Waarom hapert de hond? | actualidadypolitica.com

Waarom hapert de hond?

Waarom een ​​hond hapert

Hik, die van nature een krampachtige reflexinspiratie zijn, gebeurt meestal bij jonge honden of puppy's. Hoewel volwassen honden ook om de een of andere reden kunnen hikken. Waarom honden hikken, laten we proberen deze vraag te beantwoorden.

Hik van honden - wat te doen?

Let in de eerste plaats op de duur van de hik. Dus, kan de oorzaak van de korte termijn hik een opdrogen van de neus-keelholte tijdens actieve hond games, vooral de jongeren zijn. In dit geval biedt u het dier gewoon een drankje aan. Het is niet ongebruikelijk voor een hond om na een maaltijd te hikken. Dit gebeurt ofwel omdat de hond zijn voedsel gretig of met een volle maag eet. Zo'n hapering zal snel vanzelf voorbijgaan. Soms om uw huisdier in deze situatie te helpen, ervaren fokkers verhoging van de hond zodat deze rechtop staat op zijn achterpoten en houdt het dier in deze positie ongeveer drie minuten.

Een andere reden waarom een ​​hond vaak hapert, is een onvoldoende hoeveelheid vloeibaar voedsel in de voeding. Voer het dieet van uw graangewassen voor huisdieren in, verdund met vlees of groenten bouillon, en het probleem zal opraken.

Natuurlijk kan men niet uitsluiten van een aantal oorzaken van hik en banale hypothermie. Vooral het gaat om honden met blote huid, in de eerste plaats, en honden van kortharige rassen. De meest eenvoudige aanbevelingen in dit geval - een warm drankje, droog verwarming (bijvoorbeeld, wikkel in een deken), kunt u een beetje suiker geven. En ga verder in gedachten te houden dat deze honden dragen, zelfs in de kamer toen er cool, of een ontwerp.

De hond hapert constant

Reden tot ernstige bezorgdheid - lang de hik, die een voorloper van een hartaanval kan zijn, zijn een symptoom van de ziekte van het spijsverteringskanaal of opname van vreemde stoffen, verontreiniging aangeven wormen (vooral bij pups).

In het geval dat de hik regelmatig optreedt en deze wordt verlengd - neem dan onmiddellijk contact op met de dierenarts.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 90 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: