Tradities van India | actualidadypolitica.com

Tradities van India

tradities van India

India is een origineel en origineel land, rijk aan oude gebruiken. Een reiziger die hier voor de eerste keer komt, zal het interessant en nuttig vinden om een ​​aantal interessante tradities van India te leren. In dit land worden tradities zeer vriendelijk gerespecteerd, van generatie op generatie doorgegeven en geen kennis of schending van welke traditie dan ook in India kan zelfs als een misdaad worden beschouwd.

Indiase manieren en gebruiken

Aangezien de meerderheid van de bevolking het hindoeïsme predikt, zijn de meeste nationale tradities van India gerelateerd aan de wetten van deze religie:

  1. De linkerhand wordt als "onrein" beschouwd - vermijd het maken van belangrijke acties met deze hand. Een Indiaan zal bijvoorbeeld nooit geld van je afnemen, als je het aan hen geeft met je linkerhand.
  2. Hindoes respecteren hun voeten niet en worden beschouwd als een vies deel van het lichaam. God verhoede dat je ze op een tafel of stoel zet. Een belediging wordt beschouwd als zelfs een voetstap richting een bepaalde persoon.
  3. Schending van fysieke ruimte, het aanraken van een persoon wordt beschouwd als een persoonlijke belediging. Vermijd handdrukken en bekende klopjes op de schouder, rug. Als je gedag wilt zeggen tegen een hindoe, til je je handpalmen tegen je kin en schud je je hoofd naar de begroeting.
  4. Een ongewone traditie in India is de cultus van de koe. Het wordt als een heilig dier beschouwd, het kan niet worden beledigd, geslagen en het gebruik van rundvlees als voedsel wordt gelijkgesteld met doodzonde. Daarom dwalen koeien in India rond door de straten en lanen, soms creëren ze enorme files van auto's die wachten tot het dier de rijbaan verlaat.

Mensen komen om verschillende redenen naar India. Wie - om de oude majestueuze architectuur te bewonderen, die - om kennis te maken met en de culturele tradities van India te ontdekken, en die - naar religieuze pelgrimstochten naar de legendarische boeddhistische tempels.

Als je geïnteresseerd bent in de culturele kant van het hindoeïstische leven, moet je hier in november zijn en het meest beroemde en belangrijkste festival van India bezoeken - Diwali. Het duurt 5 dagen, gedurende deze tijd worden alle steden, straten en straten van het land verlicht door licht, het gloeiende land is op dit moment zelfs zichtbaar vanuit de ruimte! Er is een nationale traditie van India dat dit festival wordt gehouden ter ere van de overwinning van het goede op het kwade. In een teken hiervan moet elke inwoner van het land uitgaan met een lantaarn of een gloeiende lamp en zich bij de processie door de straten voegen.

Een ongebruikelijke traditie in India lijkt ons Europees gezichtspunt Mehendi. Dit is een van de traditionele huwelijksceremonies in het land. De bruid is henna geschilderd aan de vooravond van de ceremonie. Aan de buiten- en binnenzijde van de palmen is op ambachtelijke wijze een ingewikkeld symbolisch patroon vervaardigd, dat vanaf de zijkant kan worden opgevat als een tatoeage of kanten handschoenen. Overblijfselen van henna uit de procedure moeten in de grond worden begraven. Tradities van India zeggen dat op deze manier een sterk onverwoestbaar huwelijk nog vele jaren gegarandeerd is.

Als u besluit om de majestueuze tempels van India te bezoeken, houd er dan rekening mee dat de filosofische tradities van India u voorschrijven om uw schoenen uit te doen voordat u naar binnen gaat. Over het algemeen is de basis van de Indiase filosofie de aanbidding van de oudheid. Aangenomen wordt dat hoe ouder het gebruik, hoe juister het is, des te belangrijker het is om het te observeren. Moderne leringen worden niet gewaardeerd in India, aangezien tegenwoordig mensen en hun gedachten worden verwend.

Gedragsregels voor vrouwen

En, eindelijk, een paar belangrijke scheidende woorden voor vrouwen die het land voor de eerste keer zullen bezoeken. In India worden vrouwen met ontzag behandeld en culturele tradities van Indiaeerbied als een godheid, maar het gedrag ervan zal naar verwachting geschikt zijn. Uit respect voor de tradities en gebruiken van India:

  • Draag geen openhartige en te open jurken;
  • sta jezelf niet toe om openlijk gevoelens voor een man te uiten;
  • Raak de mannen niet aan en laat ze het niet doen;
  • probeer je zo bescheiden mogelijk te gedragen, verhef je stem niet;
  • wanneer je heilige plaatsen bezoekt, bedek je hoofd dan altijd met een zakdoek en trek je een lange rok of jurk aan.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: