Uren van snoep | actualidadypolitica.com

Uren van snoep

Uren van snoepjes1

Aan de vooravond van het nieuwe jaar kijk je vaak naar de klok, die de resterende tijd voor de viering meet. Het origineel met de hand gemaakt in de vorm van nieuwjaarswachten gemaakt van chocolaatjes gemaakt door eigen handen, het zal niet mogelijk zijn om de tijd te meten, maar het zal een lust voor het oog worden! En wanneer de vakantie crasht, is het snoepje van harte welkom voor thee. Zo'n ongewoon kunstwerk zal een uitstekende decoratieve decoratie voor het nieuwe jaar zijn, die ook op tafel zal liggen.

Wij brengen een masterclass onder de aandacht voor het maken van prachtige horloges van snoepjes. Voel je vrij om te hechten aan creativiteit en kinderen!

We hebben nodig:

 • karton;
 • inpakpapier;
 • polystyreenschuim;
 • snoep;
 • lijm;
 • scharen;
 • koffiebonen;
 • kralen en andere ornamenten.
 1. Knip twee cirkels uit een dik karton en wikkel vervolgens de resulterende stukken met papier. Hierna knipt u een cirkel met een vergelijkbare diameter uit het schuim. De dikte van het schuim mag de lengte van de snoepjes die u van plan bent te gebruiken niet overschrijden. Het volgt ook uit het karton om een ​​strook te snijden, een breedte niet enkele millimeters groter dan de dikte van het schuim. Verpak het met mooi gemetalliseerd papier.
 2. Uren van snoepjes1 Uren van snoepjes2 Uren van snoepjes3
 3. Op het schuimplastic aan beide kanten, lijm met een lijmpistool beide cirkels van karton. Nadat de lijm opdroogt, lijmt u een strook rond het resulterende onderdeel. Het werkstuk voor het horloge is klaar. Het is tijd om ambachten met snoep te versieren. Breng voorzichtig een druppel lijm aan op elk snoepje en lijm dit op een strook. Zorg ervoor dat de afstand tussen de snoepjes hetzelfde is.
 4. Uren van snoepjes4 Uren van snoepjes5 Uren van snoepjes6
 5. Als snoep zwaar genoeg is, kun je ze ook nog eens fixeren, omwikkelen met een mooi lint. Wees voorzichtig met de lijm, want hoge temperaturen kunnen vervorming van de tape veroorzaken. In dit geval is het beter om de tips met een nietmachine te verbinden. Versier de wijzerplaat op de achterkant met gekleurde pasta en koffiebonen.
 6. Uren van snoep7 Uren van snoepjes8 Uren van snoepjes9
 7. Op de wijzerplaat in een cirkel, lijm de kralen, de nummers kunnen worden gemarkeerd met kleine gekleurde kralen of koffiebonen. En een beetje ambachten in het nieuwe jaar zullen geen pijn doen. Wees creatief!
Uren van snoepjes10 Kijk van snoep11

Als u uw handwerk nog praktischer en smakelijker wilt maken, dan kan de basis van schuim en karton worden vervangen door een blikken doos met uw favoriete koekjes of snoepjes. Veel bewondering voor de originele nieuwjaarssuikerklokken, je kunt eenvoudig al het decor verwijderen en de leden van het huishouden uitnodigen voor een theekransje.

Naast dergelijke horloges kun je een prachtige kerstboom met snoep maken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 + = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: