Aanscherpende rokken

In je collectie rokken is hoogstwaarschijnlijk een model dat het figuur verscherpt. Deze stijl ziet er sexy, aantrekkelijk, vrouwelijk uit. Het is waar, niet alle vertegenwoordigers van het schone geslacht.

Wie kan een rechte rok met een smalle vorm gebruiken?

Voordat u een dergelijk model koopt, moet u uw parameters adequaat beoordelen. Reflectie in de spiegel zal je vertellen of je strakke rokken kunt dragen:

  • als je figuur op een nette zandloper lijkt, dan zal een dergelijk model hoogstwaarschijnlijk met succes passen;
  • de meisje-peren moeten voorzichtig een strakke rok dragen: deze ziet er alleen goed uit op smalle heupen;
  • figuur-rechthoek geschikt voor deze stijl, als je de taille benadrukt met een brede riem of een hoge pasvorm;
  • vol met vrouwen, helaas, je zou dit soort kleding niet moeten gebruiken bij het maken van je afbeeldingen - visueel zal het alleen de tekortkomingen van het figuur verergeren.

Met wat een strakke rok te dragen?

Als je een gelukkige eigenaar bent van een slank figuur en een rok stevig kunt veroorloven, dan heb je geluk, want hiermee kun je veel interessante bogen bedenken:

  1. Trek op het feest een strakke rok aan met een bescheiden top of trui. In dit geval is het beter om te doen zonder decollete en actieve afdrukken, anders ziet u er vulgair uit. Maar ze versieren het imago van schoenen of sandalen op hoge of medium hakken, balletschoenen.
  2. Lange smalle rokken worden gecombineerd met getailleerde verkorte jasjes, blouses. Meisjes van hoog formaat kunnen een blouse in een rok opvullen en de jurk aanvullen met een riem. Hoge schoenen zijn ook geschikt voor dergelijke sets. Een smalle rok in de vloer vereist een ideaal figuur, in een ander geval zal zelfs het duurste en origineelste model er vreselijk uitzien.
  3. Midi-lengte kan gedragen worden met shirts, vesten, truien. De rok ligt op de knie in het kantoor.
Strakke rokjes 1 Strakke rokjes 2 Strakke rokjes 3
Strakke rokken 4 Strakke rokjes 5 Strakke rokjes 6
Strakke rokjes 7 Strakke rokjes 8 Strakke rokjes 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4