Zwembad op het dak van het huis | actualidadypolitica.com

Zwembad op het dak van het huis

Dak zwembad -0

Als u een gelukkige eigenaar van een landhuis bent, komt u vroeg of laat tot het idee om een ​​zwembad te maken. Dit is echter niet altijd mogelijk met de grootte van de plot. En dan kunt u de laatste tijd een ongewoon, maar creatief en populair gebruik maken om het zwembad uit te rusten op het dak van een privéwoning.

Soorten zwembaden op het dak

Het zwembad dat op het dak wordt gecreëerd, kan worden gesloten, geopend en eenvoudig worden afgedekt. Met gesloten ontwerp kunt u genieten van waterprocedures, ongeacht de weersomstandigheden en de tijd van het jaar.

Open dezelfde pool kan alleen worden gebruikt bij warm weer. Maar zo'n structuur heeft nog een nadeel: het zwembad zal regelmatig moeten worden schoongemaakt, omdat het niet wordt beschermd tegen het in het water komen van verschillende afval.

Overdekt zwembad - het meest optimale ontwerp. Het kan bijna het hele jaar door zwemmen, en de schuilplaats erboven beschermt het zwembad tegen regen en puin.

Er zijn zwembaden op het dak van het huis geïnstalleerd en per type constructie. Heel vaak besluiten de eigenaren van particuliere huizen om een ​​vast zwembad op het dak te plaatsen. Zo'n structuur zal een aanzienlijke massa hebben, de diepte kan anders zijn.

Dergelijke pools kunnen oppervlakkig of ingebouwd zijn. Oppervlaktebouw is direct op het dak zelf aangebracht en heeft een bepaalde hoogte. Het ingebouwde zwembad is op dezelfde hoogte als het dak geïnstalleerd en de kom bevindt zich in het huis.

Het stationaire zwembad is duurzaam, praktisch en betrouwbaar. Zorg voor het is om water schoon te maken en te vervangen. Voor de winter wordt het water afgevoerd en wordt het bassin opgewarmd. Overdekt verwarmen is noodzakelijk voor een binnenzwembad.

Nog niet zo lang geleden was er een ander soort zwembad - inklapbaar. Het bestaat uit een metalen frame, een elastische kom en verschillende hulpelementen: trappen, vestingwerken, enz. Dergelijke ontwerpen vereisen geen regelmatige reparaties en de kom en het frame kunnen lange tijd worden gebruikt. Voor een opvouwbaar zwembad, in tegenstelling tot een vaste structuur, is het niet nodig om een ​​basis en muren te bouwen. Verzamel en demonteer zo'n zwembad kan vrij snel en gemakkelijk zijn.

Een ander type zwembad op het dak is opblaasbaar. Dit ontwerp is eenvoudig te installeren en te demonteren. Een duurzaam en flexibel polyethyleen wordt gebruikt om de kom te maken. Zachte wanden van dit zwembad zijn handig voor kinderen die zwemmen. En de opblaasbare bodem zal helpen om verschillende verwondingen tijdens het duiken te voorkomen.

Er zijn opblaasbare zwembaden voor het dak en hun afmetingen. Hun diepte kan variëren van 0,5 m tot 1,2 m. De diameter van de kom kan ook anders zijn. Vaak bereikt het 3 m.

Er moet aan worden herinnerd dat voor installatie op het dak van een groot en diep zwembad de gehele structuur van het gebouw moet worden versterkt. Aangezien de belasting op de fundering en de wanden van het huis aanzienlijk zal toenemen, zal het gemakkelijker en gemakkelijker zijn om een ​​zwembad met een kleine kom op het dak van een woonhuis te plaatsen.

Water in het buitenzwembad, gelegen op het dak van het gebouw, wordt in het hete seizoen verwarmd door zonnewarmte. Vaak is, om het energieverbruik van het zwembad op het dak te verminderen, een luifel erboven gebouwd van polycarbonaat, dat een goede lichtgeleiding heeft.

Als uw appartement zich op de bovenste verdieping bevindt, kan een dergelijk zwembad worden gebouwd en op het dak van een gebouw met meerdere verdiepingen, nadat het eerder alle benodigde vergunningen heeft ontvangen. Tegenwoordig worden daken van verschillende amusementsbedrijven, sportcomplexen, hotels en zelfs kleuterscholen steeds vaker uitgerust met zwembaden.

Zwembad op het dak -1 Zwembad op het dak -2 Zwembad op het dak -3
Zwembad op het dak -4 Dak zwembad -5 Zwembad op het dak -6
Dak zwembad -7 Zwembad op het dak -8 Dak zwembad -9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: