Wanneer moet je pioenen knippen voor de winter? | actualidadypolitica.com

Wanneer moet je pioenen knippen voor de winter?

wanneer pioenen te snijden voor de winter

Het voorbereiden van je tuin op de winter is een belangrijke zaak. Wanneer het wordt uitgevoerd, is het noodzakelijk om rekening te houden met alle behoeften van planten en hun grillen, zodat u volgend jaar tevreden zult zijn met de bloeiende bloei en overvloedige oogst. Maar om alle regels voor de voorbereiding van de plant op de winter na te leven, is het noodzakelijk om deze regels in detail te bestuderen.

Laten we daarom in dit artikel de voorbereiding op de winter van pioenrozen beschouwen, namelijk het snoeien van pioenen in de herfst.

Veel mensen betwijfelen of het echt nodig is om in de herfst pioenrozen te snijden, maar deze twijfels kunnen gemakkelijk worden weggenomen en de vraag beantwoorden: "Moeten pioenrozen worden geknipt?" Ongewettig bevestigend. Snoeien van pioenen is een verplicht onderdeel van de voorbereiding van deze prachtige bloemen voor de kou van de winter en kan niet worden verwaarloosd.

En laten we nu eens kijken wanneer we pioenen voor de winter moeten maaien en hoe we dit correct moeten doen.

Wanneer moet je bladeren van pioenrozen afsnijden?

Dus, wanneer worden pioenen in het najaar gesneden? Snijd ze op de juiste manier in de late herfst, wanneer de kou begint. Dat wil zeggen, in oktober-november hangt de exacte tijd af van het klimaat. Velen geloven dat de pioenen voor moet worden gesneden, maar waar is het verstandig om hun snoeien doen, is de late herfst, omdat pionen beworteling gebeurt niet alleen tijdens de bloei, maar na, dat wil zeggen, tijdens het groeiseizoen. En omdat al met al, zonder uitzondering, plantenvoeding processen plaatsvinden met behulp van fotosynthese, die plaatsvindt door middel van hun bladeren, afgesneden pioenen voordien, u beroven de wortels van die voedingsstoffen die ze nog kon krijgen, als hun macht en ontwikkeling is het gevolg stoffen verkregen in het proces van fotosynthese. Dat is de reden waarom je nodig hebt om pioenen te snijden in de late herfst, wanneer het proces van pionen reeds voltooid en ze zijn klaar om te "overwinteren". En het begin van pioenen snoeien kan leiden tot het feit dat de plant zal worden verzwakt en zal slecht om volgend jaar bloeien, en, misschien, niet bloeien.

Natuurlijk, als je ziet dat de plant al erg verdord of ziek is, kan het snoeien iets vroeger dan gebruikelijk worden uitgevoerd. Toch is er iets dat nergens geschreven kan worden - intuïtie, wat vaak beter is dan andere adviseurs je vertellen hoe iets goed te doen.

Hoe goed om pioenrozen te snijden?

Na verloop van tijd, het snoeien van pioenen, hebben we ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk besloten. Laten we nu direct naar het hele proces van het snoeien van pioenrozen gaan en uitzoeken hoe we het goed kunnen uitvoeren.

Wanneer de pioenen worden gesneden, wordt bijna al hun bovengrondse deel verwijderd, inclusief stengels, bladeren en bloemen. Het zal correct zijn om in de winter kleine stengels over te laten voor de pionen over de nieren, die ongeveer drie centimeter tot vijf zijn. Een handige lengte voor jou, je kunt jezelf als het ware op een praktische manier bepalen.

Nadat je je pioenrozen hebt gesneden, alle bijgesneden bladeren, pion snoeitijd stengels en bloemen moeten uit de bloem bed worden verwijderd, dat er niet gefokt ongedierte. Sommige tuinders laat al deze bladeren om hen hetzelfde en verberg de pioenen in de winter, beschermd tegen de kou, maar wat goed is voor dit gebruik humus of droge turf, dat is veel beter warm de pioenrozen in de kou en te voorkomen dat ongedierte reproductie.

Dus wij, in het algemeen, en uitgezocht met dit deel van de voorbereiding van pionnen voor de winter. Snoeizorens in de herfst zijn echt nodig, hoewel je altijd duidelijke regels kunt opgeven, je eigen regels kunt maken, want zo zijn er altijd nieuwe regels gemaakt en gemaakt. Wees dus nooit bang om op je eigen manier te handelen, als je denkt dat je gelijk hebt. Maar totdat je ervaring hebt opgedaan met tuinieren, is het beter om de aanbevelingen toch te volgen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: