Voer nu voor katten - hoe de juiste kiezen?

Feed Now voor katten wordt geproduceerd door een Canadees bedrijf Petcurean. Het hoofdassortiment is vers vlees zonder bot zonder subproducten en granen. Hoogwaardig niveau, naleving van strikte normen, maximale natuurlijkheid, minimale hittebehandeling, optimale verhouding tussen proteïne en vet - dit alles is nu de ideale keuze voor katten van alle rassen en leeftijden.

Nu voor kattenreeksen

Voedergewassen voor katten Nu bestaat alleen uit natuurlijke eend, vlees van kalkoenen, zalm, kalkoen, zalm, forel, verse bessen, fruit en groenten - pompoen, spinazie, erwten, cranberry, kelp, wortelen, linzen, alfalfa. Er zijn absoluut geen kleurstoffen, conserveermiddelen, vlees dat op hormonen wordt gegroeid, granen. Volledig uitgebalanceerd helpt het om een ​​goede gezondheid van kittens en volwassen katten te behouden, en speciale series ontworpen voor zwangere, gesteriliseerde katten en eunuchen, helpt ze om een ​​normaal gewicht te behouden.

series feeds Nu voor katten

Nu vers kattenvoer

Voedsel voor katten Nu fris wordt aangeboden in het volgende assortiment:

  1. Non-grain voer voor kittens met kalkoen- en eendenvlees en groenten (Frasch Grain Freie KittÊn-Rà © cipe). Geschikt voor kittens vanaf de 5e week tot het 1e jaar, voor katten in de positie en ze zijn al bevallen. De aanwezigheid van al het nodige voor deze leeftijd en de staat van voedingsstoffen helpt bij de ontwikkeling, botten en gewrichten. Prebiotica zorgen voor een goede spijsvertering, taurine ondersteunt het zicht en de hartspier, en omega-oliën behouden de gezondheid van de huid en vacht.
  2. Niet-korrelig voer voor volwassen katten met kalkoen, eend en groenten (Fragr Grain Freе Adult Character Rectic). Gebalanceerde holistische, geschikt voor volwassen katten en katten. Versterkt de immuniteit, ondersteunt een gezonde spijsvertering, helpt de activiteit te behouden en heeft een uitstekende vorm.
  3. Non-grain voer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering op basis van zalm en forelfilets (Grin Fräe Fish Adult Raceipe CF). Bevat geen zetmeel, kalfsvlees, soja of maïs. Verzadigde Omega 3 en 6, oliën van koolzaad en kokos.
  4. Non-grain feed voor gewichtsbeheersing bij katten en katten met kalkoen, eend en groenten (Frasch Grain Freе Session Cout Segment). Aanbevolen voor dieren ouder dan 7 jaar, evenals katten van elke leeftijd, vatbaar voor vetheid.

Nu vers kattenvoer

Nu natuurlijke Holistic voor katten

Als u voedsel van de hoogste kwaliteit nodig hebt, kattenvoer Nu Natural Holistic precies passend. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van dieren van verschillende leeftijden en niveaus van activiteit. De voordelen van Now voor katten zijn uitsluitend natuurlijke ingrediënten, vlees en groenten van de hoogste klasse, afwezigheid van chemische onzuiverheden, beendermeel en slachtafval, graanallergieën. Daarnaast worden prebiotica en enzymen die de spijsvertering verbeteren in het voer ingebracht.

Nu natuurlijke Holistic voor katten

Nu Senior kattenvoer

Voor katten en katten met een probleem van overgewicht of het risico van het optreden ervan, een speciaal droogvoer Nu voor katten - Frеsh Grаn Frеe Seland. Het is ontworpen om gewichtstoename te beheersen, volledig uitgebalanceerd en redelijk voedzaam. In de samenstelling - filet van kalkoen en eend met groenten, en zalm zonder botten. Het bevat, net als andere Nu-feeds, geen graangewassen en vlees dat op hormonen is gegroeid. Aanbevolen voor dieren met een neiging tot volheid en ouder dan 7 jaar als een profylaxe van ongezonde gewichtstoename.

Nu Senior kattenvoer

Voer nu voor katten - hoe de compositie te kiezen?

Droog kattenvoer bezzernovoy is nu niet deelneemt in een breed assortiment, en alle vier series - voor kittens, volwassen katten, katten met spijsverteringsproblemen en katten die gevoelig zijn overgewicht zijn. Ze werden hierboven in meer detail beschreven. Tegelijkertijd is de belangrijkste inspanning van fabrikanten niet gericht op kwantiteit, maar op de kwaliteit van producten. Elke feed heeft een rijke samenstelling, die alles heeft wat je nodig hebt.

De keuze van de samenstelling hangt af van de leeftijd en de gezondheid van uw huisdier. In feite is alles dat van u afhankelijk is de keuze en aankoop van een van de vier gepresenteerde opties. De samenstelling is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een dier volgens zijn kenmerken. Elk voer garandeert een goede spijsvertering, gezond haar en tanden, gebrek aan allergie, activiteit en uitstekend welzijn van uw huisdier.

Nu voor katten

Voer nu voor volwassen katten

Volwassen kattenvoer Nu holistisch volwassen Het is gebaseerd op vlees van eend en kalkoen. Zij voegden fruit en groenten (pompoen, linzen, spinazie, broccoli, appels, wortelen, cranberry's, bananen, bosbessen, bramen, frambozen, ananas, papaya, grapefruit). Dit dieet is geselecteerd op een zodanige wijze dat de overgang van kind tot volwassene voeding zacht te maken, zonder tastbaar ongemak voor het huisdier.

Adult Feed Now voor katten is anders dan soortgelijke producten van andere fabrikanten die een uitgebalanceerde samenstelling van eiwitten en vetten produceren. Bovendien mist het tarwe, rijst en andere granen, die vaak allergische reacties veroorzaken. Deze relatie werd rond de jaren 80 opgemerkt en tijdens deze periode begon de ontwikkeling van een niet-graan dieet voor katten.

Nu voor volwassen katten

Voer nu voor gecastreerde katten

Als zodanig, nu voor gecastreerde katten, wordt Petcurean niet geproduceerd. Echter, het voedsel voor gewichtscontrole zal in dit geval geschikt zijn voor de castrati. Het kenmerk van gecastreerde dieren is hun lage mobiliteit en hun enthousiasme voor voedsel, vanwege wat ze snel aankomen. voeden senior Het is speciaal ontworpen voor inactieve katten. De samenstelling is ontworpen om met zijn hulp een normale hoeveelheid calorieën te verkrijgen voor een gezonde levensstijl van het huisdier, zonder het risico van het groeien van vet.

Nu voor gecastreerde katten

Nu voor gesteriliseerde katten

Hetzelfde kan gezegd worden over de Now-feed voor gesteriliseerde katten. Hun voeding moet niet worden overdreven, is het raadzaam het gebruik van speciale voeding, zoals voeder voor katten nu Senior, die alle noodzakelijke mineralen en organische stof bevat, terwijl het niet leidt tot gewichtstoename. Vertaal kattenvoer tegen de beste direct na de operatie, om zelfs de eerste stadia van obesitas, omdat het dan moeilijk om te vechten te vermijden, en dat leidt tot andere slechte gezondheid effecten pitomitsy.

Nu voor gesteriliseerde katten

Nu voor kittens

Het eerste en belangrijkste ingrediënt in de kittenvoeding Nu Fresh Grain Free Kitten - dit is kalkoenvlees. Andere eiwitbronnen zijn eieren, zalm en eendenfilet. Plantaardige eiwitten in de samenstelling zijn afwezig, zodat alle kitteneiwitten uit vlees worden verkregen. Omdat het voer granenloos is, zijn koolhydraatbronnen aardappelen en erwten. Voor vetzuren komen kokos- en canola-oliën samen en fruit en bessen dienen als bronnen van vitaminen en mineralen.

De samenstelling van de voeding en de formule zijn zo ontworpen dat de jonge organisme kon elke dag om alle benodigde materialen te krijgen voor de ontwikkeling van het skelet en de inwendige organen en het lichaam heeft een voorraad activiteit voor de games. Naast kleine katjes, zal dit voer geschikt voor zwangere en zogende katten, waarvan bont glanzend en gezond, en in de maag geen klonten wol vormen.

Nu voor kittens

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 69 =