide modellen van groot formaat populair geworden.
 2. glazen piloten 2017

 3. Oversayz. De vorm, die aanzienlijk groter is dan de proporties die geschikt zijn voor uw ovaal, en dit seizoen is niet uit de mode. Dit ontwerp wordt vertegenwoordigd door ongebruikelijke modellen zonder frame en met een frame met contrastoplossing.
 4. fashion brillen vliegeniers 2017

 5. klassiek. De standaardversie in een dunne metalen basis met middelgrote lenzen blijft de meest populaire en win-win voor elke combinatie.
 6. glazen vormen vlieger

 7. Plastic ontwerp. Als u op zoek bent naar een originele en aantrekkelijke oplossing, dan is de beste keuze decoratieve accessoires met plastic rooster in plaats van glas. Dergelijke modellen worden vaak gepresenteerd in felle kleuren, wat ideaal is voor feestjes.
 8. zonnebrillen vliegeniers

Dames vliegerbril

De stijlvolle stijl van het kenmerk tegen de zon heeft de status van een puur mannelijk accessoire dat is ontworpen voor professionele piloten, politieagenten en andere specialiteiten, volledig uitgeroeid. In de nieuwste collecties belichamen modeontwerpers de meest romantische en vrouwelijke ideeën in het ontwerp van een fashion add-on. Daarom is het goed om vrouwelijke zonnebril-vliegeniers niet alleen als een functionele decoratie te beschouwen, maar ook als een accent van individualiteit en origineel gevoel voor stijl.

vrouwenglazen vliegeniers

Dames vliegerbril

zonnebril voor dameszonnebril

Spiegelglazen - vliegeniers

In een breed scala aan interessante modellen waren en zijn accessoires het meest populair met lensspiegels. Deze optie ziet er niet alleen stijlvol uit, maar trekt ook de aandacht van anderen. Ook weerspiegelen de dameshorloges van een aviatorbril de ultraviolette stralen beter, waardoor de ogen nog beter worden beschermd. Trend dit seizoen zijn producten met blauwe spiegels. Echter, ontwerpers gebruiken andere kleuren, interessant glinsterende in tinten - oranje, groen, zwart zilver en anderen.

spiegelglazen vliegeniers

Spiegelglazen - vliegeniers

vrouwelijke spiegelglazen aviators

Transparante vliegerbril

Als u een bril alleen voor decoratieve doeleinden gebruikt, is de beste keuze voor modellen met onopvallende lenzen. Aviator-glazen met transparante bril verbergen geen expressieve ogen, maar trekken nog meer de aandacht naar een diepe look. In de mode en de optie in kleur. Gele lenzen zijn bijvoorbeeld populair. Een transparant verloop is een stijlvol hoogtepunt in je dagelijkse boog. De optie van een niet-verduisterde bril betekent niet dat de ogen niet worden blootgesteld aan ultraviolet licht. Met moderne technologieën kunt u functionaliteit en een stijlvol ontwerp combineren.

glazen vliegeniers met transparante bril

Transparante vliegerbril

transparante glazen piloten

Merk Aviator-bril

Een modieuze vorm van glas wordt vaak gepresenteerd in collecties van beroemde ontwerpers. Zo'n succesvol model, geschikt voor elk type uiterlijk, kan gewoon niet in de schaduw blijven. Van jaar tot jaar bieden de meest populaire merken exclusieve exclusieve accessoires en zonnebrillen voor elke dag, toegankelijk voor iedereen. Niet de catwalk verlaten is het klassieke universele ontwerp. Maar als u op zoek bent naar iets origineels en ongewoons, moet u naar dergelijke trendcollecties verwijzen:

 1. Marble base Karen Walker. Dit merk kreeg ongelooflijke bekendheid dankzij het vermogen van ontwerpers om het omslachtige ontwerp te combineren met het gemak van het beeld. De marmeren print van het druppelvormige frame verergert het uiterlijk helemaal niet, maar benadrukt de vrouwelijkheid.
 2. merk zonnebril vliegeniers

 3. Vinyl afbeelding van Loewe. Het Spaanse merk heeft zijn luxe reputatie en de weergave van damesaccessoires niet geschokt. Ontwerpers combineerden oorspronkelijk het driedimensionale en klassieke formaat met romantische kleding uit vinyl.
 4. zonnebrillen vliegeniers uit de zon

 5. Niet-standaard zonnebrillen vormen aviators van Prada. De originele zet, die de aandacht vestigde op de collecties van Italiaanse ontwerpers, was een ongebruikelijke selectie van frames. Modelbouwers hebben de glasdruppels in de basis geplaatst van een ongelijke of langwerpige vorm.
 6. zwarte zonnebrilvliegers

Ray Ban Aviator-bril

In een reeks stijlvolle accessoires heeft het populaire merk zich gevestigd als een fan van normen. Zonnebril Aviators Ray Ben worden gepresenteerd in een dun metalen frame in de kleur zilver of goud. Ontwerpers hebben alle decor en decoratie volledig verlaten, met alleen vloeiende lijnen en een glad oppervlak. De brillen worden echter zowel in een typische donkere tint als met het effect van spiegels, ombre en waas gekozen.

glazen piloten Ray Ban

Polaroid vliegerbril

Het belangrijkste accent in de collecties van dit merk ligt op de onberispelijke kwaliteit van de geselecteerde materialen. Tegelijkertijd stopten ontwerpers niet alleen met hoogwaardig metaal en glas. In het arsenaal van het merk zijn er ook plastic producten. Polaroid zwarte brilvliegers zijn enorm populair geworden, die alleen concurreren met trendy spiegelmodellen.

glazen piloten Polaroid

Luchtvaartbrillen Gucci

De onberispelijke reputatie van het Italiaanse merk wordt niet geschokt door de modeshow van stijlvolle damesaccessoires. De hoofdpersoon was de klassieke vliegerglazen. Gucci-ontwerpers hebben echter kunnen aantonen hoe add-ons kunnen worden gebruikt om hun onafhankelijkheid en doelgerichtheid te benadrukken. Immers, glinsterende glazen met één kleur zijn interessant gedecoreerd in een stijf massief of dun frame, goed gefixeerd op het gezicht.

glazen piloten Gucci

Heren vliegerbril

Modieuze vorm blijft een echte keuze voor mannen. Volgens de stylisten lost het mannelijke geslacht zelden op voor experimenten. In nieuwe collecties hebben ontwerpers echter besloten om alle stereotypen te vernietigen door originele oplossingen te presenteren. Zonnebrillen voor heren zijn populair in een brede vorm, zonder rand of in een dunne, bijna onzichtbare basis. De populairste trends worden aangevuld met een gekleurde bril en een atypische kleurverloop voor de sterkere seks.

brillenglazen voor heren

Heren vliegerbril

zonnebril voor heren zonnebrillen

Met wat voor pilotenbril te dragen?

Het universele model past perfect in elke trendstijl. Naast de meest populaire en comfortabele oplossingen, gebruiken stylisten vliegers in glamoureuze ensembles, gemengde combinaties, met mannelijke tonen en een ongewone avant-garde. Maar de meest populaire en stijlvolle zijn dergelijke vrouwenbogen:

 1. Millitari. Legerkleding, camouflagekleuren en kaki, perfect afgestemd op druppelvormige lenzen. Maar in dit geval is het noodzakelijk om de keuze op modellen in een dun frame of in een mannenstijl te stoppen.
 2. met wat een bril vliegeniers te dragen

 3. toevallig. Favoriete jeans, comfortabele sneakers, comfortabel sweatshirt en andere stadskleding sluiten niet uit, en verwelkomen zelfs de vorm van druppels en gekleurd glas. En het meest populaire en praktische ensemble is een baseballpet met pilotenbril.
 4. vrouwenglazen vliegeniers

 5. Romantische stijl. De gemonteerde silhouetten van jurken en jassen, vliegende rokken en zachte stoffen moeten worden versierd met spiegellenzen. Zwart glas, verlopen en een transparante versie zijn echter ook hier acceptabel.
 6. fashion brillen vliegeniers 2017

 7. Klassieke strik. De universaliteit van populaire accessoires past bij zakelijke, strikte en ingetogen afbeeldingen. Volgens de stylisten zullen vliegeniers perfect de onafhankelijkheid en het vertrouwen van de eigenaar benadrukken.
 8. zonnebril voor dameszonnebril

Sterren in vliegerbril

Een integraal kenmerk van stijlvolle stalen druppels en in het arsenaal van vele beroemde stijliconen en filmsterren en showbizz. Aviator zonnebrillen begeleiden beroemdheden niet alleen in het dagelijks leven, maar ook bij presentaties, premières, prijsuitreikingen. Deze beslissing wordt vooral vaak gezien in de beelden van Victoria Beckham, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Bred Pitt, Tom Cruise en vele anderen. Niet verliezen populariteit accessoire voldoet aan de stijl van niet alleen de helden van de moderniteit, maar ook de legendarische beroemdheden - Elvis Presley, Michael Jackson, George Michael.

races in glazen vliegeniers

Victoria Beckham en Angelina Jolie in Aviator-bril

zonnebrillen vliegeniers

Jennifer Aniston en Paris Hilton in merkbril

brillenglazen voor heren

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 81 =