Welke pool is beter - opblaasbaar of draadframe? | actualidadypolitica.com

Welke pool is beter – opblaasbaar of draadframe?

welk zwembad is beter dan opblaasbaar of frame

Wanneer u het infield van een waterlichaam aan te vullen om te zwemmen, betekent of de plaats van alles voor een volledige geen zwembad, aan de hand van opblaasbare en het frame zwembaden.

Tegenwoordig is de keuze voor dergelijke producten vrij breed, en voor een prijs is het vrij betaalbaar. En toch rijst de onvermijdelijke vraag: welk zwembad is het beste om te kiezen - frame of opblaasbaar? Laten we proberen dit uit te zoeken door de voor- en nadelen van beide opties te bekijken.

En voordat we beginnen te vergelijken, moet worden opgemerkt dat het bekende Intex-bedrijf steevast optreedt als de duidelijke leider in de poolmarkt. Omdat de vraag welk bedrijf het beste opblaasbare zwembaden of een zwembad is het beste kader te geven het antwoord zal altijd precies INTEX.

Voor- en nadelen van opblaasbare zwembaden

Het moderne model van het opblaasbare zwembad van het bedrijf Inteks Easy Set wijkt qua installaties gunstig af van zijn voorgangers. U hoeft alleen maar de ring op te blazen die de badkuip vasthoudt, deze met water te vullen en deze voor het beoogde doel te gebruiken. Het installatieproces duurt niet langer dan 10-15 minuten.

Ongeacht de grootte van de kom, zal het opblaaszwembad lang genoeg meegaan. Het is gemaakt van een zeer duurzaam en slijtvast synthetisch materiaal, dat niet bang is voor de zonnestralen, noch langdurige spanning van het water.

Net als alle andere producten van deze fabrikant, is het gemakkelijk om voor het opblaasbare zwembad te zorgen. In het assortiment van gerelateerde producten vindt u alles wat u nodig heeft voor verzorging en onderhoud. Alle accessoires en accessoires die u gemakkelijk kunt kopen in een winkel van het bedrijf.

Onder de tekortkomingen van opblaasbare zwembaden kan worden gewezen op de risico zwaaikom bij overmatige belasting van een van de zijden, en de bedreiging van de integriteit bij blootstelling aan scherpe voorwerpen.

Voors en tegens van Frame Pools

Voordelen van de geprefabriceerde zwembad vóór de opblaasbare is dat vanwege zijn grotere stijfheid en stabiliteit, het een groter volume kan hebben. En naast de ronde vorm kunnen draadmodelmodellen rechthoekig zijn, waardoor ze vergelijkbaar zijn met het gebruikelijke stationaire zwembad.

Als we het bovendien hebben over de framepool, zijn er geen angsten over het per ongeluk kantelen van het bassin vanwege de overmatige belasting aan de zijkant. Als u tegen één kant leunt of zit, hoeft u niet de stabiliteit van het zwembad te breken.

Sprekend over welk zwembad beter is - opblaasbaar of frame, is het noodzakelijk om enkele nadelen van draadmodelmodellen op te merken. De installatie ervan kost bijvoorbeeld meer tijd. Vanwege de noodzaak om een ​​frame te maken, hebt u mogelijk de hulp van een partner en enkele hulpmiddelen nodig. En over het algemeen duurt de montage van het zwembad minimaal 30-40 minuten.

Als u bovendien een framepool wilt installeren, moet u de site zorgvuldig voorbereiden, zodat deze perfect vlak is - zonder hellingen die naar schuine randen van het zwembad leiden.

Samenvattend

Meestal is het laatste argument in de keuze het verschil in waarde. Maar niet in ons geval. Zowel opblaasbare als draadmodel modellen zijn ongeveer hetzelfde en voor de meesten betaalbaar het beste skelet zwembad voor zomerresidentie moderne kopers.

Op sterkte zijn beide modellen niet slechter dan elkaar, omdat ze zijn gemaakt van een drielaags materiaal dat zorgt voor uitstekende stabiliteit en langdurig gebruik. Maar met de impact van de piercing-cutting objecten, zal de ene en de andere pool onveranderlijk worden beschadigd.

Op basis van deze gelijke initiële gegevens, hangt de keuze alleen af ​​van uw individuele voorkeuren. Wat u ook kiest, het zwembad zal u en uw gezin een onvergetelijke vakantie bezorgen in een vakantiedorp voor meerdere jaren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

19 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: