Authentieke handgemaakte sieraden

Originele, exclusieve dingen worden altijd meer gewaardeerd dan die worden gemaakt met de werktuigmachinemethode. Sieraden van de auteur, die in beperkte series worden geproduceerd en een merknaam dragen, zijn ervan gedroomd veel meisjes in hun kist te hebben.

Beroemde juwelen van het werk van de auteur

Tegenwoordig zijn er in de wereld veel sieradenmerken. De meest bekende en gerenommeerde in de modewereld zijn de volgende:

  • Harry Winston;
  • Buccellati;
  • Van cleef&Arpels;
  • tiffany;
  • bvlgari;
  • cartier;
  • Piaget en anderen.

Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontwerp van juwelen van de auteur. Specialisten werken met edelmetalen, diamanten, diamanten, saffieren, maken grillige oorbellen, kettingen, ringen. Ze experimenteren niet alleen met het soort decoratie, maar ook met het reliëf, met behulp van carving, serif. Auteursrechtjuwelen gemaakt van goud hebben een vrij hoge prijs, maar het verbaast zich met zijn fantasie, elegantie en spontaniteit.

Authentieke handgemaakte sieraden - variëteiten

Ongetwijfeld zijn ze de aandacht waard en zijn producten onbekend voor de hele wereld van meesters. Sieraden van het werk van de auteur, uitgevoerd met het gebruik van natuursteen of zelfs kralen, kunnen het beeld vervolmaken, het een unieke glans geven. Sieraden die zijn gemaakt met de schetsen van de meester van het zilver van het werk van de auteur, vullen bijvoorbeeld het kostuum voor elke dag aan en de avondjurk, omdat zilver niet alleen betaalbaar is, maar ook erg stijlvol oogt.

Als je je individualiteit wilt benadrukken, iedereen wilt verrassen met een ongewone versiering, is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan de producten van de auteur. Ze kunnen trouwens een uitstekend cadeau worden voor familie en vrienden - sieraden van goud en zilver, zelfs versierd met de meest bescheiden stenen, is een klassieker die elke vrouw kan behagen.

Handgemaakte sieraden handgemaakte sieraden 1 Handgemaakte sieraden van de auteur 2 Handgemaakte sieraden handgemaakte sieraden 3
Handgemaakte handgemaakte sieraden 4 Handgemaakte handgemaakte sieraden 5 Handgemaakte sieraden van de auteur 6
Handgemaakte sieraden handgemaakte sieraden 7 Handgemaakte sieraden sieraden 8 Authentieke handgemaakte sieraden 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =