Tourniquet in de deuropening met uw eigen handen

een bar in de deuropening

Het gebeurde zo dat de huidige generatie tieners een sedentaire levensstijl leidt. En volwassenen zitten vaak meer op kantoor dan op verhuizing. Moe na de werkdag komt iedereen thuis en gaat weer zitten om tv te kijken of games op de computer te spelen. Daarom ontwikkelen en verzwakken de spieren niet, wat erg slecht is voor het welzijn en de algemene toestand van het lichaam.

Om deze alle ongewenste gevolgen te voorkomen, proberen veel jonge mensen hun lichaam op de een of andere manier in een bepaalde vorm te houden. Sommigen vinden tijd om naar sportscholen of zwembaden te gaan. Maar niet iedereen heeft zoveel vrije tijd. Dan komen de sportvelden ter hulp, die zich op sommige werven bevinden. Een goede oplossing is om een ​​horizontale balk thuis in de deuropening te installeren.

Als de grootte van het appartement toelaat, het kan zelfs worden uitgerust met een sportterrein. Maar zo niet, dan is de installatie van een horizontale balk in de deur - wat je nodig hebt. Horizontale balk zal u helpen bijhouden van uw houding, die verslechteren bij een constante misbruik van zitten aan de tafel te houden, en je kunt deelnemen aan op elk moment en in alle weersomstandigheden.

Het is belangrijk dat de horizontale balk in de deuropening die u installeert niet interfereren met de rest van de bewoners en past goed in het interieur van het pand. Te dien einde, na de installatie kan worden geschilderd in de kleur die de ruimte domineert.

Als de horizontale balk te veel iemand van het huishouden zal hinderen, vervolgens door naar deze situatie te bespreken, is het mogelijk om onnodige ruzies te voorkomen. De beslissing, net als alle briljant, simpel - de horizontale balk in de deuropening uitneembare.

Het is ook belangrijk om een ​​afneembare horizontale balk te maken als deze voor kinderen is ontworpen. Het is logisch dat de horizontale balk van de kinderen in de deuropening op een zodanig niveau staat dat het kind naar hem uitreikt. U kunt op de opening dergelijke houders van de dwarsbalk zelf installeren, die verschillende groeven zullen hebben. Kinderen groeien snel en dankzij een dergelijke houder kan de bar enkele jaren meegaan.

Het is duidelijk dat het hoofdgedeelte van de horizontale balk de dwarsbalk is. Het moet bestand zijn tegen de belasting, afhankelijk van het maximale geschatte gewicht. Het tourniquet in de deuropening moet zeer stevig worden vastgezet en mag niet vervormen bij gebruik. De dwarsbalk is een massieve of buisvormige staaf. Bij het bouwen van een tourniquet met uw eigen handen, is het niet nodig om veel geld uit te geven voor de aanschaf van dure materialen. De dwarsbalk kan zelfs worden gemaakt van een stalen waterpijp. Natuurlijk moet je onthouden dat je na het installeren het email van de gewenste kleur moet bedekken.

Hoe een bar in de deuropening installeren?

Overweeg vervolgens hoe je een horizontale balk maakt van een gewone pijp.

En dus, om een ​​horizontale balk in de deuropening te maken, hebt u nodig:

 • buis (buislengte = lengte van de deuropening + 40 mm);
 • boor (met een speciale boor voor metaal);
 • de Bulgaar;
 • taxus.

Zorg ervoor dat u alle veiligheidsmaatregelen in de hieronder beschreven processen in acht neemt.

Fasen van het vervaardigen van een horizontale balk met uw eigen handen:

 1. Bepaal de installatielocatie. Zo'n plek kan zowel een deuropening zijn als de afstand tussen de muren in de gang. Het is belangrijk dat ze sterk zijn en niet afbrokkelen.
 2. Knip een uiteinde van de buis. Er zouden er vier moeten zijn. De maximale diepte van de snede moet 21-22 mm zijn.
 3. installatie van een horizontale balk in de deuropening 1

 4. Van de ontvangen bloembladen om twee parallel te kiezen en om ze af te snijden.
 5. installatie van een horizontale balk in de deuropening 2

 6. Boor gaten in de resterende bloembladen. De diameter moet ongeveer 4-4,5 mm zijn.
 7. installatie van een horizontale balk in de deuropening 3

 8. Verder moeten deze bloembladen 90 graden naar achteren worden gebogen. Dus maak toekomstige bevestigingsmiddelen.
 9. installatie van een horizontale balk in de deuropening 4

 10. Hetzelfde moet aan de andere kant van de pijp worden gedaan.
 11. Schil de tuniek om te schijnen met een bestand.
 12. Bevestig de gemaakte horizontale balk in de deuropening door de kroonblaadjes vast te schroeven met schroeven.

Als u besluit om gewoon een buis in de opening, zal de goede service schorsing van spaanplaat of de basis van een stalen hoek Verhuur hebben. Dergelijke bevestiging geen lasverbindingen betrekken. Het is een boog die zijn gebogen uit een stalen staaf. Aan beide einden van de boog die de schroefdraad waarop moeren zijn geschroefd stevig vergrendelen van de stang horizontale balk.

installatie van een horizontale balk in de deuropening 5

Met een beetje moeite kunt u een horizontale balk maken die niet slechter zal zijn dan de dure tegenhangers die in winkels worden verkocht. En het besef dat het door jezelf is gemaakt, zal tijdens de training alleen maar aangename sensaties toevoegen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − 56 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: